ZDRAVE %100 Orjinal Krem

121,70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
375 TL'ye 50 TL İndirim
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
99,99 TL97,50 TL
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
94,22 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ZDRAVE %100 Orjinal Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANİYE TÖRİN Satıcı Ünvanı: SANİYE TÖRİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8590214539
    Bu ürün SANİYE TÖRİN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Bulgaristan’da nesillerdir kullanılan, cilt tahrişleri için kanıtlanmış etkisi ve garantili sonucu olan bir bulgar kremidir. Zdrave krem, her bulgaristan göçmeninin evinde bulunan bir üründür. Tahriş olmuş ve hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş krem, yatıştırır ve yumuşatır. Anti-Enflamatuar ve kurutma etkisi sağlar. Hem yüze hem de vücuda uygulama için uygundur. Kısa bir kullanımdan sonra iltihaplı, tahriş olmuş veya hasar görmüş cilt tamamen iyileşir. Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur. Listelenen fiyat 26 Kasım 2022 tarihine kadar geçerlidir. Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

ZDRAVE %100 Orijinal Krem BG-KZD30

Her mevsim cildi sağlıklı ve bakımlı tutmanın yolu etkili bir nemlendirici kullanmaktır. Zdrave %100 orijinal krem ise pek çok cilt problemine çözüm sunar. Bulgaristan üretimi olan bu krem, teninizi yumuşatır ve yatışmasına yardımcı olur. Üstelik söz konusu ürünün içeriğinde cilde zarar verecek herhangi bir katkı maddesi bulunmamaktadır. Besleyici ve onarıcı formülüyle öne çıkan krem, her yaştan kişinin kullanımına uygundur. Ürünü hem yüze hem de vücudun diğer bölgelerine uygulayabilirsiniz. Bu kaliteli kremin etkisini, düzenli kullanımda kolayca görmek mümkündür.

  • Tüm cilt tiplerine uygundur.
  • Doğal içeriğe sahiptir.
  • Cildi yumuşatmaya yardımcı olur.

Zdrave %100 Orijinal Kremin Özellikleri Nelerdir?

Zdrave %100 Orijinal Kremin Özellikleri Nelerdir?

Güçlü etkisiyle öne çıkan Zdrave orijinal Bulgar kreminin, cilt sağlığına faydalı özellikleri bulunur. Bahsedilen ürün, nemlendirici kategorisinde yer aldığı için kuru ciltlere iyi gelir. Birçok cilt sorununu çözen bu krem, sivilce izlerini yok etmeye yardımcıdır. Ayrıca Zdrave %100 orijinal kremini sivilce oluşumunu fark ettiğiniz andan itibaren kullanabilirsiniz. Söz konusu ürün, çıkmış olan sivilceleri ise kısa sürede söndürür. Cilt dokusunu besleyen ürün, 30 g ağırlığındadır. Bu sayede kremi, dışarı çıkarken yanınıza da alabilirsiniz. Bahsi geçen ürün dudak çevresinde meydana gelen uçuk ve yaraları tedavi edici özelliğe sahiptir. Krem, sadece birkaç gün içinde tüm uçukları iz bırakmadan yok edebilir. Cildi yenileyebilen formülüyle ürün, yanıkların iyileşme sürecini de hızlandırır. Zdrave krem doğal içeriğiyle cilt tahrişlerini ortadan kaldırır ve teninizi derinlemesine besler.

Zdrave %100 Orijinal Bulgar Kremin İçeriği Nasıldır?

Zdrave %100 Orijinal Bulgar Kremin İçeriği Nasıldır?

Katkı maddesi barındırmadığı için yoğun ilgi gören Zdrave orijinal kremin, cilt sağlığı açısından pek çok faydası bulunur. Ürünün içeriğinde domuz yağı ve paraben yer almaz. Bu bakımdan, kremi gönül rahatlığıyla kullanmak mümkündür. Ürünün formülünde Antienflamatuar maddesi vardır. Kremin, cilt dokusunun gördüğü zararı yok etme ve yaraları kurutma gücü bu maddeden gelir. Söz konusu ürünün formülü aynı zamanda Çinko Asit içerir. Krem, akne oluşumunu önleme ve izleri yok etme etkisini ise bu içeriğe borçludur. Zdrave %100 orijinal kremin formülünde koruyucu bir madde bulunmamaktadır. Ürün, yalnızca cildi onaran ve iyileştiren doğal unsurları barındırır. Katkısız, kısa sürede etki eden bir nemlendirici arayan herkes için bu ürün, ideal tercih olabilir. Siz de Zdrave krem sayesinde pürüzsüz ve sağlıklı bir tene kavuşabilirsiniz.

Zdrave %100 Orijinal Kremi Kimler Tercih Edebilir?

Zdrave %100 Orijinal Kremi Kimler Tercih Edebilir?

Ciltte oluşan pek çok hasarın iyileşmesinde kullanılan Zdrave %100 orijinal krem, geniş bir kitleye hitap eder. Organikliğiyle öne çıkan bu ürün, paraben içermediğinden çocukların kullanımına uygundur. Ayrıca Zdrave %100 orijinal kremi kuru, yağlı, karma ve hassas cilt tiplerine sahip herkes tercih edebilir. Ürün, formülü bakımından ise hem kadınların hem erkeklerin kullanabileceği bir seçenektir. Söz konusu nemlendirici krem, özellikle yoğun olarak sivilce çıkaran kişiler için avantajlıdır. Antienflamatuar içeriği sayesinde ürün, sivilcelerinizi hızla kurutur. Bahsedilen kremi, önceden çıkan yaraların ciltteki izlerinden muzdarip olanlar tercih edebilir. Ürün, soğuk kış aylarında dudak çatlaması yaşayan kişiler için de uygundur. Zdrave orijinal kremi, yazları ise teni Güneş yanığından tahriş olanlar kullanabilir. Zengin içeriği sayesinde yaygın pek çok cilt problemine iyi gelen bu ürün, her yaştan kişinin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği niteliktedir. Ürünü kullananların değerlendirmelerini Zdrave %100 orijinal krem yorum bölümünden okuyabilirsiniz. Katkısız ve güçlü etkiye bu sahip kremi Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.