Remington Keratin Protect AS8810 Döner Başlı Fırça Saç Şekillendirici 100W Üflemeli

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
3.379 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.759 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.290 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.799 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Remington Keratin Protect AS8810 Döner Başlı Fırça Saç Şekillendirici 100W Üflemeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Remington AS8810 Keratin ve badem yağı ile güçlendirilmiş seramik plakaya sahiptir.
  • Remington AS8810 Keratin Protect döner başlı fırça yönü kolayca ayarlamayı sağlayan yön tuşuyla kontrol edilir. Böylelikle saça istenilen yönde şekil verilir.
  • Saçların köklerine kadar uzanan Remington AS8810 Keratin Protect saç şekillendirici saç köklerine hacim vermeyi sağlar.
  • 230 derece maksimum sıcaklıkta çalışan seramik saç maşası saçlara şekil verirken 1000W güç kullanır.
  • Soğuk hava üfleme fonksiyonuyla Remington AS8810 saç şekillendirici şekil almayan saçları bile kolaylıkla şekil vermeye yardımcıdır. 3 metre kabloyla prizlere rahatlıkla uzanır.
  • 40 mm saç maşası termal yumuşak fırçası keratinli uçları sayesinde işlem sırasında bakım da sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıcaklık 230 Derece
  • Plaka Materyali Seramik Plaka
  • Maşa Çapı 60 mm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Kalın Bukle
  • Renk Gümüş
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Dijital Ekran Yok
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Priz Tipi C / F
Geri Bildirim Ver

Remington AS8810 2016ST02312322702 Keratin Protect Döner Başlı Fırça

Remington as8810 keratin protect döner başlı fırça, saç kurutma makinesi ve fırçayı bir araya getirir. Bu fırçayı kullanarak kuaföre gitmenize gerek kalmadan güçlü, hacimli ve fönlü saçlara kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Remington as8810 sayesinde saçınıza rahatça şekil verebilir, bulunduğunuz her ortamda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Zengin ve donanımlı özellikleri kadar zarif tasarımıyla da adından söz ettiren ürün, hemen hemen bütün kullanıcılardan tam not almayı başarır.

  • Ürün Rengi: Gümüş, Siyah ve Altın Remington AS8810
  • Güç: 1000 W Remington AS8810
  • Kablo Uzunluğu: 3 m Remington AS8810

Remington AS8810 Döner Başlı Fırçanın Özellikleri Neler?

Remington AS8810 Döner Başlı Fırçanın Özellikleri Neler?

Remington as8810 keratin protect saç şekillendirici, birden fazla işlevi bulunan, oldukça kullanışlı bir üründür. Saç şekillendiricinin en sevilen özelliklerinden biri, aynı anda saçı hem kurutup hem de şekil verebilmesidir. Bu özellik sayesinde saç şekillendiricisi, zamana karşı yarıştığınız esnada kurtarıcınız olabilir. Ürünün gövdesi daha iyi bir tutuş için seramikle kaplıyken saça temas edecek kısım ise keratin ve badem yağı ile zenginleştirilir. Bu sayede Remington as8810 keratin protect, saça şekil verirken onu besler. Böylelikle salon kalitesinde şekillendirilmiş parlak, canlı, hacimli ve oldukça dolgun saçlara sahip olabilirsiniz. Ayrıca 1000 Watt’lık gücü sayesinde saçınıza istediğiniz şekli oldukça kolay bir şekilde verebilirsiniz. Saç şekillendiricisinin yanında 50 mm’lik termal karışık fırça ve 40 mm’lik termal yumuşak fırça gönderilir. İstediğiniz fırçayı kullanarak saçlarınıza yeni bir stil kazandırabilirsiniz.

Remington AS8810 Döner Başlı Fırça ile Neler Yapılabilir?

Remington AS8810 Döner Başlı Fırça ile Neler Yapılabilir?

Remington as8810 keratin protect döner başlı fırça ile saçınıza pek çok şekil verebilir ve kendinize yeni bir tarz yaratabilirsiniz. Saç şekillendiricisini sadece kurutma makinesi olarak kullanıp ıslak saçlarınızı kurutabilirsiniz. Bunun haricinde saçın yaklaşık olarak %90’ını kuruttuktan sonra fön çekebilirsiniz. Fırçaların özelliklerini kullanarak kırık ya da dalgalı fön çekebilirsiniz. Fırçaların hareket yönü çift yönlüdür. Çift yön özelliği sayesinde saç dalgalarınızı içe ya da dışa doğru sabitleyebilirsiniz. Saç şekillendiricisini kullanarak kalın bukleler yaratabileceğiniz gibi termal fırçayla saçınıza hacim de kazandırabilirsiniz. Yumuşak fırça ile daha doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Üstelik saç şekillendirici, tüm bunları yaparken saçınızı beslemenize de imkân sağlar. İki kademeli ısı ayarı ve soğuk üfleme tuşu sayesinde saçınıza verdiğiniz şekli sabitleyebilirsiniz. Böylelikle saçlarınızın sağlığını bozmadan tarzınızı gönül rahatlığıyla çevrenize yansıtabilirsiniz.

Remington AS8810 Döner Başlı Fırça Kaliteli ve Kullanışlı mı?

Remington AS8810 Döner Başlı Fırça Kaliteli ve Kullanışlı mı?

Remington as8810 keratin protect döner başlı fırça, son derece kullanışlı ve ergonomik bir üründür. Saç şekillendirici, 1000 Watt gücüyle saçlarınızı hızlı bir şekilde kuruturken aynı zamanda istediğiniz modeli mükemmel biçimde yapmanıza olanak tanır. 3 metre uzunluğundaki kablosuyla hareket alanınızı kısıtlamayan ürün, dolaşmayan kablo tipine sahiptir. Bu özelliği sayesinde kullanıcısını karışıklıktan kurtaran ürün, kablonun zarar görmesini de engeller. Entegre açma kapama düğmesi bulunan Remington as8810 keratin protect döner başlı fırçanın iki tip ısı ayarı vardır. Makinenin sıcaklığını saçınıza göre ayarlayıp dilediğiniz şekli verdikten sonra soğuk üfleme ayarı ile son dokunuşu yapabilirsiniz. Böylece saçınıza verdiğiniz şekli âdeta mühürlemiş olursunuz. Ürün, donanımlı özellikleri sayesinde hemen hemen bütün kullanıcılardan tam not alır. Ürün hakkında daha fazla bilgiye kullanım kılavuzunu inceleyerek ulaşabilirsiniz. Siz de kendinize uygun bir saç şekillendirici arıyorsanız Remington as8810 keratin protect döner başlı fırça yorumlarını inceleyebilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalandıktan sonra Türkiye’nin lider online alışveriş platformlarından biri olan Trendyol’da ürünü satın alabilirsiniz.