Sebamed Wrinkle Filler Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem 50 ml

648,95 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
619,66 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
819,99 TL

Ürün Bilgileri

Sebamed Wrinkle Filler Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVANTAJLARSEPETİ Satıcı Ünvanı: ALKIM AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1110101313
    Bu ürün AVANTAJLARSEPETİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Cildin nem depolarını yeniler. . Hyalür on Kompleksi üç farklı şekilde cilde etkir Uzun zincirli hyalüronik asit nemi doğrudan cilt yüzeyine bağlar ve böylece daha pürüzsüz bir cilt sağlar. Orta zincirli hyalüronik asit daha yavaş cilde nüfuz ederek cildin üst katmanları ve yapısının iyileşmesine katkıd a bulunur. Kısa zincirli hyalüronik asit, cildin daha derin katmanlarına nüfuz eder ve esnekliğini destekler. Hızlı emilir, cilde yağlı olmayan ipeksi ve sıkı bir his verir. Kuru ve olgun ciltler için mükemmel bakım sağlar."

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Sebamed Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem 50 ml

Kimyasal içermeyen kişisel bakım malzemeleri, birçok kişinin vazgeçilmez ürünleridir. Sebamed kırışıklık karşıtı dolgunlaştırıcı krem 50 ml küçük ve rahat paket tasarımı ile her yere rahatlıkla çantada ya da araçta taşınabilir. Pratik kullanıma sahip olmasından dolayı sıklıkla tercih edilen bir bakım malzemesidir. Cildi sıkılaştırıp düzenleyen 3 zincirli hyalüronik asit içeriğiyle deriye ipeksi görüntü sağlar. Doğal içeriği sayesinde vücudunuzdaki kırışıklıklara uyguladığınızda, kolayca yüzünüzdeki değişikliği hissettirir. Düzenlerken dolgunlaştıran krem, pürüzsüz bir cilt isteyenler için vazgeçilmez bir üründür. 50 ml olan Sebamed markalı tasarım, tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur. Kokusunun olmamasıyla hassasiyeti olan kişilerin de rahatlıkla kullanmasına olanak tanır. Kırışıklardan kolay uygulanabilir tasarımıyla hızlı ve kolay bir şekilde kurtulmanıza yardımcı olan bu ürünü problem yaşamadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Tüm ciltlere uygunluk
  • Pratik kullanım
  • Hyalüronik asit

Kullanışlı Sebamed Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem

Kullanışlı Sebamed Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem

Genellikle kırışıklıkları giderip dolgunlaştırmak için kullanılan Sebamed kırışıklık karşıtı dolgunlaştırıcı krem kimyasal içermeyen bir içeriğe sahiptir. Kullanmak istediğiniz bölgeye sürdüğünüzde hızlı bir şekilde gözeneklerinizi düzenler. Özellikle kırışıklıklara iyi gelir. Krem yapıya sahip olan ürün, birkaç damlasıyla size pürüzsüz bir görünüm sağlar. Avantajlı 50 ml ambalaj tasarımı sayesinde size pratik ve hızlı kullanım sunar. Ürünün paket tasarımı, müşteriler için avantajlıdır. Krem, kokusuz yapısıyla ciltteki problemleri önlerken sizi rahatsız etmez. Derinizin görünümünü güzelleştirir, cildi pürüzsüz yapmaya yardımcı olur. Sebamed markalı olan bu krem, zahmetsiz bir şekilde cildinizi genç gösterir. pH dengesini bozmayan içeriğiyle tüm cilt tiplerinde kullanılabilir. Orijinal yapısıyla vücudunuza zarar vermez. Ayrıca diğer pek çok deri sorunlarını gidermek için tercih edilebilir. Cildinize ışıltı veren bu ürünü siz de rahatlıkla inceleyebilirsiniz.

Sebamed Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem 50 ml Fiyatı

Sebamed Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem 50 ml Fiyatı

Sebamed markasının kullanışlı ürünü, kokusuz formülüyle cildinizin pürüzsüz güzelliğini ortaya çıkaran bir içeriğe sahiptir. Kaliteli ve kullanışlı olan ürün, uzun bir süre boyunca ilk günkü kaliteli yapısını sürdürür. Cilt sorunlarına pratik ve kolay bir şekilde destek olması, günlük kullanımda ön plana çıkar. 50 ml olan bu krem, uzun bir süre etkili olarak kırışıklığınızı giderir ve cildinizi dolgunlaştırır. Ayrıca diğer pek çok cilt sorunlarına iyi gelebilir. Sebamed kırışıklık karşıtı dolgunlaştırıcı krem 50 ml fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Yüzdeki cilt kırışıklığı gibi sorunlara yardımcı olup cildin aydınlanmasını sağlayan benzersiz bir içeriğe sahiptir. Bu sayede temiz ve etkili içeriği ile farklı yaş gruplarına hitap edebilir. Uygun fiyatlı bu kırışıklık karşıtı dolgunlaştırıcı olan kremi güvenle satın alabilirsiniz.

Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem 50 ml Yorumları

Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem 50 ml Yorumları

Sebamed markasının kimyasal içermeyen kırışıklık karşıtı dolgunlaştırıcı kremi, vücuttaki pek çok cilt sorununu gidermek için kullanılır. 3 zincirli hyalüronik asit içeriklerinden oluşur. Cildin temiz, bakımlı ve genç bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Emilim sağlayan içeriğinden dolayı her an istediğiniz yerde pratik ve kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir ambalaj tasarımı, dikkat çekici bir yapıdadır. Kaliteli ve doğal formülünün üretiminde kimyasal kullanılmaz. Böylece her açıdan güvenilir bir üründür. Düzenli kullanım sonucu vücudunuza zarar vermez. Cilt dokusunu emerek düzleştirir, üstü ve altındaki mineralleri canlandırır. Kaliteli özelliklere sahip olan Sebamed kırışıklık karşıtı dolgunlaştırıcı krem 50 ml yorumları bölümüne göz atarak kapsamlı bilgiler elde edebilirsiniz. Bu seti uygun fiyat avantajıyla değerlendirerek Trendyol aracılığıyla güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.