Ostwint Golden Mask Soyulabilir Altın Maske 150 Ml 5 Adet

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL
1.500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ostwint Golden Mask Soyulabilir Altın Maske 150 Ml 5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkoncan Satıcı Ünvanı: İCON KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470126440200001 Vergi Kimlik Numarası: 4701264402
    Bu ürün İkoncan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ostwint soyulabilir altın maske siyah noktaları kısmen temizler ciltteki ölü hücrelerin temizlenmesini yardımcı olur Cildin temizlenmesini sağlar Kullanımıparmak uçlarınızla veya bir fırça yadımı ile cildinize bir miktar ostwint maske ince bir tabaka halinde sürünüz Sürdükten 15 veya 20 dakika sonra kuruyan maskeyi bir tabaka halinde soymaya başlayabilirsiniz Uyarılargöz ile temasından kaçınınız Temas halinde bol su ile yıkayınız Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz Haricen kullanılır Ürünümüz %100 orjinaldir Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Siyah Nokta Önleyici
  • Form Jel
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver

Ostwint Soyulabilir Altın Maske ile Kırışıklığa Son

Ostwint Gold Maske siyah noktaları ve gözeneklerin içerisindeki ölü hücreleri temizleyebilir. Cildi ölü derilerden arındırabilir ve bu sayede cildiniz daha sağlıklı ve canlı gözükebilir. Kuru, karma ve yağlı tüm cilt tiplerinin yaşadığı siyah nokta ve ölü deri problemi soyulabilir altın maske ile son bulabilir. Kullanımı basit etkisi fazla olan bu maske cildinizi yenilemesine yardımcı olabilir. Ostwint golden mask soyulabilir altın maske 150 ml 5 adet kullanımı parmak uçlarınızla veya maske uygulama fırçası yardımı ile cildinize yetebilecek kadar ürünü alın. Sonrasında yüzünüze nazik davranarak ince bir tabaka halinde sürünüz. 15-20 dakika sonra kuruyan maskeyi dikkatli bir şekilde soymaya başlayabilirsiniz. Ostwint Gold Maske ölü hücrelerin giderilmesinde ciltteki siyah noktaların temizlenmesinde ve cildi yenileyerek kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olabilir. Cildi yenileyerek genç gözükmesini sağlayabilir. Ostwint golden mask soyulabilir altın maske 150 ml 5 adet içeriği ile dikkat çeker. Ostwint golden mask soyulabilir altın maske 150 ml 5 adet yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

  • Derinlemesine Temizlik
  • Sağlıklı Cilt
  • Kullanımda Pratiklik

Ostwint Golden Mask Soyulabilir Altın Maske 150 ml 5 Adet Kullanımı

Ostwint Golden Mask Soyulabilir Altın Maske 150 ml 5 Adet Kullanımı

Yüzü yenileyerek çizgileri giderir ve cildiniz daha canlı bir görüntüye sahip olabilir. Ölü derilerden arındırmasının bir başka yanı da cildi daha yumuşak yapabilir. Ostwint golden mask soyulabilir altın maske 150 ml 5 adet içeriği ile cilde daha canlı ve parlak bir görüntü verebilir. Ölü hücrelerin deaktive olmasına yardımcı olabilir. Kırışıklıklarım önünde durarak giderilmesine yardımcı olabilir. Cildin aşınmış yapısını ve nem dengesini düzenleyerek size daha pürüzsüz bir cilt verebilir. Ostwint golden mask soyulabilir altın maske 150 ml 5 adet nem katkısı cildinizde eşitlenmeyen bölgelere nem vererek eşitlenmesini sağlayabilir. Bundan farklı olarak cildin kuruması ve mevsimsel çatlamalardan kurtarabilir. Ostwint gold mask cilde esneklik kazandırarak soğuk havanın en etkisini en aza indirmek için ve cildin formunu korumasına yardımcı olması bir diğer özelliği.

Ostwint Golden Mask Soyulabilir Altın Maske 150 ml 5 Adet Özellikleri

Ostwint Golden Mask Soyulabilir Altın Maske 150 ml 5 Adet Özellikleri

Ostwint golden mask soyulabilir altın maske 150 ml 5 adet özel olarak geliştirilmiş formülü ile cildinizi yenileyerek size daha parlak daha yumuşak bir cilt verebilir. Ostwint golden mask soyulabilir altın maske 150 ml 5 adet ölü hücreleri temizleyerek yok edilmesine yardım edebilir. Terin ve ölü derilerin oluşturduğu kabartıları aynı zamanda siyah noktaları temizleyebilir. Ostwint golden mask soyulabilir altın maske 150 ml 5 adet cildi arındırarak daha gergin durmasına yardım edebilir. Bu sayede cildin daha genç ve canlı görünmesine yardımcı olmuş olabilir. Soyulabilir altın maske ciltte bulunan kırışık hatları belirleyerek onları germe yöntemi ile giderebilir. Bu cildin daha canlı ve sağlıklı görünmesini sağlayabilir. Bazen makyaj ürünlerini ne kadar derinlemesine temizleyiciler ile kullanmış olsak bile maalesef her zaman tam temizlik yapamayabilir. Siyah nokta sivilce gibi cilt sorunları da cilt altında temizlenmeyen ürünler sebebiyle ortaya çıkmakta. Bunun için önlemlerini alarak cilt altında kalan makyaj kalıntılarını cilt altından söküp çıkarabilir.

Ostwint Golden Mask Soyulabilir Altın Maske 150 ml 5 Adet Fiyatları

Ostwint Golden Mask Soyulabilir Altın Maske 150 ml 5 Adet Fiyatları

. Ostwint golden mask soyulabilir altın maske 150 ml 5 adet yarattığı pozitif etkilerle cildin canlı görünmesini sağlayabilir. Nem dengesini düzenlemesi ile yüzde nem kaybından dolayı yaşanan yağlanma ve cilt tonu eşitsizliği gibi sorunları artık sizin probleminiz olmayabilir. Nem kaybından dolayı yaşanan çatlamaları onarabilir ve kuru cilt problemlerinden dolayı ortaya çıkan sorunları yenmenize yardımcı olabilir. Tüm cilt tiplerinin yaşadığı en büyük problemden biri de soğuk hava ve mevsim geçişleri problemi. Soğuk hava cildimizin nem dengesini alarak yüzün daha kuru çatlamaya açık hale getirebilir. Yüzümüzün elastikiyetini kaybetmesi ise sert bir cilt, çatlayan kılcal damarlar ve geri dönülmesi zor bir yol verebilir. Bunun önüne geçmek için özel geliştirilmiş formülü ile size yardımcı olarak hayatınızı kolaylaştırabilir. Cildin formunun korunması ve soğuk havaların etkisine karşı direnç kazandırabilir. 07GLD093 nolu ürünü incelemek ve Ostwint altın maske fiyatı için Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz.