ZDRAVE 2 Adet Sivilce Ve Leke Kremi Muhacir Kremi 2x30 Ml

220 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
172,50 TL
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ZDRAVE 2 Adet Sivilce Ve Leke Kremi Muhacir Kremi 2x30 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANİYE TÖRİN Satıcı Ünvanı: SANİYE TÖRİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8590214539
    Bu ürün SANİYE TÖRİN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. ZDRAVE KREM 30 G Her cilt tipine uygun Sivilce ve akne oluşumunu önlemeye yardımcı. Ciltte oluşan alerjilerin oluşumunu önlemeye yardımcı. İçeriğindeki mineraller sayesinde güneşe maruz kalan deriye kullanımı uygun olup cildin rahatlamasına yardımcı oluyor. Bebeklerde pişik oluşumunu önlemeye yardımcı olarak kullanılıyor. Nem derecesi yüksek olan bölgelerdeki (koltuk altı, dirsek içleri, kasık bölgesi, diz altı) cilt hassasiyetlerinin giderilmesine yardımcı oluyor. Böcek sokmalarından kaynaklanan kaşıntı ve kızarıklarında cildi rahatlatıyor. Dudak çevresinde uçuk oluşumunu önlemeye yardımcı. Ciltte oluşmuş yara izlerinin oluşumunu engellemeye yardımcı. Traş sonrası ciltte oluşan hassasiyeti azaltıyor. Ağda sonrası oluşan cilt tahrişlerinde Sivilce ve kıl dönmesi oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Ayak topuğunda oluşmuş çatlaklarda kısa zamanda soruna çözüm sağlıyor. Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur. Listelenen fiyat 26 Kasım 2022 tarihine kadar geçerlidir. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Akne Karşıtı
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

ZDRAVE 2 Adet Sivilce ve Leke Kremi Muhacir Kremi 2x30 ml

Leke ve sivilceler için üretilen kremler sayesinde bu gibi durumlar sorun olmaktan çıkar. Zdrave 2 adet sivilce ve leke kremi muhacir kremi 2x30 ml tüm cilt tiplerine uyum sağlayan kaliteli ve kullanımı kolay bir ürün özelliğine sahiptir. Sivilce ve lekelere direkt etki edip etkili performansı ile harika sonuçlar elde eder. 2 adet ürün içerikli paket, avantajı ile uzun süreli bir kullanıma sahiptir. Müşteriler tarafından ilgi ile tercih edilen etkili Zdrave leke kremi cildinizdeki kusurların yok olmasına yardımcı olur. Kusurların yok olması için üretilen bu krem aynı zamanda cildinizi besler ve hücrelerinizin yenilenmesini destekler. Kolay kullanım avantajı sayesinde pratik bir şekilde kullanım sağlanır. Ürün ciltte oluşan alerjenlerin yok edilmesine yardımcı olur.

  • 2’li ürün içeriği
  • Sivilce ve leke karşıtı
  • Kolay kullanım avantajı

Sivilce ve Leke Kremi Muhacir Kremi 2x30 ml Özellikleri

Sivilce ve Leke Kremi Muhacir Kremi 2x30 ml Özellikleri

Zdrave sivilce leke kremi tüm cilt tiplerine uyum sağlar. Ciltte oluşan sivilcelerin leke haline gelmeden iyileşmesinde yardımcı olur. Alerjenlerin oluşumunu önlemek için kullanılan ürün, içeriğinde bulunan mineraller sayesinde cildin tazelenmesine ve rahatlamasına yol açar. Aynı zamanda bebeklerde pişik oluşumunu engellemek için de kullanılabilir. Cilt hassasiyetlerinin giderilmesinde tercih edilir. Böcek veya sinek sokmalarından dolayı kaynaklanan kızarıklık ve kaşıntı gibi şikayetlerin azalmasında kullanılır. Dudak çevresinde oluşabilecek uçukların oluşmasını önler. Tıraş ve ağda sonrası oluşabilecek tahrişin azalmasında rol oynar. Kıl dönmesi gibi sorunların hafiflemesine yardımcı olur. Ayak topuğunda oluşan çatlakların iyileşmesine yardım eder. Zdrave 2 adet sivilce ve leke kremi muhacir kremi 2x30 ml kullananlar tarafından yapılan yorumlarda ürün hakkında büyük bir memnuniyet söz konusudur.

Sivilce ve Leke Kremi Muhacir Kremi 2x30 ml Avantajları

Sivilce ve Leke Kremi Muhacir Kremi 2x30 ml Avantajları

Ürün cildinizde oluşabilecek sivilce, leke, tahriş sonrası kızarıklık, yara izi ve farklı cilt hassasiyetlerini önlemek amacı ile kullanılır. Tek kutuda bulunan ve birçok sorunu önlemek için tercih edilen ürün, geniş kullanım avantajına sahiptir. 2 tane ürün, tek paket içerisinde satılır ve uzun süreli bir kullanım avantajı sunar. Tüm bu avantajların yanı sıra uygun fiyat özelliği de müşterilere sunulan önemli bir fırsattır. Müşteriler bu fırsattan kolaylıkla yararlanabilir. Zdrave 2 adet sivilce ve leke kremi muhacir kremi 2x30 ml yorumları oldukça olumlu ve önemlidir. Ürünü büyük bir memnuniyet ile deneyimleyen müşteriler yaptıkları bu olumlu yorumlar ile diğer müşterilere ürün hakkında yol gösterir. Müşteriler bu yorumlara dikkat ederek krem hakkında önemli bilgilere sahip olur ve bu büyük avantajdan kolay bir şekilde faydalanır.

Sivilce ve Leke Kremi Muhacir Kremi 2x30 ml Fiyatı

Sivilce ve Leke Kremi Muhacir Kremi 2x30 ml Fiyatı

Cilt sorunları birçok kişi tarafından sık sık karşılaşılan durumlardan biridir. Dış etkenler, çeşitli faktörler ve alerjik durumlara karşı cildiniz reaksiyon gösterir. Kızarıklık, leke ve sivilce gibi sorunlarla karşılaşan müşteriler çeşitli ürünlere başvurur. Zdrave 2 adet sivilce ve leke kremi bu sorunları önlemek için oldukça önemli bir üründür. Birçok özellik ve avantajı ile ön plana çıkan krem müşteriler tarafından memnuniyet ile kullanılır. Rahatlıkla tercih edilip hesaplı fiyat özelliği sayesinde büyük bir rağbet görür. Zdrave 2 adet sivilce ve leke kremi muhacir kremi 2x30 ml fiyatı bütçenizde büyük bir farklılık yaratmaz. Bütçe dostu uygun fiyat avantajı, ürünü tercih edilir kılar. Tüm bu etkin özellik ve avantajlara sahip olan bu ürüne kolay bir şekilde Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.