The Miadrops Prosun Spf 50 Mineral Güneş Koruyucu Yüz Kremi - Yeşil Çay Özlü -yüksek Faktör Geniş Spektrum

610 TL

Ürün Bilgileri

The Miadrops Prosun Spf 50 Mineral Güneş Koruyucu Yüz Kremi - Yeşil Çay Özlü -yüksek Faktör Geniş Spektrum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: The Miadrops Satıcı Ünvanı: EZGİ PEHLİVAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7240207067
    Bu ürün The Miadrops tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PRO SUN Mineral Güneş Koruyucu Yüz Kremi, Nan-Nano, Micno teknolojisi ile üretilmişÇinko Oksitile hazırlanmıştır. Cilde kolay sürülen yapısı ve formülündeki yeşil çay özü ileantioksidan katkılı yüz için su bazlı güneş koruyucu kremdir. CiltteUVA, UVB ve mavi ışığa karşı etkin koruma sağlar. SPF 50+ değerinde korumasağladığı bağımsız laboratuvar analizi ile raporlanmıştır. %100 doğal içeriklerile üretilmiştir. Ciltte beyazlık ve yağlı his bırakmaz. Hassas ciltler dahiltüm cilt tipileri için kullanıma uygundur. Tüm yüz, boyun ve dekolte bölgesinekullanılabilir. Çocuklar için kullanıma uygundur. %100 Doğal kaynaklı içeriğe sahiptir.Doğal mineral koruyucu içerir. Nano partiküller, kimyasal filtre,titanyum dioksit, silikon türevleri, parfüm içermez. PRO SUN Mineral GüneşKoruyucu Yüz Kreminin Hedefleri: · GenişSpektrumlu UVA ve UVB koruma sağlar. · Cildin nemdengesini sağlar. · Koruyucu veantioksidan etkisi ile leke oluşumunu engeller. PRO SUN Mineral GüneşKoruyucu Yüz Kreminin Faydaları: · Ciltbariyerini destekler. · Cildin nemtutma kapasitesini artırır, cildi nemli tutar. · Cilttarafından kolayca emilir ve beyazlık ya yağlı his bırakmaz. · Komedojenikdeğildir, sivilce oluşumuna neden olmaz. İçindekiler: Aqua (Saf Su), Zinc Oxide (Nano Olmayan Çinko Oksit-Micno),Caprylic/Capric Triglyceride (Hindistan Cevizi Yağ Asidi), Cetearyl Olivate,Sorbitan Olivate (Doğal Emülgatör), Coco-Caprylate/Caprate (Hindistan CeviziYağı Esteri), Glycerin (Bitkisel Nemlendirici), Punica Granatum Seed Oil (NarÇekirdeği Yağı), Camellia Sinensis Leaf Extract (Yeşil Çay Özü), CetearylAlcohol (Bitkisel Kıvamlaştırıcı), Butyrospermum Parkii Butter (Shea Yağı),Daucus Carota Sativa Seed Oil (Havuç Tohumu Yağı), Panthenol (B5 Vitamini), GlycerylCaprylate (and) Glyceryl Undecylenate (Bitkisel Koruyucu), Tocopheryl Acetate(E Vitamini), Pelargonium Graveolens Oil (Itır Uçucu Yağı), PolyhydroxystearicAcid (Doğal Yağ Asidi), Hippophae Rhamnoides Fruit Oil (Yabani İğde Yağı), SodiumHyaluronate (Hyaluronik Asit), Helianthus Annuus Seed Oil (Ayçiçek Yağı), LavandulaAngustifolia Oil (Lavanta Uçucu Yağı), Xanthan Gum (Ksantum Sakızı). Kullanımı: Güneşeçıkmadan önce cildinize uygulayınız. 2-3 saatte bir yenileyiniz. Terleme ve suylatemas sonrasında ürünü cilde tekrar uygulayınız. Ciltten hızlıca emilir, yağlıhis bırakmaz. Giysilerde leke yapmaz. Hassas ciltler dahil tüm cilt tipileri içinkullanıma uygundur. Uyarılar: Serin, kuru ve direkt güneş ışığı almayanortamda, çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Gözle temasından kaçınınız,temas halinde bol su ile yıkayınız. Kullanmadan önce bilek içine alerji testiyapınız. İçindeki maddelerden birine alerjiniz varsa kullanmayınız. Haricikullanım içindir. Kapağı kapalı şekilde 24 ay boyuncatazeliğini koruyan ürün, kapak açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketilmelidir. Doğal, vegan, bitkisel içerikler vevitaminler kullanılarak üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Şişe
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 50 cl
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Form Krem
  • Özellik Suya Dayanıklı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver