the balm Mary-lou Manizer Aydınlatıcı 9.06 G 2216e

Ürünün Diğer Satıcıları (7)
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

the balm Mary-lou Manizer Aydınlatıcı 9.06 G 2216e

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GrossMarketin Satıcı Ünvanı: MURAT PALOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7200814611
    Bu ürün GrossMarketin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ??????? mary-Lou Manizer Illuminator ????????? ??????? ?? ??????.
  • ???? ????????? ???????? 100% ????????????. ??????? ???????? ????????? ?? ???????????.
  • Net ağırlık: 9.06g

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

The Balm Mary-Lou Manizer Aydınlatıcı

Modern makyaj anlayışının en popüler ürünlerinden biri olan aydınlatıcılar, cildinizde öne çıkarmak istediğiniz bölgelerin doğal bir şekilde parlamasını sağlayan kozmetik ürünleridir. Günden güne farklı yapılarda üretilerek karşınıza çıkabilen aydınlatıcıların en klasik ve kullanışlı formlarından biri krem formudur. Krem formunda olan ve kullanıcılar tarafından en çok sevilen aydınlatıcılardan biri The Balm kalitesiyle üretilmiş olan Mary-Lou Manizer aydınlatıcı olarak karşınıza çıkar. Dikkat çekici ve yaratıcı bir makyaj için kullanabileceğiniz bu aydınlatıcı, günlük kullanıma uygun olan rengi ve yapısı ile makyaj çantanızda bulunması gereken ürünler arasında ilk sırada yer alabilir. Elmacık kemikleri, burun ucu ve dudak üstü gibi bölgelere az miktarda uygulanarak doğal bir görüntü yakalarken miktarı biraz daha artırarak özel günlerinizde de makyajınızla parlayabilirsiniz.

 
  • Şampanya rengindedir.
  • Kremsi bir yapıdadır.
  • Pratik bir kullanıma sahiptir.

The Balm Mary-Lou Manizer Aydınlatıcı Özellikleri

The Balm Mary-Lou Manizer Aydınlatıcı Özellikleri

Makyaj yaparken kullandığınız ürünlerin kalitesi ve yapısı, makyajınızın görünümünü ve konseptini tamamen değiştirecek olan unsurlardır. Kullanılan ürünlerin ciltle bütünleşmesi ve tenle uyumu, doğal bir makyaj görünümü için büyük önem taşır. The Balm Mary Lou Manizer aydınlatıcı kullananlar tarafından oldukça sevilen ve The Balm kalitesiyle üretilmiş oldukça popüler bir ürün olup kullanımı oldukça kolay bir yapıya sahiptir. Altın tonlarında olan bu aydınlatıcı, kremsi bir yapıdadır. Böylelikle kullanımı oldukça rahat olup dağılması da kolaydır. Tam bir altın olmamakla beraber zengin bir şampanya tonuna sahip olan bu kompakt aydınlatıcı, her türlü tene uyum sağlayarak doğal bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

 

The Balm Mary-Lou Manizer Aydınlatıcı Kullanımı

The Balm Mary-Lou Manizer Aydınlatıcı Kullanımı

Yüzünüzde ön plana çıkarmak istediğiniz detayları, teninize ve cilt yapınıza uygun bir aydınlatıcı kullanarak doğal bir şekilde belirginleştirebilirsiniz. Kullanabileceğiniz aydınlatıcılar arasında kalitesi ve yapısıyla Mary-Lou Manizer aydınlatıcı pek çok kullanıcı tarafından sıkça tercih edilir. Bu aydınlatıcıyı uygularken kullandığınız teknik de makyajınızın görünümünü etkileyebilir. Aydınlatıcıları uygulamak için farklı yöntemler kullanılabilir. Bu yöntemlerden ilki doğal bir görünüm elde etmek isteyenlerin en çok kullandığı yöntem olup parmaklarla dağıtmaktır. Az miktardaki ürünü parmağınıza alarak aydınlatıcıyı uygulamak istediğiniz bölgeye nazikçe dağıtabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise aydınlatıcı fırçası kullanmaktır. Bu yöntem ile çok daha profesyonel bir görünüm elde edebilirsiniz. Bunların dışında kalan yöntem ise uygun bir makyaj süngeri kullanarak aydınlatıcınızı dağıtmak olacaktır. The Balm Mary-Lou Manizer aydınlatıcıyı uygularken kullanacağınız en uygun yöntemi deneyimleyebilir ve kendinize en uygun tekniği keşfedebilirsiniz.

 

The Balm Mary-Lou Manizer Aydınlatıcı Fiyatı ve Yorumları

The Balm Mary-Lou Manizer Aydınlatıcı Fiyatı ve Yorumları

Dikkat çekici ve yaratıcı makyajların olmazsa olmaz ürünü aydınlatıcılardır. En çok rağbet gören aydınlatıcı modellerinden biri olan The Balm Mary-Lou Manizer aydınlatıcı, birçok aydınlatıcı ürünlere göre çok daha doğal bir yapıda olup yüksek kaliteli bir üründür. Kompakt bir aydınlatıcı çeşidi olan ürünün uygulaması, yapısı dolayısıyla oldukça pratiktir ve çeşitli yöntemlerde uygulanabilir. Günlük makyajlarınızda kullanabileceğiniz bu ürünü özel günlerinizde, gece dışarıya çıkarken yaptığınız makyajlarınızda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Zengin bir şampanya rengine sahip olan Manizer aydınlatıcıyı gün içinde de çantanızda bulundurabilir ve dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Makyajlarınıza profesyonel bir dokunuş yapmak istiyorsanız Trendyol’dan The Balm Mary Lou Manizer aydınlatıcı yorumlar ve değerlendirmelerini inceleyebilir, Mary Lou Manizer fiyat ve özelliklerini uygun bulursanız sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.