Roc Leke Karşıtı Yüz Güneş Kremi Spf50 50 ml

890 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
merchant-marker-image
9.6
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
915 TL900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
914,45 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
915 TL900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Roc Leke Karşıtı Yüz Güneş Kremi Spf50 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CosmicStore Satıcı Ünvanı: COSMİC YAPI ENERJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212102319800001 Vergi Kimlik Numarası: 2121023198
    Bu ürün CosmicStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RoC Leke Karşıtı Yüz Güneş Kremi SPF50+ 50 ml RoC Soleil-Protect Anti-Brown Spot Unifying Fluid Spf50+ 50 ml - RoC Leke Karşıtı Güneş Bakim Kremi Spf50+ - 50 ml SPF50+ ile UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlar. Kahverengi lekeleri gözle görülür şekilde azaltır. C vitamini bakımından zenginleştirilmiştir. Hipoallerjeniktir. Kokusuzdur. Hızla emilir, sudan ve terden etkilenmez. Kullanım: Güneşe çıkmadan önce bir miktar kremi yüzünüze sürünüz ve emilmesi için kısa bir süre bekleyiniz.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Tüp
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Roc Leke Karşıtı Güneş Bakım Kremi Çeşitleri Trendyol'da!

Roc leke karşıtı 50 ml SPF 50 güneş koruma kremi, cildi ağırlaştırmadan UV ışınlarına karşı etkili koruma sağlar. Bu ürün, temiz içeriğiyle cilt dosttur. Güvenli kullanım imkânı sunar. Makyaj öncesinde cildi nemlendirmek amacıyla da tercih edilebilir. Roc leke karşıtı 50 ml SPF 50 güneş koruma kremi, makyaj çantanıza kolaylıkla sığar. Bu sayede hem tatillerde hem de günlük olarak ürünü yanınızda taşımanız mümkün olur. Bu güneş kremi, cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumanın yanında leke oluşumunu da engeller. Teninizde aydınlık bir görünüm katar. Bu ürün komedojenik olmayan akışkan yapısıyla cilt üzerinde yağlanma yapmaz.

  • Ciltteki kahverengi lekelerin azaltılmasına yardımcı olur.
  • C vitamini desteği ile zenginleştirilmiş içeriğe sahiptir.
  • 50 ml ebatı sayesinde çantanızda kolayca taşınır.

Roc 50 ml SPF 50 Leke Karşıtı Güneş Bakım Kreminin İçeriği Nedir?

Roc 50 ml SPF 50 Leke Karşıtı Güneş Bakım Kreminin İçeriği Nedir?

Roc leke karşıtı güneş bakım kremi, SPF 50 koruma faktörüyle dikkat çeker. Yüksek koruma faktörü sayesinde güneşe çıkmadan önce bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bu kremin içeriği, C vitamini ile desteklenir. Böylece cildi besleyen bir bakım kremi olarak da ön plana çıkar. C vitamini ciltte oluşan hasarı gidermeye yardımcı olur. Bu durum, özellikle kahverengi leke oluşumları üzerinde etkili sonuçlar sunar. Kolajen üretiminin desteklenmesine yardım eder. Bu sayede hem cildinizdeki lekeler azalır hem de cildiniz ekastikiyetini geri kazanır. Bununla birlikte yeni güneş lekesi oluşumunun da önüne geçilir. Ayrıca bu içerik cildinizin daha canlı görünmesini sağlar.

Roc 50 ml SPF 50 Leke Karşıtı Güneş Bakım Kremini Kimler Kullanabilir?

Roc 50 ml SPF 50 Leke Karşıtı Güneş Bakım Kremini Kimler Kullanabilir?

Roc leke karşıtı 50 ml SPF 50 güneş koruma kremi, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Güneşin zararlı ışınlarına karşı cildini korumak isteyen herkes tarafından tercih edilebilir. Bu ürün özel içeriği ile cildinize bakım yapar. Bu durum, ürünün yaz kış kullanılmasını mümkün hâle getirir. Güneş ışınları sadece yazın sıcak günlerinde değil kış aylarında da cildinize ulaşır. Roc 50 ml SPF 50 leke karşıtı güneş koruma kremi yorumları, ürünün bu açıdan kışın da etkili şekilde kullanıldığını gösterir. Ürün kadın ya da erkek farketmeksizin cilt koruması için tercih edilebilir. Lekelerden arınmış bir görünüm ve etkili güneş koruması için bu kremi kullanmanız mümkündür. Ürün, bakımı ve güneş korumasını bir arada sunan etkili bir içeriğe sahiptir.

Roc 50 ml SPF 50 Leke Karşıtı Güneş Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

Roc 50 ml SPF 50 leke karşıtı güneş kremi, tüp içerisindeki kullanıma sunulur. Bu ürünü, güneşe her çıktığınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Etkili koruma elde etmek için kullanım sırasında da bazı noktalara dikkat etmekte fayda vardır. Gün içinde ürünü belirli aralıkla tazelemeniz önerilir. Denize girdiğinizde ya da havluyla kurulandığınızda kremi tekrar sürmek, ürünün etkisini üst seviyelere çıkarır. Ayrıca ürünü, vücudunuzun güneşle doğrudan temas eden tüm kısımlarına sürmek de koruma düzeyini artırmak için etkili adımlardan birisidir. Diz arkası ve kulak gibi genellikle pek düşünülmeyen alanlarda kullanmakta da fayda bulunur. Krem formundaki bu ürünü, parmak uçlarınıza ihtiyaç duyduğunuz kadar alarak cildinize yayabilirsiniz. Yumuşak dokusu sayesinde uygulama sırasında kolaylık sunar. Ürün, cildiniz tarafından hızlıca emildiği için ağırlık hissi oluşturmaz. Bu güneş kremine Trendyol üzerinden birkaç tıkla ulaşarak güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.