ORNATE Boşnak Beyazlatıcı Nemlendirici Leke Kremi (BOSNİAN CREAM)

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Al 2 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,99 TL

Ürün Bilgileri

ORNATE Boşnak Beyazlatıcı Nemlendirici Leke Kremi (BOSNİAN CREAM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESZEY AVM Satıcı Ünvanı: ABDURRAHMAN ESHAP DEMİRKAPI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2880636348
    Bu ürün ESZEY AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cilt lekeleri, cilt üzerindeki ölü derilerin, renk tonu eşitsizliğinin giderilmesine yardımcı ve hedefleyen leke kremi. · Aloe Barbadensis Leaf Extract: Cildi nemlendirerek kuru ve hasarlı görünümüne destek sağlar iyileştirir. Cildin derisine nüfus etmiş lekelerden arınmasını destekler. Yoğun lekelerin renk tonunun açılmasına yardımcı olup lekelerin azalmasında etkilidir. Güneş lekelerinin akne izlerinin giderilmesinde etkin olur. Triticum Aestivum Leaf Extract: E vitamini ve Alfa Linolenik asit bakımından zengindir. Özellikle kuru ciltleri olanlar için yoğun bir nem bombasıdır. Glycerin: Cildi uzun süre nemli tutar ve her an yumuşacık olmasını hedef alır. Cilt üzerindeki ölü derilerin uzaklaştırılmasına yardım eder. KULLANIM AMACI: İçeriğindeki özlersayesinde cilt üzerindeki ölü deriyi yok etmede, cilt lekelerinin renktonlarının açılmasını sağlayarak cilde daha pürüzsüz görünüm kazandırmayayardımcı olur. KULLANIMI: Günde 2 defa sabah ve akşam olmak üzere kremitemizlenmiş cildinizin istediğiniz bölgesinde uygulayabilirsiniz. Tüm cilttipleri için uygundur. Durulama gerektirmez. İÇERİĞİ: Aqua, cetearyl alcohol, glycerin,triticum,aestviun,leaf,extract, cetearyl ısononanoate, probylnglycol, phenoxyethanol,xanthan gum, cabrylic-cabryc rtiglyceride, t ocopherol, aloebarbadensizleafxtract, parfum, dimedhicone

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • SPF Korumasız
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • İçerik E Vitamini
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

ORNATE COSMETICS TH4884920 Boşnak Beyazlatıcı Leke Kremi

Ornate Cosmetics 100 ml Bosnian cream, cilt lekelerini açma ve beyazlatma amacıyla üretilir. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış olan ürünün hiçbir yan etkisi yoktur. Hamileler, atopik ciltler ve alerji gibi diğer hassasiyetlere sahip bireyler tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Tüm yüz ve vücutta kullanıma uygundur. Diz ve dirsek kararmaları, sivilce izleri, güneş lekeleri gibi ciltte oluşan her türlü renk problemini çözer. Büyük gramajıyla uzun süre kullanabileceğiniz faydalı bir kremdir.

  • Ornate Cosmetics 100 ml Bosnian cream, doğal içerikli ve vegan bir üründür.
  • Tüm cilt tipleri tarafından her türlü leke için kullanılabilir.
  • Krem, uzun süreli ve düzenli kullanımda kalıcı etkiye sahiptir.

Ornate Cosmetics 100 Ml Bosnian Cream İçeriği Nedir?

Ornate Cosmetics 100 Ml Bosnian Cream İçeriği Nedir?

Ornate Cosmetics 100 ml Bosnian cream ürününün 1 kutusu 100 ml'dir. Büyük hacmi sayesinde uzun süre kullanılabilir. Balkanlarda yüzyıllardır kullanılan bu krem, geleneksel formül bozulmadan imal edilir. Ürün içeriği doğal yollarla geliştirilir. Ornate Cosmetics Boşnak beyazlatıcı leke kremi, beyazlatıcı ürün içeriklerinde sıkça rastlanan civa gibi metalleri veya diğer alerjen maddeleri içermez. Tamamen doğaldır. Sağlığa zararlı değildir. Yanma, kaşıntı, tahriş gibi alerjik reaksiyonlara sebep olmaz. Tüm cilt tipleri için uygun içeriğe sahiptir. Atopik ciltlerin bile kullanımına uygundur. Hiçbir hayvansal ürün içermeyen bu krem, vegandır. Hayvanlar üzerinde test edilmemesi yönüyle cruelty free özellik taşır. Böylece bu kremi alarak sadece cildiniz için değil doğamız ve canlılar için de doğru bir karar vermiş olursunuz. Ürünü güvenle satın alıp sağlıkla kullanabilirsiniz.

Ornate Cosmetics Bosnian Cream Hangi Lekeler İçin Kullanılır?

Ornate Cosmetics Bosnian Cream Hangi Lekeler İçin Kullanılır?

Ornate Boşnak kremi, lekeli ciltlere özel olarak üretilir. Beyazlatıcı, renk açıcı bir kozmetik ürünüdür. Krem, koltuk altında sıkça rastlanan renk değişimlerine benzer bölgesel kararmalar için kullanılabilir. Ciltteki renk eşitsizliklerini giderir. Yüz ve yanaklardaki kızarıklığın azalmasını sağlar. Ürün, aynı zamanda güneş lekelerini veya yaz aylarında artan çil görünümünü önlemek için de kullanılabilir. Ornate Bosnian cream, sivilce ve yara izleri üzerinde de etkilidir. Yaşlılık lekesi olarak bilinen ve çoğunlukla elin üstünde oluşmaya başlayan kahverengi beneklerin rengini açar ve zamanla yok olmalarını sağlar. Günde 1 defa kullanılabilir. Ürünü sürer sürmez güneşe çıkılması önerilmediği için kremin gece yatmadan önce kullanılması tavsiye edilir. Bu sayede uykuda beslenen cildiniz kremden maksimum verimi alır. Uzun süreli ve düzenli kullanımda tüm cilt lekeleri üzerinde etkilidir.

Ornate Cosmetics 100 Ml Bosnian Cream Etkisi Kalıcı mıdır?

Ornate Cosmetics 100 Ml Bosnian Cream Etkisi Kalıcı mıdır?

Ornate Cosmetics 100 ml Bosnian cream, içeriğindeki arbutin etken maddesi sayesinde tamamen kalıcı etkiye sahip bir üründür. Krem, etkisini gösterdikten sonra bir süre daha kullanmaya devam edebilirsiniz. Leke probleminin geri gelmediğine emin olduğunuzda ürün kullanımını sonlandırabilirsiniz. Ürünün leke açıcılığı gibi beyazlatma etkisi de kalıcıdır. Bu kremi ten renginizi açmak ve yüzünüze aydınlık bir görünüm kazandırmak için kullanırsanız 1 kutu ürün bile düzenli kullanımda ihtiyacınıza cevap verir. Bu sayede kalıcı beyazlığın keyfini sürebilirsiniz. Ornate Cosmetics 100 ml Bosnian cream yorum sayfasını inceleyerek objektif kullanıcı görüşlerini okuyabilirsiniz. Kullanıcıların bu ürünle hangi sorunlara çözüm bulduklarını ve kremden nasıl faydalandıklarını öğrenebilirsiniz. Ayrıca hangi lekelerin ne kadar sürede açıldığı hakkında bilgi edinebilirsiniz. Sizin de leke açıcı bir kreme ihtiyacınız varsa bu doğal içerikli ürünü Trendyol'dan güvenle alarak hemen kullanmaya başlayabilir ve kısa sürede hayal ettiğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.