TODAYS CLİNİCALS Onarıcı Krem - Retinol Shea Butter Hyaluronic Acıd %5 Collagen % 2 Arbutin % 2

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
1 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
169,99 TL
11 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.2
merchant-badge-image
23 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
308,88 TL
22 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TODAYS CLİNİCALS Onarıcı Krem - Retinol Shea Butter Hyaluronic Acıd %5 Collagen % 2 Arbutin % 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rammar Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Rammar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YENİ CİLT BARİYERİ + YENİ NESİL ONARICI KREM + 14 AKTİF BİLEŞEN - Retinol Shea Butter Hyaluronic Acıd %5 collegen % 2 Arbutin % 2 *
  • Günümüz Klinik Bakımı ile Norveç Dermatologların önerisi
  • TODAYS CLİNİCALS ONARICI BAKIM KREMİ Todays Clinicals Onarıcı Bakım kremi, zengin içeriği ile cilt kuruluğunun giderilmesine ve cildin onarılmasına yardımcı olmak için geliştirildi. İçeriğindeki Retinol Shea Butter yüksek vitamin ve yağ asitleri konsantrasyonu sayesinde cildi yatıştırma, yumuşatma ve nemlendirmeye yardımcı özelliklerinden faydalanmaktadır. İçeriğindeki hyaluronik asit sayesinde ciltteki elastikiyet kaybını önlemeye yardımcı olur. Hassas ciltlere uygundur. Renklendirici ve paraben içermez. Alkol içermez. Gözenekleri tıkamaz. * Made in Formula Norveç Kullanım Şekli : Tüm vücut ve her cilt tipi için kullanıma uygundur. Temiz ve nemli cildinize gece uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Form Krem
  • İçerik Retinol
Geri Bildirim Ver

Todays Clinicals KLGJNKRM41-3 Retinol Shea Butter Hyaluronic Acid %5 Collagen % 2 Arbutin % 2 Onarıcı Krem

Todays Cli̇ni̇cals Retinol Shea Butter onarıcı krem cildinizin sağlıklı ve canlı görünmesi için kullanabileceğiniz bir bakım ürünüdür. Gelişmiş formülasyonu ile cildinizi onarır ve bakım yapar. Ürün kullanımını kolay ve konforlu hâle getiren tüp formunda bir ambalaja sahiptir. Bu paketleme sayesinde Todays Cli̇ni̇cals Retinol Shea Butter onarıcı krem çantada kolaylıkla taşınabilir, seyahatlere götürülebilir. Bir tüp içerisinde 100 ml krem yer alır. Kullanım alanı oldukça geniş olan ürün, vücudun her kısmına uygulanabilir. Todays Cli̇ni̇cals Retinol Shea Butter onarıcı kremin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Miktar: 100 ml
  • Tüm cilt tipleri için uygundur.
  • Kullanım Amacı: Onarıcı

Todays Clinicals %2 Collagen Onarıcı Kremin Özellikleri Nelerdir?

Todays Clinicals %2 Collagen Onarıcı Kremin Özellikleri Nelerdir?

Todays Cli̇ni̇cals Retinol Shea Butter onarıcı krem son derece zengin bir içeriğe sahiptir. 14 aktif bileşeni aynı anda içeren ürün, cildinize kapsamlı bir bakım sağlar. Kremin içeriğinde onarıcı etkisi bulunan retinol maddesi yer alır. Kremed ayrıca shea butter ve hyaluronik asit gibi cildi nemlendirme etkisi bulunan maddeler de yer alır. Krem ayrıca %2 oranında arbutin ve kolajen de içerir. Cilt lekeleri üzerinde etkinliğe sahip olan arbutin, yüzünüzün çok daha aydınlık görünmesini sağlar. Kolajen ise deriye elastikiyet kazandırır. Ürünün içeriği oldukça temizdir. Renklendirici paraben ve alkol gibi cilt için zararlı olabilecek maddeler içermez. Ayrıca hafif formülasyonuyla gözenekleri tıkamama özelliğine de sahiptir. Kremin yapısı tüm cilt tipleri için uygundur. Hassas yapılı kişiler bile bu ürünü rahatlıkla kullanabilir.

Todays Clinicals %5 Hyaluronic Acid Retinol Krem Ne İşe Yarar?

Todays Clinicals %5 Hyaluronic Acid Retinol Krem Ne İşe Yarar?

Todays Cli̇ni̇cals Retinol Shea Butter onarıcı krem geniş içerik listesiyle kullanıcılara tek bir üründe pek çok fayda sunar. Böylelikle çok daha yumuşak bir tene sahip olursunuz. Krem ayrıca içeriğindeki yoğun nemlendirici maddelerle cildin suya doymasını sağlar. İçerisinde %5 oranında hyaluronik asit bulunduran ürün, nemi cilde hapseder. Bu içerik ciltteki elastikiyet kaybının da önüne geçer. Böylelikle yüzünüzün çok daha genç ve canlı görünmesini sağlar. Ürün ayrıca içerisindeki yağ asidi konsantrasyonlarıyla cildi yatıştırır ve nemlendirir. Bu özelliği sayesinde hassas ciltler tarafından ad sevilerek kullanılabilir. Kremin içeriğindeki maddeler cilt bariyerinin onararak yüzünüzün çok daha canlı ve pürüzsüz görünmesini de sağlar. Dilerseniz Todays Cli̇ni̇cals Retinol Shea Butter onarıcı krem yorumlarını inceleyerek kullanıcıların ürünün etkinliğiyle ilgili değerlendirmelerine de göz atabilirsiniz.

Todays Clinicals %2 Arbutin Shea Butter Onarıcı Krem Nasıl Kullanılır?

Todays Clinicals %2 Arbutin Shea Butter Onarıcı Krem Nasıl Kullanılır?

Todays Cli̇ni̇cals Retinol Shea Butter onarıcı kreminin kullanımı oldukça pratiktir. Ürün uygulanmasını kolay hâle getiren özel bir forma sahiptir. Böylelikle cilt tarafından oldukça hızlı bir şekilde emilir. Kullanıcılar yeterli miktarda kremi ciltlerine uygulamayı nazik hareketlerle eşit şekilde dağılmasını sağlayabilir. Todays Cli̇ni̇cals onarıcı kremi kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar bulunur. Ürünün cilde etki edebilmesi için yüzeyin temiz olması oldukça önemlidir. Kremi uygulamadan varsa yüzünüzdeki makyajı temizlemeniz ve cildinizi yağ ve kirlerden arındırma oldukça önemlidir. Bu işlem için cilt tipinize uygun olan temizleyicileri kullanabilirsiniz. Ayrıca bu adımın ardından cildinizi iyi şekilde nemlendirmeniz de gereklidir. Bu adımları gerçekleştirdikten sonra Todays Cli̇ni̇cals kremi yüzünüze uygulayabilirsiniz. Ürünün kullanımı için tavsiye edilen zaman zarfı akşam saatleridir. Ürünü yatmadan önce yüzünüze uygulayarak etki edebilmesi için yeterli zamanı yaratabilirsiniz. Ürün tamamen emildikten sonra cilt bakımı rutininize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Eğer siz de bu etkili kreme sahip olmak isterseniz Todays Cli̇ni̇cals onarıcı kremi Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.