Tulip Curls 4 Days Bukle Belirginleştirici Saç Krem Jeli 330 ml

Ürün Bilgileri

Tulip Curls 4 Days Bukle Belirginleştirici Saç Krem Jeli 330 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TULİP4U Satıcı Ünvanı: ARCON KİMYA KOZMETİK İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073049753200001 Vergi Kimlik Numarası: 0730497532
    Bu ürün TULİP4U tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CURLS 4 DAYS BUKLE BELİRGİNLEŞTİRİCİ SAÇ KREM JÖLESİ 330 ML Aloe & Argan ve Çörek Otu Yağı ile Kıvırcık Saçın sabitlenmesi ve güzel bir şekilde şekillendirilmesi için krem jel. Curls 4 Days Jöle, kıvırcık saçların bakımı ve şekillendirilmesi için en iyi çözümdür. Curls 4 Days, en iyi yağların yüksek kaliteli birleşimini kullanır ve saçın buklelerini hafifçe tutar, nemlendirir ve ipeksi bir dokunuş sağlayarak şekillendirmesini kolaylaştırır. Bu ürünün bileşiminde, saç kurutma işlemi sırasında ortaya çıkan hatalara ve saç kurutma makinesinin ısısına maruz kalması nedeniyle hasar gören saçların onarılmasına yardımcı olan birkaç amino asidi de bulunmaktadır. Kullanım şekli : Duşta şampuan ve saç kremini tamamen durulayın ve ardından ıslak saçlara, taranmış olduktan sonra, yeterli miktarda Curls 4 Days Jöle uygulayın. Jöleyi birkaç dakika bekletin, ardından saçı elinizle kıvırın. Saç kurutma makinesi veya difüzör kullanarak kurutun. Daha iyi sonuçlar için Tulip’in Curls 4 Days Bukle Belirginleştirici Saç Bakım Kremi ve Tulip’in Leave-in Saç Bakım Kremi ile birleştirin. -- Curls 4 Days Defining Cream-Gel 330 ML A gentle creamy gel to create perfectly styled, no-crunch curls. With Aloe & Argan & Black Seed Oil This must-have curly product acts as both a moisturizing cream and a gel with just enough hold to keep your curls frizz-free, bouncy and defined all day long without the stiffness and crunchiness of a typical gel. Instead, it leaves your hair surprisingly soft, sleek, and shiny, making it hard to keep your fingers from running through your perfectly styled, luscious curls and waves. Tulip’s Defining Cream-Gel is perfect for a wash-and-go as it functions as an all-in-one hair styling product. We use a combination of the best-quality natural oils and several amino acids that help stimulate hair growth, replenish your hair’s nutrients, and repair damaged hair to revive your curls and waves for balanced health and elasticity. Use directions: Apply a generous amount to wet or damp hair. For best results, apply right after exiting the shower when hair is freshly washed and soaked. Distribute evenly starting from your ends and working your way up 3/4th of the hair with a raking method, or whichever method is preferred. Avoid the roots for optimal volume. Applying a light amount to the top can help reduce frizz. Style as desired via brush, finger coiling, scrunching, plopping, etc. Let air dry or diffuse. Enjoy bouncy and shiny curls for days. For better results,combine with Tulip’s Curls 4 Days Style and Define Cream and Tulip’s Leave-in Conditioner .

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Form Durulanmayan Krem
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver