Watsons Hızlı ve Kolay Manikür&Pedikür Peeling

122 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
129,90 TL
50 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Watsons Hızlı ve Kolay Manikür&Pedikür Peeling

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Feyabu Satıcı Ünvanı: GİZEM GÜLSEREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4210557203
    Bu ürün Feyabu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hızlı ve Kolay Manikür&Pedikür Peeling
Geri Bildirim Ver

Watsons P12022203 Hızlı ve Kolay Manikür & Pedikür Peeling

Watsons hızlı ve kolay manikür&pedikür peeling, yumuşatıcı etkisiyle ciltteki ölü derilerin gevşemesine yardımcı olur. El ve ayak bakımında daha kaliteli sonuçlar alınmasını sağlayan bu ürün, tırnakların canlı ve parlak görünmesine yardım eder. Özellikle manikür ve pedikürünü evde kendisi yapmak isteyen kullanıcılar, ortalama 1 dakikada tırnaklardaki ölü derilerden kurtulabilir. Hafif ve besleyici formülüyle kişisel bakımı maksimum seviyeye çıkaran Watsons 8 yağlı hızlı ve kolay manikür&pedikür peeling, tüm kullanıcılara hitap eder.

  • Marka: Watsons
  • İçerik: 8 Yağlı Bileşen
  • Etki: Peeling

Watsons Manikür & Pedikür Peelingin Formül İçeriği Nedir?

Watsons Manikür & Pedikür Peelingin Formül İçeriği Nedir?

Watsons hızlı ve kolay manikür&pedikür peeling krem, günlük bakım rutinine eklenmeye uygun hafif bir içeriğe sahiptir. Hiçbir şekilde paraben ve boya içermeyen bu ürün, el ve ayak bakımında daha verimli sonuçların ortaya çıkmasını hedefler. İçeriğinde 8 farklı yağ kompleksi bulunan bu ürün, besleyici ve onarıcı bileşenlerle zenginleştirilen özel bir formüle sahiptir. Tuz mineralleriyle zenginleşen peeling etkili bakım kremi, el, ayak ve vücutta kullanıma uygundur. Pembe kapaklı kutuda muhafaza edilen Watsons parabensiz hızlı ve kolay manikür&pedikür peeling, tahriş ve hasara yol açan hiçbir kimyasal madde içermez. Sağlık dostu içeriği sayesinde hassas ciltlerde de etkili ve güvenli kullanım ayrıcalığı sunan bu ürün katı ve dolgun bir yapıya sahiptir. Cilt tarafından hızla emilen krem dokusu yağlılık hissi oluşturmaz.

Watsons Hızlı ve Kolay Manikür & Pedikür Peeling Kullanımı Nasıldır?

Watsons Hızlı ve Kolay Manikür & Pedikür Peeling Kullanımı Nasıldır?

Watsons hızlı ve kolay manikür&pedikür peeling etkili masaj kremi, el ve ayak derilerinin temizlenmesi için etkili formüle sahiptir. Vücudun diğer noktalarında da kullanıma uygun olan bu ürün, özellikle tırnak bakımında zorluk çıkaran etlerin temizlenmesine yardım eder. Her kullanımdan önce manikür ve pedikür peeling kreminin bir spatula yardımıyla karıştırılması gerekir. Uygulama yapılacak bölge tüm kirlerden temizlenip kurulandıktan sonra, peeling etkili bakım kreminden bir fındık tanesi kadar alınması yeterlidir. El, ayak ve vücudun diğer noktalarına 1 dakika boyunca masaj yapılarak ürünün yedirilmesi gerekir. Uygulama sonrasında sadece ılık su kullanılarak cildin durulanması yeterlidir. Kullanımın hemen ardından tırnak çevresindeki ölü deriler kendini bırakır ve acısız şekilde kesilmeye hazır hâle gelir. Duş öncesi ya da sonrasında uygulanabilen bu ürün, cildin sağlıklı görünmesine katkı sağlar.

Watsons Manikür & Pedikür Peelingin Cilde Etkileri Nelerdir?

Watsons Manikür & Pedikür Peelingin Cilde Etkileri Nelerdir?

Yağların ve tuzların bir araya getirdiği Watsons hızlı ve kolay manikür&pedikür peeling, besleyici etkisini artırarak ciltteki ölü derilerin yumuşamasına yardım eder. Tırnakların cilalı ve parlak görünmesi için özel olarak geliştirilen peeling etkili masaj kremi, ölü deri ve etlerin gevşemesine ve kolayca kesilmesine yardımcı olur. Özellikle tırnak etlerinin sert ve kalın yapısı sebebiyle ortaya çıkan acılı manikür – pedikür işlemleri, yağ bazlı krem sayesinde daha kolay şekilde gerçekleşir. Günlük ve haftalık rutinde kullanım için ideal olan bu ürün, ciltteki ölü derilerin soyulmasına katkı sağlar. Watsons hızlı ve kolay manikür&pedikür peeling fiyatı, özel kampanya ve fırsatların oluşturduğu bütçe dostu seçeneklerle öne çıkar. Kullanıcıların daha sağlıklı ve parlak tırnaklara sahip olmasını hedefleyen bu ürün, soğuğa ve kirli havaya karşı cildin korunması için bariyer etkisi oluşturur. Watsons hızlı ve kolay manikür&pedikür peeling yorumlarında da öne çıkan kullanıcı fikirlerini inceleyerek ürünü daha yakından tanıyabilirsiniz. Trendyol üzerinden ürünü sepete ekledikten sonra güvenli şekilde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.