Perfecta Fenomen C 30+ Gündüz Ve Gece Kremi 50 ml

265 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
900 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Perfecta Fenomen C 30+ Gündüz Ve Gece Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erkin Kozmetik Satıcı Ünvanı: OKAN ERKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3620189047
    Bu ürün Erkin Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • C vitamini kompleksi, hyaluronik asit ile geliştirilmiş perfecta fenomen c gündüz ve gece kremi 30+ ile gün boyu tazelenmiş hissedin. Gün boyunca enerji veren ve derinlemesine nemlendiren gündüz ve gece bakımı için idealdir. Makyaj bazı olarak da mükemmeldir. Cildi aydınlatır ve canlandırır ve antioksidan özelliklere sahiptir. Yaşlanma belirtilerine karşı koyar, cildin direncini arttırmaya yardımcı olur. Uva / uvb filtreleri ile güneş ışınlarına karşı koyar. Kullanımı: her sabah ve akşam küçük bir miktar alarak çene, yanaklar, alın ve boyuna küçük noktalar uygulayın. Hassas göz bölgesinden kaçınarak ürün tamamen nüfuz edilinceye kadar masaj yaparak yediriniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Perfecta Fenomen C 30+ Gündüz ve Gece Kremi 50 ml

Kişisel bakım ve iyi görünmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Bu yüzden düzenli olarak kendinize bakım yapmanız ve size iyi gelen içeriklerle belirli bir rutin oluşturmanız gerekir. İyi görünmek ve canlı hissetmek öz güveninizi yükseltir. Böylece sosyal hayatta daha verimli ve enerjik olmanız mümkün olur. Yaşın ilerlemesine bağlı olarak cildiniz daha farklı içeriklere ihtiyaç duyabilir. Perfecta Fenomen C 30+ gündüz ve gece kremi 50 ml etkili içeriği ve sevilen yapısı ile bu alanda kullanabileceğiniz bir ürün olarak karşınıza çıkar. Hem gece hem de gündüz bakımı için kullanabileceğiniz bu ürün derinlemesine nemlendirme sağlar. Cildin gençliğini ve elastik yapısını koruması için iyi bir şekilde neme doyurulması oldukça önemlidir. Siz de içeriğinden memnun kalınan bu kremi deneyebilirsiniz.

  • Gece ve gündüz kullanıma uygun
  • Yaşlanma karşıtı
  • Derinlemesine nemlendirme

Etkili İçeriğiyle Perfecta 50 ml Fenomen C 30+ Krem

Etkili İçeriğiyle Perfecta 50 ml Fenomen C 30+ Krem

Gün içerisinde iyi hissetmek için görünüşünüze ve bakımınıza dikkat edebilirsiniz. Bunun için farklı ürünler kullanmanız mümkündür. Hem gece hem de gündüz kullanıma uygun olan ve etkili bir nemlendirme sağlayan Perfecta Fenomen bu alanda kullanabileceğiniz ürünler arasında yer alır. Sevilen etkisiyle öne çıkan bu krem içerdiği C vitamini kompleksi ile antioksidan bir etki gösterir. Bu sayede ciltte oluşabilecek istenmeyen oksidan etkileri azaltılabilir. Gün boyu taze hissetmenizi sağlayan ve enerjik bir ruh halinizi destekleyen bu krem ile daha verimli bir gün geçirmeniz mümkün olur. Perfecta Fenomen C 30+ gündüz ve gece kremi 50 ml yorumları sayesinde ürünü kullanan diğer müşterilerin fikirlerine ulaşmanız mümkün olur. Siz de bu yorumları bakım ürünü seçimi yapma ve içerikler hakkında detaylı bilgi edinme konusunda yarar sağlamak için okuyabilirsiniz.

Yaşlanma Karşıtı Gündüz ve Gece Kremi 50 ml

Yaşlanma Karşıtı Gündüz ve Gece Kremi 50 ml

Yaşlı bir cilt görünümü birçok insanın istemediği bir durum olarak karşınıza çıkar. Sağlıklı bir hayat biçimi benimseyerek yaşlanmanın verdiği olumsuz etkilerden kullanabilirsiniz. Bunun yanında bakımınıza da dikkat etmeniz gerekir. Perfecta Fenomen C krem hyaluronik asit ile geliştiren özel formülü ile yüz bakımını destekler. Gün boyu tazelenmiş hissetmenizi sağlayan bu ürün güneş koruma faktörüne de sahiptir. Nemlendirme ve güneş koruma etkisi ile cildinizin canlılığını destekleyen bu ürüne siz de ulaşabilirsiniz. Perfecta Fenomen C 30+ gündüz ve gece kremi 50 ml kullananlar ürünün canlandırıcı ve çok yönlü bakım sağlayıcı etkisinden oldukça memnun kalırlar. Kremin çok yönlü özellikleri arasında aydınlatma, nemlendirme ve antioksidan etki yer alır. Siz de yaşamın yıpratıcı etkisine karşı koymak ve daha canlı bir cilt görünümü elde etmek için bu ürünü hemen deneyebilirsiniz.

İndirimli Perfecta Fenomen C 30+ Gündüz ve Gece Kremi 50 ml

İndirimli Perfecta Fenomen C 30+ Gündüz ve Gece Kremi 50 ml

Cildinize daha iyi bakmak için yüz yapınız ile uyum gösteren iyi içeriklere sahip ürünleri kullanabilirsiniz. Perfecta Fenomen C 30+ gündüz ve gece kremi 50 ml satın alanlar ürünün içeriğinden ve canlandırıcı etkisinden memnun kalırlar. Yaşlanma belirtilerine karşı koyan ve cildin direncini artıran bu krem müşteriler tarafından oldukça beğenilir. UVA ve UVB filtreleri ile güneş ışınlarına karşı korunma da sağlayan bu içerik ile kişisel bakımınızı destekleyebilirsiniz. Bu ürünü her sabah ve akşam uygulamanız mümkündür. Uygulama yaparken kremden küçük bir miktar elinize alarak çene, yanaklar, alın ve boyun bölgenize uygulayabilirsiniz. Perfecta Fenomen C 30+ gündüz ve gece kremi 50 ml fiyatlarına uygun seçeneklerle ulaşmak için sizin avantajlı olur. Siz de Trendyol indirimleri sayesinde bu ürüne uygun fiyatlarla ulaşarak daha canlı görünebilirsiniz.