8
Göz Farı kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Pretty Beauty New Nude 18'li Göz Farı

204,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Pretty Beauty New Nude 18'li Göz Farı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: rbskozmetik Satıcı Ünvanı: RAMAZAN ÇOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2600349163
    Bu ürün rbskozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pretty beauty naked nude new 18'li far paleti

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Görünüm Işıltılı
  • Renk Çok Renkli
  • Boy Palet
Geri Bildirim Ver

Pretty Beauty New Nude 18’li Far Paleti

New Nude’un beğeni toplayan bu ürünü pigmentasyonu ve yüksek performansı ile kullanıcı memnuniyetini kazanmış, kalitesini ispatlamış bir üründür. New Nude palet makyaj bloggerlar ve makyaj tutkunları tarafından sıklıkla tercih edilen ve beğeni ile önerilen makyaj malzemeleri arasındadır. Ürün canlı ve göz alıcı bir göz makyajı için son derece idealdir. Nude pembe ve kahve tonlarındaki renkleri olduğu gibi ışıltılı ve canlı renkler de barındıran geniş ton skalalı bir palettir

  • Işıltılı ve mat olmak üzere 18 farklı renk seçeneğine sahiptir.
  • Pretty Beauty New Nude 18'li göz farı yüksek pigmentasyonu ile göz alıcı, canlı ve ışıltılı bir göz makyajı sağlar.
  • Ürün kaliteli ve dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilen şeffaf kapaklı paleti sayesinde dış etkenlerden etkilenmez.

New Nude 18'li Göz Farının Genel Özellikleri Nedir?

New Nude 18'li Göz Farı

Pretty New Nude far paleti 18 farklı renkte ışıltılı ve mat göz farından oluşmaktadır. Farlar küçük kare bölmelerde birbirine karışmayacak şekilde konumlandırılır. ürünün özel tasarımlı kapağı açılıp kapanabilen palet farlar için koruyucu özellik taşır. Palet içerisindeki farlar dış etkenlerden etkilenerek tozlanıp nemlenmez. Böylece uzun süreli bir kullanım sağlar. Pembe renkli sağlam ve koruyucu far paleti, uygun koşullarda çantada, masada ya da dolapta muhafaza edilmesi için idealdir. Şeffaf kapağı ile palet içerisindeki tüm farları kapağı açmadan da görebilirsiniz. Palet nude pembe rengi ve şeffaf kapağı ile de şık bir görünüm sunar. İster mat renklerle sade günlük bir makyaj, ister ışıltılı renklerle göz alıcı bir gece makyajı yapabilirsiniz. New Nude 18'li göz farı makyajı yalnızca sizin hayal gücünüze bırakır.

New Nude 18'li Göz Farı Kullanışlı mıdır?

New Nude 18'li Göz Farı

New Nude 18'li göz farı kullanıcı yorumları göz önüne alındığında son derece kullanışlı ve kaliteli bir üründür. Yumuşak ve kolay dağılabilen toz yapısı ile smoothie makyajlar yapmanız için ideal bir far paletidir. 18 farklı rengi birbiri ile kombinleyerek kolayca karıştırabilirsiniz. Yaz için ideal nude renk tonları ile taptaze smoothie makyajlar yapabilmeniz New Nude 18'li göz farı ile çok kolay. Işıltılı renk seçenekleri ile makyajınıza farklı bir hava katabilir, günlük makyajı bir anda gece makyajına dönüştürebilirsiniz. New Nude farların yüksek pigmentasyonları sayesinde fazla ürün kullanmanıza gerek kalmaz . Çok az ürünle kalıcı ve göz alıcı makyajlar yapabilirsiniz. Ürün yumuşak yapısı ile gözünüzde kolay dağılır ve diğer renklerle karıştırmanızı kolaylaştırır, kusursuz bir makyajı kolaylaştırır. Kaliteli far yapısı ile uzun süre kalıcıdır.

New Nude 18'li Göz Farı Kaliteli midir?

New Nude farların yüksek performanslı pigmentasyonları sayesinde çok fazla ürün kullanmanıza gerek kalmaz. Dolayısıyla paletiniz uzun ömürlü bir şekilde kusursuz makyajlarınıza eşlik eder. Koruyucu kolay açılıp kapanan şeffaf kapağı ile farları dış etkenlere karşı korur. Kapak sayesinde farlar neme, ışığa ya da çevresel tozlara karşı korunur. Bu sayede hijyenik bir şekilde çantada ya da dolapta muhafaza edebilirsiniz. Portatif yapısı ile dışarıda makyajınızı tazelemek için de yanınızda taşıyabilirsiniz. Şeffaf kapak özelliği ile de kapağı açmadan tüm renkleri görebilir ve makyajınıza karar verebilirsiniz. Pretty Beauty göz farı yorum ve değerlendirmeleri, farın yüksek kalitesi ve yüksek performanslı pigment özelliği ile alakalıdır. Birçok makyaj bloggerı ya da influencer Pretty Beauty New Nude far paletini beğeni ile kullanıcılarına tavsiye eder. Dahası öteki kullanıcı yorumları da ürünün tam bir fiyat performans ürünü olduğu yönündedir. Ürünün gerçek kullanıcı yorumlarını da Trendyoldan inceleyebilirsiniz.