Tulip Curls 4 Days Conditioner Sülfatsız Curl Control Saç Bakım Kremi 330 ml

249,39 TL

Ürün Bilgileri

Tulip Curls 4 Days Conditioner Sülfatsız Curl Control Saç Bakım Kremi 330 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TULİP4U Satıcı Ünvanı: ARCON KİMYA KOZMETİK İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073049753200001 Vergi Kimlik Numarası: 0730497532
    Bu ürün TULİP4U tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CURLS 4 DAYS Conditioner Sülfatsız Curl Control Saç Bakım Kremi 330 Ml Aloe & Argan & Shea Yağı & Hindistan Cevizi Yağı ile 0% SULFATE NO Parabens, NO Phthalates CURLS 4 DAYS Bukle Kontrolü Saç BAKIM KREMİ, saça parlak ve canlı bir görünüm kazandırmayayardımcı olur. Elektriklenme karşıtı profesyonel formülü ile CURLS 4 DAYS Bukle Kontrolü Saç BAKIM KREMİ dalgalı ve kıvırcık saçlarınızın kaybettiği nemi ağırlaştırmadan gerikazandırırken, duştan sonra kolay şekillendirilmeye hazır ve daha parlak saçlarelde etmenize destek olur. Argan yağı ve Shea Yağı içeren bubesleyici formül nemi hapsederek hidrasyonu artırır, elektriklenmeyi en azaindirir ve buklelerinizin ve dalgalarınızın belirginliğini artırır. Shea Yağı ayrıca derinden besler ve uzun süreli parlaklık sağlayarak sizeyumuşak, kabarık, elektriklenmeyen bukleler bırakır. Günlük kullanım için uygundur. Kullanım Şekli:CURLS 4 DAYS Curl Enhancing Şampuan ile yıkadıktan sonra saçın tamamına uygulayın ve eşit dağılım için tarayın. 3 dakika bekletin, sonra iyice durulayın. /// CURLS 4 DAYS Sulfate Free Curl Control Conditioner 330 Ml With Aloe & Argan & Shea Butter & COCONUT OIL 0% SULFATE NO Parabens, NO Phthalates CURLY 4 DAYS Curl Control CONDITIONER helps to style hairwith a shiny and lively look. With its professionalanti-frizz formula, CURLS 4 DAYS Curl Control Conditioner restores moisture in wavy and curly hair without weighing itdown, and helps brighten and detangle your hair for easy styling after showering. This nourishing formula with Argan Oil and Shea Butter locks in moisture to increase hydration, minimize frizz, and enhance the definition of your curls and waves. The Shea Butter also deeply nourishes and provides long-lasting shine, leaving you with soft, bouncy,frizz-free curls. Suitable for daily use. How to use:After washing with CURLS 4 DAYS Curl Enhancing Shampoo, apply throughout hair and comb for even distribution. Leave on for 3 minutes, then rinse thoroughly.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Form Krem
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 300 + ml
Geri Bildirim Ver