RAAZ 250 ml Soğuk Sıkım Susam Yağı,%100 Saf Ve Doğal

225 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %30 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

RAAZ 250 ml Soğuk Sıkım Susam Yağı,%100 Saf Ve Doğal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RAAZ Satıcı Ünvanı: VİMAL GIDA YEM KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925097927900001 Vergi Kimlik Numarası: 9250979279
    Bu ürün RAAZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RAAZ Soğuk Sıkım Susam Yağı! Sağlıklı yaşam tarzınızı destekleyecek, lezzeti ve besleyici özellikleriyle sofralarınıza zenginlik katacak doğal bir seçenek. RAAZ Soğuk Sıkım Susam Yağı, en kaliteli susam tohumlarından özenle elde edilen birinci sınıf yağ ile üretilir. Geleneksel soğuk sıkım yöntemiyle işlenen bu özel yağ, doğal aroması ve besin değerlerini korurken, kendine özgü lezzetiyle damaklarınıza bir dans ettirecek. Bu sağlıklı yağ, yüksek oranda doymamış yağ asitleri, omega-3 ve omega-6 yağ asitleri ile zenginleştirilmiştir. Bunun yanı sıra, E vitamini, kalsiyum, demir, magnezyum ve çinko gibi önemli mineralleri içermesiyle de besin değeri yüksektir. RAAZ Soğuk Sıkım Susam Yağı, çeşitli yemeklerinize mükemmel bir lezzet katar. Salatalarda, marinelerde, soslarda veya doğrudan kullanarak yemeklerinizi tatlandırabilirsiniz. Aynı zamanda, kızartmalarınızda da sağlıklı bir alternatif olarak tercih edebilirsiniz. Tüm üretim aşamalarında kalite ve hijyen standartlarına titizlikle uyan RAAZ, sizlere en iyisini sunma sözü veriyor. Ürünümüz tamamen doğal, katkısız ve koruyucu madde içermeyen bir şekilde üretilir. Doğadan sofranıza kadar olan yolculuğunda hiçbir süreçte kalitesinden ödün vermez. Hem sağlık hem de lezzet arayanlar için mükemmel bir seçenek olan RAAZ Soğuk Sıkım Susam Yağı, enerji dolu bir yaşama adım atmanızı sağlar. Şimdi siz de Trendyol üzerinden satın alabilir, sofralarınıza sağlık katmanın keyfini çıkarabilirsiniz!"

Ürün Özellikleri

  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver