W-Lab Kozmetik Kükürt Kremi

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL

Ürün Bilgileri

W-Lab Kozmetik Kükürt Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Niche Cosmetic Satıcı Ünvanı: MEHMET ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2203706352000001 Vergi Kimlik Numarası: 2220514360
    Bu ürün Niche Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama
  • Ayı üzümü, kış sümbülü ve dut ağacı özütlerinden elde edilen arbutin ile cildi dışarıdan gelebilecek bakterilerden koruyarak akne, siyah nokta ve gözenek oluşumunun önüne geçer. Cilt bariyerini onararak yaşlılık belirtilerini en aza indiren W Lab Kükürt Kremi, cildi dolgunlaştırarak parlak bir görünüm sağlar. Doğal gliserin özleri sayesinde cildiizi nemlendirir ve cildinizin nemi hapsetmesini sağlar. Kullanım
  • Akşamları temiz cilde ince bir katman halinde uygulayın. Sabah kremi cildinizdden arındırın. İçerik
  • Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Sulfur, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

W-Lab Kozmetik Kükürt Kremi

Kükürt cilt problemlerinde sıklıkla kullanılan birçok yarara sahip cilt temizleme ürünlerinden biridir. Birçok yere fayda sağlaması ile şampuan, losyon ve krem gibi cilt bakım ürünlerinin formüllerinde sıklıkla kullanılır. Kükürt cildi derinlemesine temizler ve ölü hücreleri vücuttan arındırır. W-Lab kozmetik kükürt kremi, içeriğinde doğal ve yararlı maddeler barındırır. Ciltteki akne ve sivilce sorununu gidermeye yardımcı olur. Cildi nemlendirerek sağlıklı ve neme doymuş görünmesini sağlar. W-Lab kükürt kremi 50 ml miktardadır. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak üretilmiştir. Düzenli kullanımda ciltteki sorunları azaltır ve pürüzsüz bir görünüm sağlar.

  • 50 ml miktardadır.
  • İçeriğinde bitkisel maddeler barındırır.
  • Sivilce ve akne oluşumunu azaltır.

W-Lab Kükürt Kreminin Formülü İçinde Neler Vardır?

W-Lab Kükürt Kreminin Formülü İçinde Neler Vardır?

W-Lab kükürt kremi fiyatının uygunluğuna karşın son derece zengin bir formül içeriğine sahiptir. Cilt bakım ürünlerinin antibakteriyel özelliğe sahip olması onları tercih sebeplerinden biri yapar. Kükürt maddesi antibakteriyel özelliğe sahiptir. Bu özelliği sayesinde ciltte bakteri oluşumunu engeller ve bakterilerin çoğalmasını durdurur. Antifungal etkileri de bulunan kükürt maddesi mantardan kaynaklı cilt sorunlarını gidermede etkilidir. W-Lab kozmetik krem, içerisinde bulunan kükürt maddesi sayesinde cildi zararlı mantar ve bakterilerden korur. W-Lab kükürt kreminin formülünde bitkisel kökenli gliserin bulunur. Bitkisel gliserinler çeşitli sebze yağlarından üretilirler. Kükürt kreminin içerisinde bulunan bitkisel gliserin, cildin yumuşak ve nemli kalmasını sağlar. Duru ve lekesiz bir cilt için severek kullanılabilecek cilt bakım ürünlerinden biridir. Düzenli kullanımda sivilcelerden kaynaklı sorunlara engel olur. Cildi yoğun bir şekilde temizleyip, nemlendirir.

W-Lab Kükürt Kremi Akne Tedavisinde Kullanılır mı?

Akne, kıl köklerinin yağlanması ve tıkanmasıyla oluşan bir cilt sorunudur. Aknelerin çoğalması ya da tedavi edilmemesi ise ciltte sivilceler meydana gelir. Ölü derinin cildin alt katmanın sıkışıp kalması akne ve siyah nokta gibi sorunlara neden olur. W-Lab kükürt kremi, akne ve sivilce tedavisinde kullanılmaktadır. İçerisindeki kükürt maddesinin antibakteriyel ve antifungal özellikleri sayesinde ciltteki sivilce sorunlarının giderilmesine yardımcı olur. Antibakteriyel etkisi sayesinde cildin derinlerine kadar inen mikrop ve bakterilerin oluşumuna ve çoğalmasına engel olur. Sağlığı tehdit eden cilt sorunlarından biri de mantar enfeksiyonlarıdır. Mantar el, ayak ve yüz gibi vücudun birçok yerinde görülebilir. Tedavi edilmediği durumlarda ise enfeksiyona dönüşebilir. W-Lab 50 ml kükürt kremi, antifungal etkisi sayesinde mantar oluşumundan kaynaklı problemlerin giderilmesini sağlar. Cilt üzerindeki mantarları kurutma özelliğine sahiptir.

W-Lab Kükürt Kremi Hangi Tip Ciltlere Uygundur?

Ciltteki problemlerin giderilmesinde önemli olan noktalardan biri doğru cilt bakım ürününü seçmektir. Cilt tipine uygun bakım ürünü tercih etmek tedavi sürecini hızlandırır. W-Lab kükürt kremi tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak tasarlanmıştır. Karma, yağlı ve kuru ciltlerin kullanımı için idealdir. Formülü dolayısıyla kükürt kreminin ana hedefi cildi sivilcelerden arındırarak ciltteki yağ miktarını dengelemektir. Ölü deriyi ciltten atarak cildin daha sağlıklı ve temiz görünmesini sağlar. Pürüzsüz ve lekesiz bir cilt isteyen herkes tarafından kullanılabilir. W-Lab 50 ml kozmetik kükürt kremi, normal kullanımda günde 2 kere kullanılabilmektedir. Sivilce ve akne kurutucu özelliğinin olması sebebiyle kuru ciltlerin günde 1 ya da 2 günde 1 kullanımı tavsiye edilmektedir. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorum ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz W-Lab kozmetik kükürt kremi yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu kremi Trendyol üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.