THE BODY SHOP Çay Ağacı Tea Tree Arındırıcı Kil Maskesi 75 ml

919,90 TL

Ürün Bilgileri

THE BODY SHOP Çay Ağacı Tea Tree Arındırıcı Kil Maskesi 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: THE BODY SHOP Satıcı Ünvanı: SHAYA MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396017987600099 Vergi Kimlik Numarası: 3960179876
    Bu ürün THE BODY SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kusursuz cilt diye bir şey yoktur ve lekeler de hayatımızın olağan bir parçasıdır. Fakat bazen, kontrolü ele almak isteyebileceğinizi biliyoruz. Çay Ağacı serimiz de işte tam bu noktada devreye giriyor. Çay Ağacı Arındırıcı Kil Maskesi, cildinize biraz daha bakım yapmak istediğiniz anlarda her zaman yanınızda. İpeksi ve killi formüle sahip maskemiz cildinizin üzerine kolayca yayılır, onu arındırılmış ve yoğun bir şekilde temizlenmiş hissettirir. Aynı zamanda fazla yağdan arındırarak daha temiz görünmesini sağlar. Akne ve akne lekelerinin görünümünü gözle görülür şekilde azaltmaya yardımcı olur. Ve tüm bunları cildinizi kurutmadan gerçekleştirir. Formülümüze, lekeler üzerinde oldukça etkili olan Salisilik Asit de ekledik. Salisilik Asit, cilt üzerinde nazikçe çalışan bir beta-hidroski asittir (BHA) ve ölü cilt hücrelerini temizleyerek, kiri ve fazla yağı cilt üzerinden uzaklaştırmayı sağlar. Çay Ağacı Arındırıcı Maskemiz şimdiye kadarki en doğal formülasyonumuzdur ve Yerel Adil Ticaret çay ağacı yağı da dahil olmak üzere %97 doğal kaynaklı içeriklerle zenginleştirilmiştir. Çay ağacı yağı doğanın en güçlü arındırıcı bileşenlerinden biridir ve biz de bu yağı Kenya'da küçük ölçekli üretim yapan, elle hasat gerçekleştiren ve asla pestisit kullanmayan uzman çiftçilerden temin ediyoruz. Bir diğer güzel haber, muhteşem yeşil ambalaj artık geri dönüştürülebilir* Lekelerin görünümünü gözle görülür şekilde azaltmaya yardımcı olur
  • Kil tabanlı formüle sahiptir
  • Lekeli ciltler için uygundur
  • The Vegan Society tarafından sertifikalıdır
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir
  • *Yerel tesislerin imkan verdiği ölçüde. 1. Akşam rutininize Çay Ağacı Arındırıcı Yüz Yıkama Jeli ile başlayın. 2. Haftada bir veya iki kez Çay Ağacı Arındırıcı Kil Maskemizi uygulayın. Cildinizde 10-15 dakika beklettikten sonra ılık suyla nazikçe temizleyin. 3. Ardından Çay Ağacı Arındırıcı Tonik ile devam edin. 4. Çay Ağacı Günlük Serum ile rutininizi tamamlayın. 5. Akne ve lekelerine hızlı etkili bir çözüm için Çay Ağacı Hızlı Etkili Akne Jelimizi doğrudan cildinizde ihtiyaç duyduğunuz her yere uygulayın, ancak göz çevresinden kaçındığınızdan emin olun. Gece boyunca kurumaya bırakın ve sabah durulayın. Aqua/Water/Eau, Kaolin, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Cetyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Behenyl Alcohol, Argilla/Magnesium Aluminum Silicate, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Arachidyl Glucoside, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Caprylyl Glycol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil/Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Salicylic Acid, Triheptanoin, Sodium Hydroxide, Menthol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, C9-12 Alkane, Dilinoleic Acid/Butanediol Copolymer, Limonene, Citral, Linalool, Castor Oil/IPDI Copolymer, Citronellol, Leptospermum Petersonii Oil, Citric Acid, Tocopherol, CI 19140/Yellow 5, CI 42090/Blue 1.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Akne Karşıtı
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Tip Kavanoz
Geri Bildirim Ver