Tommy Hilfiger Tommy Girl Kadın Parfümü Edt 100 Ml

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.264,97 TL
Kargo Bedava
1.369 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.505,90 TL

Ürün Bilgileri

Tommy Hilfiger Tommy Girl Kadın Parfümü Edt 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yağmurkozmetik Satıcı Ünvanı: BAHADIR YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4568877241200015 Vergi Kimlik Numarası: 9540276221
    Bu ürün yağmurkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tenis kortunda, teknede, sahilde, akşam yemeğinde ve gece günün her anında büyüleyici ve çekici Tommy Hilfiger Girl! Dinamik, canlı kadınlar için yaratıldı. Nilüfer yapraklarının sıvı hale getirilmiş biçimi gibi. Narenciye izleri taşıyan koku, etkisi arttırılmış çiçek özleriyle harmanlandığında zengin ve serin bir his yaratıyor. Tepe notası
  • menekşe, kırmızı biber, yeşil elma. Kalp notası
  • gül. Dip notası
  • sandal ağacı, musk.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Girl Cologne Spray Edc 100 ml Parfüm

Parfüm, güzel kokuların birbiri ile karıştırılması, harmanlanması ile oluşan bir üründür. İçerisine uçucu kokulu yağlar ve aromalarda eklenmektedir. Çözücü ve sabitleyiciler parfümlerin ana bileşenlerinden biridir. Tommy Girl parfüm kadınlar için üretilen bir parfüm çeşididir. Elma çiçeği, kamelya, mandalina, turunçgiller, hanımeli, manolya, sedir ve yasemin özlerinin karışımından oluşmaktadır. Son derece fresh bir kokuya sahiptir. Tommy Hilfiger Girl parfüm içerisinde narenciye izleri taşıyan bir kokudur. Nilüfer yapraklarının sıvı hale getirilmiş gibi bir kokusu bulunmaktadır. Çiçek özleriyle harmanlanmış taze çiçeksi bir parfümdür. İçerisinde eser miktarda baharat ve odunsu kokularda bulunmaktadır. Parfüm türü EDT’dir. 100 ml boyutu vardır. Tommy Hilfiger Girl parfüm yorum kısmı incelendiğinde parfümün vadettiği koku tipi ve kullanımda ortaya çıkan kokunun birbiri ile denk olduğu söylenilmektedir. Yorumlar ürünün değerlendirilmesi için önemlidir.

  • Uzun Süreli Kalıcı Koku
  • Ferah Koku
  • Taze Çiçeksi Parfüm

Girl Cologne Spray Edc 100 ml Kadın Parfümü 22548040126 İle Her Alanda Temizlik Hissi

Girl Cologne Spray Edc 100 ml Kadın Parfümü 22548040126 İle Her Alanda Temizlik Hissi

Parfümler en eski çağlardan şimdiki zamana kadar sıklıkla kullanılan bir kozmetik ürünüdür. Çeşitli kimyasallardan elde edilmesi bakımıyla parfümleri direkt bedene değil de kıyafete doğru sıkılması önerilir. Bedene sıkılması istenildiğinde bedenin direkt güneşe maruz kalmayan kulak arkası, bilek içi gibi alanlarına sıkılması önerilmektedir. Tommy Girl içeriği açısından oldukça zengin bir parfümdür. İçerisinde kamelya, mandalina, siyah frenk üzümü, elma ağacı çiçeği, menekşe, zambak, nane, greyfurt, hanımeli, gül, manolya, yasemin, sedir, sandal ağacı gibi farklı özler farklı çeşitler bulunmaktadır. Tommy Hilfiger Tommy Girl cologne spray son derece ferah ve çiçeksi bir kokudan oluşmaktadır. 100 ml boyutunda olan ürün rahatlıkla çantada taşınabilir.

Girl Cologne Spray Edc 100 ml Kadın Parfümü 22548040126 Sayesinde Gün Boyu Çiçeksi Koku

Girl Cologne Spray Edc 100 ml Kadın Parfümü 22548040126 Sayesinde Gün Boyu Çiçeksi Koku

Dünya parfüm piyasasında milyonlarca farklı koku da parfüm çeşidi bulunmaktadır. Her koku kendine özel ve kendine ait formülasyonlar geliştirilerek üretilmektedir. Genellikle gündüz için üretilen parfümler daha fresh daha çiçeksi olurken gece kullanımı için üretilen parfümler daha odunsu ve daha ağır olmaktadır. Girl Cologne Spray EDC 100 ml ferah bir esansa sahiptir. İçerisinde menekşe, kırmızı biber, yeşil elma, gül gibi özler bulunmaktadır. Günün her anında kullanılabilecek fresh bir kokuya sahiptir. Girl Cologne Spray EDC 100 ml kadın parfümü kadınların sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yer almaktadır. Ürünün ml fazlalığı da tercih edilme sebepleri arasında yer almaktadır. Girl Cologne Spray EDC 100 ml kadın parfümü kullananlar parfümün özellikle günlük hayatta rahat kullanımı olduğunu vurgulamaktadırlar.

Girl Cologne Spray Edc 100 ml Kadın Parfümü 22548040126 Uzun Süre Kalıcı Etki

Girl Cologne Spray Edc 100 ml Kadın Parfümü 22548040126 Uzun Süre Kalıcı Etki

Parfümler genellikle cam şişelere doldurulmaktadırlar. Fakat bunun yanında plastik şişelere doldurulan parfümler de bulunmaktadır. Parfümler uçucu maddelerden yapıldıkları için kalıcılığının arttırılması önemlidir. Girl Cologne Spray EDC 100 ml kadın parfümü yorumları incelendiğinde ürünü satın alan kişilerin ürün hakkındaki pozitif veya negatif düşünceleri görülmektedir. Ürünün vadettikleri ve ortaya koyduğu ile ilgili bilgiler de mevcuttur. Girl Cologne Spray EDC 100 ml kadın parfümü içeriği açısından bakıldığında birçok farklı özüt görülebilmektedir. Sandal ağacı, musk, gül, yeşil elma, kırmızı biber, menekşe gibi farklı kokuların birleşimi olarak görülebilmektedir. Birbirinden farklı kokuların, aromaların, özütlerin bir arada kullanımı ile hoş, fresh, odunsu, baharatlı veya daha ağır kokular elde edebilmek mümkündür. Girl Cologne Spray EDC 100 ml kadın parfümü fiyatları satıcı tarafından belirlenerek satışa sunulmaktadır.