The Mimosa Care Onarıcı-Yenileyici Bakım Yağı/Miracle Oil

159,95 TL

Ürün Bilgileri

The Mimosa Care Onarıcı-Yenileyici Bakım Yağı/Miracle Oil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: The Mimosa Care Satıcı Ünvanı: EZGİNUR TARTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8240579336
    Bu ürün The Mimosa Care tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cildinizi, vücudunuzu ve saçlarınızı nemlendirerek daha canlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Temiz ve kuru cildinize yeteri kadar ürünü elleriniz yardımıyla uygulayınız. İçindekiler/Ingredients: Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, C12- 15 Alkyl Benzoote, Isopropyl Myristate, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Vitis Vinifera Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Rosa Canina Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Persea Gratissima Oil,Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Canola Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Gardenia Taitensis Flower, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Beta-Carotene, Daucus Carota Sativa Root Extract, Tocopherol, Benzyl Benzoate.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver