Ossion Saç Serumu 100 ml

Ürünün Diğer Satıcıları (14)
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
204,02 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
217,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ossion Saç Serumu 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkoncan Satıcı Ünvanı: İCON KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470126440200001 Vergi Kimlik Numarası: 4701264402
    Bu ürün İkoncan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ossion Saç-Sakal Serumu 100ml Ürün Özellikleri Daha ipeksi ve parlak saçlar&sakallar elde edilir. Kırıkları anında kapatır. Günlük kullanım ile saçlar&sakallar düzleşir. Fön İşlemi Sonrasında Saçınız Elektriklenmesini Engeller. Parlaklık kazanır ve kırıklar önlenir. Uygulama Yıkanmış ve nemi alınmış saça&sakala uygulayınız Bir miktar Ossıon saç&sakal serumunu avuç içine alınız, avuç içinde yaydıktan sonra tüm saçınıza&sakalınıza özellikle saç&sakal uçlarına yedirerek uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Hacim 100-199 ml
  • Etki Hacim / Dolgunluk Veren
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Saç Serumu 100 ml ile Doğru Bakımı Uygula

Günümüzde şampuanlar ve saç kremlerinin saç bakımı konusunda son noktası saç serumları ve saç tonikleri olmuş durumda. Saç canlandırıcı, nem dengesini sağlayan, kabarmayı ve elektriklenmeyi önleyen gibi geniş yelpazeli saç ürünlerine rastlamak mümkün. Saç kremlerinin yanında serumlar ve tonikler de saç için büyük bir destekçi olmuş durumda. Ossion saç serumu 100 ml da bu yelpazede geniş bir alan kaplayan bir ürün. Özel içeriği sayesinde saçlarınızda oluşan çatallanma, kırık görüntü ve solgunluğu onarmaya yardımcı olabilir. Saçlarınıza kusursuz ve pürüzsüz bir görünüm vererek daha parlak durmasını sağlayabilir. Ossion saç serumu 100 ml saçlarınızı sağlıklı bir şekilde sarmalar ve bakım yaparak sağlıklı bir şekilde güzelleştirebilir. Saç serumu 100 ml içeriğinde bulunan onarıcı kristaller ile saçlarınıza yeni bir görüntü verebilir. Parıltılı görünümüyle saçlarınızı ipeksi bir dokunuş yapabilir.

  • Güçlü Formül
  • Kolay Kullanım
  • Bakımlı Saçlar

Ossion Saç Serumu 100ml

Saç serumu 100 ml özellikleri ile anında emilen kolay ve pratik yapısıyla size büyük bir zaman tasarrufu yapmanıza yardımcı olabilir. Isılı işlem gören veya kimyasal işlem gören saçlarınızdan kaybolan nemi ve canlılığı geri kazandırabilir. Ossion saç serumu 100 ml saç uçlarındaki kırıkların oluşumunu engelleyerek daha yumuşak ve daha pürüzsüz saç telleri verebilir. Mevcut kırıklarınızı ise onararak size maksimum performans sağlayabilir. Kullanım kolaylığı da sağlayan Saç serumu 100 ml kullanımı için sadece saçınızın kalınlığı ve uzunluğu kadarını elinize dökün ve saçınız hala temiz ve nemliyken masaj yaparak uygulayın. Günlük yaşamda saçın gördüğü bütün negatif etkiler gittikçe artarak saçı yıpratmaya ve soldurmaya devam etmektedir. Özellikle şehir hayatında daha çok aktif olan kişilerin saçlarına daha yoğun ve daha sık bakım yapması gerekiyor. Hava kirliliği ve toz gibi birçok unsur saçı kirletmeye, yıpratmaya ve cansızlaştırmaya sebep olur.

Ossion Saç Serumu 100ml Özellikleri

Ossion Saç Serumu 100ml Özellikleri

Nasıl cildinize önem veriyorsanız saçların da aynı şekilde düzenli olarak beslenmeye ve bakım yapılmasına ihtiyaç duyar. İhtiyacı olan anda saça bakım yapılmadığında maalesef saçları bazen tekrar onarmak mümkün olmayabilir. Bunun önüne geçebilmek için saç serumu 100 ml kullananların memnun kaldığı bu ürünü kullanabilirsiniz. Hem saça bakımı hem de bakım sırasında şekil verebiliyor olması özelliğinden dolayı çok yönlü ve gündelik hayatınızda size kurtarıcı olacak bir üründür. Ossion saç serumu 100 ml güçlendirilip geliştirilen formülü ile saçların kuru ve cansız görüntüsünü yok edebilir. Hafif yapısı ile kullanımda rahatlık sağlar ve saçlarınızı ağırlaştırmadan hacim kazanmasına yardımcı olabilir. Saç serumu 100ml güzel kokusu sayesinde saçlarınızın her hareketinde kokusunun savrulmasını görebilirsiniz. Saç serumu 100 ml kullanımı için ıslak saçlara uygulayabilirsiniz ya da kuru saçlara uygulayarak canlı ve parlak bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Ossion Saç Serumu 100ml Fiyatları

Ossion Saç Serumu 100ml Fiyatları

Saç serumu 100 ml yumuşatıcı özelliği ile saçlarınızın nem dengesini ve canlılığını kazandırabilir. İşlem görmüş saçın daha ışıltılı olmasını sağlayabilir. Ossion saç serumu 100 ml ile ipeksi ve parlak saçlara kavuşabilirsiniz. Saç şeklinize göre besler ve koruma yapabilir. Mevsim değişikliklerinden kaynaklı hem deride hem saçta yaşanan problemleri saptamak ve ihtiyaç olan ürünü bulmak her zaman kolay olmayabiliyor. APK-545530 ile Trendyol üzerinden ürünü inceleyebilirsiniz. Bir yandan parlaklık sağlarken bir yandan da saçlarınıza oluşan elektrik problemini yenmenize yardım edebilir. Saç ürünlerinde yaşanan bir diğer problem ise durulanmadır. Saç serumu 100 ml durulamadan kullanılan yapısı ile günlük hayatınızda kolay ve hızlı bir etki sağlayabilir. Saç serumu 100 ml yorumları ve daha fazlası için inceleme yapabilirsiniz. Sipariş verdikten sonra görüşlerinizi belirtip diğer kullanıcıların da değerlendirmelerine yardım edebilirsiniz.