Ziaja Sensitive Enzim Peeling 60ml

540 TL

Ürün Bilgileri

Ziaja Sensitive Enzim Peeling 60ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ziaja Satıcı Ünvanı: VATAN MARKET-SİNAN ŞİŞECİ ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140063921
    Bu ürün Ziaja tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zıaja Sensitive Enzim Peeling 60ml

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Cilt Tipi Hassas
  • Form Peeling - Partiküllü
  • Tip Tüp
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 51 - 75 ml
Geri Bildirim Ver

Ziaja Sensitive Skin 5901887006954 - Hassas Cilt Için 60 ml Enzim Peelingi

Ziaja sensitive skin 60 ml enzim peelingi, sağlıklı, pürüzsüz ve ışıl ışıl parlayan bir cilt isteyen ancak hassas cilt yapısına sahip kişiler için oldukça uygun bir bakım ürünüdür. Ürün hem hassas cildinizi koruyarak hem de gerekli peeling etkisini sağlayarak tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Vegan bir içeriğe sahiptir. Cildin en dış katmanı olan epidermal ölü hücreleri zarar vermeden soyar. Cildi yenilenmesinin yanı sıra daha sonra yapılacak kozmetik işlemler için hazır hale getirir. İçeriği cildin rahatlamasını ve sakinleşmesini sağlayan bileşenlerle doludur. Bu sayede peelingin cildi tahriş olmasını engeller. Ürünün etkisini haftada 1-2 kez olmak üzere düzenli kullanarak görebilirsiniz. Ürün hassas ciltler dışında kılcal damar genişlemesi sorunu olanlar için de uygundur.

  • Hassas ciltler için uygundur.
  • Ölü hücreleri nazikçe temizler.
  • Vegan bir içeriğe sahiptir.

Ziaja Sensitive Skin Peelingin İçeriği Nasıldır?

Ziaja Sensitive Skin Peelingin İçeriği Nasıldır?

Ziaja sensitive skin 60 ml enzim peelingi hassas ciltler için üretilmiştir. Bu nedenle ürünün formülü cildi yatıştırmaya ve zarar vermeden temizlemeye yarayacak bileşenler içerir. Ürünün ana bileşenleri Allantoin, Antilökin 6, Gliserin, Papain, Provitamin B5 (D-pantenol) isimli aktif enzimlerdir. Bu enzimler cilt üzerindeki ölü derilerin temizlenmesine yardımcı olur. Ziaja sensitive enzim peeling bu bileşenler dışında, su, gliserin, provitaminler, altın yosun ekstratı, ayçekirdeği yağı, Hint yağı bitkisi ekstratı, meyan kökü özü gibi bitkisel ve değerli maddeler içerir. Bu peeling tamamen vegan bir içeriğe sahiptir ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir, içiniz rahat olarak kullanabilirsiniz. Ziaja sensitive 60 ml enzim peelingi alışılagelmiş peelinglerden daha farklı bir yapıya sahiptir. Diğerleri gibi pütürlü bir yapısı yoktur, kremsi yapıdadır. Bu yapı sayesinde cildin çizilmesini ve hassaslaşmasını engeller.

Ziaja Enzim Peelinginin Faydaları Nelerdir?

Ziaja sensitive 60 ml enzim peelingi, öncelikle cildi temizleme ve soyma özelliğiyle ön plana çıkmaktadır. Cilt 4 katmandan oluşur ve en dıştaki katman, ölü hücrelerin biriktiği, dış etkenlerle sürekli temasta olan epidermal tabakadır. Ürün içeriğindeki aktif enzimler sayesinde epidermal tabakayı nazikçe soyar. Bu sayede cildin pürüzsüzleşmesini ve ölü hücrelerden temizlenerek yumuşamasını sağlar. Cildin aydınlık bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Eğer cilt bir kozmetik işlemden geçecekse cildin bu işlem için hazır olmasını sağlar. Cildin bu soyma işleminden olumsuz etkilenmemesi için rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Hassas ciltleri yatıştırır, ayrıca genişlemiş kılcal damar sorunu olanlar da kullanabilir. Ziaja sensitive skin 60 ml enzim peelingi yorumlarında da hassas ciltler için uygun olduğu, herhangi bir kızarıklık ya da tahrişe neden olmadığından bahsedilmektedir.

Ziaja 60 ml Hassas Cilt Peelingi Nasıl Kullanılır?

Ziaja sensitive skin 60 ml enzim peelingi, cildin epidermal tabakasını soyan bir ürün olduğu için gün aşırı kullanılmaması gerekir. En uygun kullanım aralığı haftada 1 veya 2 kez uygulanmasıdır. Bu aralığa cildin ihtiyacına göre karar verilebilir. Ürünün tüm yüze eşit şekilde ve dairesel hareketlerle uygulanması gerekir. Ancak uygulama esnasında ürünün göz bölgesine temas etmemesine dikkat edilmelidir. Temas edildiği takdirde gözler bol suyla yıkanmalıdır. Ürün cilde uygulandıktan sonra 10-15 dakika bekletilmelidir. Bu süre sonunda ürün ciltten ılık suyla tamamen temizlenmelidir. Cilt tahriş olmaması için yumuşak bir havluyla nazikçe kurulanmalıdır. Eğer tahriş, kızarıklık ya da sivilce görülürse kullanımına ara verilmelidir. Ziaja sensitive skin 60 ml enzim peelingi fiyatları hakkında bilgi almak ve uygun fiyatlarla ürüne sahip olmak için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.