WEEKS Collagenlift Serum

188 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  188 TL
%10 indirim
2 x  169,20 TL
338,40 TL
%25 indirim
3 x  141 TL
423 TL
%35 indirim
5 x  122,20 TL
611 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

WEEKS Collagenlift Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doctamin Satıcı Ünvanı: EKE İLAÇ VE KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735157160300001 Vergi Kimlik Numarası: 7351571603
    Bu ürün Doctamin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Collagenlift serum sabah ve akşam günde 1 kere temiz cilde uygulayınız.
  • Makyaj altı baz olarak kullanabilirsiniz

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Kolajen
  • Tip Şişe
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Weeks Collagenlift Serum

Cildin sağlıklı ve parlak görünmesine yardımcı olan ürünler vardır. Kolajen serumları bu noktada cildin beslenmesi ve istenen görünüme ulaşmasına yardımcı olur. Weeks Collagenlift serum ürününü sabah ve akşam olmak üzere kullanma imkanınız bulunur. Serum için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Öncelikli olarak cilt tipinizle ürünlerin uyum göstermesi gerekir. Bu model tüm cilt tipleri için uygun olan bir formüle sahiptir. Onarıcı olarak kullanım yapılmalıdır. Cilt üzerinde oluşan bazı sorunların onarılması sağlanabilir. Düzenli bir şekilde uygulandığında etkisi kısa süre içerisinde görülebilir. Ürünün canlanma, parlaklık kazandırma gibi çeşitli avantajları bulunur. Doğru bir şekilde uygulanması ve düzenli kullanılması halinde etkileri ortaya çıkar. Aynı zamanda cildinizin yapısına göre gün içerisinde uygulama sıklığına dikkat edilmesi gerekir. Uygulama yapıldıktan sonra temizlenme süresine dikkat edilmesi lazımdır.

  • Anti alerjik
  • Onarıcı etki
  • Tüm cilt tipleri

Weeks Collagenlift Serum Kullananlar

Weeks Collagenlift Serum Kullananlar

Cildiniz her gün çeşitli dış etkenlere maruz kalır. Gün içerisinde yapılan makyajlar, hava ile temas gibi pek çok nokta cildi etkiler. Weeks Collagenlift serum kullananlar için bu etkilerin azaltılması mümkün olabilir. Herhangi bir nedenle yüz bölgesinde sivilce, siyah nokta ve lekelenme gibi etkiler görülebilir. Cildin parlaklığını kaybetmesi, kuruması gibi çeşitli sonuçların ortaya çıkması mümkün olur. Onarıcı etkisiyle bu ürün kaybedilmiş olan cilt parlaklığının geri kazanılmasına olanak tanır. Ürün tüm cilt tiplerine uygun olan yapısı nedeniyle kolay bir şekilde kullanılabilir. Kullanıma başladıktan 90 saniye sonra etkileşimlerine başlar. Herhangi bir şekilde silme işlemi yapılmazsa 3-6 saat arasında etkisini gösterir. Weeks Collagenlift Serum yorum incelemesinde yüz bölgesinde oluşan çeşitli kırışıkların azaltılmasında etkili olduğu görülür. Makyaj öncesinde baz olarak tercih edilmesi kullanım seçenekleri arasında bulunur.

Weeks Collagenlift Serum Özellikleri

Weeks Collagenlift Serum Özellikleri

Collagen lift serum yaşlanma karşıtı bir formüle sahiptir. Sarkma, kaz ayakları ve alın bölgesinde ortaya çıkan kırışıklıklar için tercih edilebilir. 2 aylık düzenli bir uygulama ardından vücudun ihtiyaç duyduğu kolajen miktarını takviye eder. Leke ve kırışıklıkların azalmaya başlaması sağlanan özellikler arasında yer alır. Vücutta yer alan çeşitli bölgelere uygulanması mümkün olur. Sadece yüz bölgesi için değil el üstü, boyun ve dekolte bölgelerine uygulanabilir. 20 günlük bir kullanım sonrasında gözle görülür etkilerin izlenmesi mümkün olur. Yüzde hassas olan noktalardan birini göz çevreleri oluşturur. Göz çevrelerine her ürünün kullanılması uygun değildir. Bu ürün içerdiği bileşenlerle göz çevresine uygulanarak sonuç elde edilmesini mümkün kılar. 31-50 ml değerinde olan hacim değeri mevcuttur. Belirli bir yaştan sonra kırışma ve leke durumlarını engellemek amacıyla tercih edilebilir.

Weeks Collagenlift Serum Fiyat

Weeks Collagenlift Serum Fiyat

Weeks Collagenlift serum fiyat seçenekleri için bazı değerlendirmeler yapılır. Ürünün sağlamış olduğu avantajlar ve özellikleri göz önünde bulundurulur. Buna uygun bir fiyat sunulur. Bu ürün çeşitli avantajlarıyla dikkat çeker. Günde iki kez uygulanabilir ve bıraktığı etki ile sizi rahatsız etmez. Makyaj bazı olarak tercih edilmesi halinde rahatsızlık hissi uyandırmaz. Uygulama öncesinde ise dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Cildinizin kullanım öncesinde mutlaka temiz olması gerekir. Masaj yapar şekilde kullanılması daha iyi bir bütünleşme sağlayabilir. Uyguladığınız bakım rutinine göre dilerseniz her gün kullanabilirsiniz. Cilt yapısına göre haftada iki olacak şekilde de uygulama yapılabilir. Ancak düzenli bir şekilde uygulanması çok önemlidir. Sonuçları ve etkileri göz önüne alınarak ürün için fiyatlandırma yapılır. Weeks Collagenlift serum satın almak için Trendyol üzerinden inceleme yapabilirsiniz.