2
Saç Düzleştirici kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

One Step Mi7a Seyahat Tipi Mini Saç Düzleştirici

119,90 TL

Ürün Bilgileri

One Step Mi7a Seyahat Tipi Mini Saç Düzleştirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: One Step Satıcı Ünvanı: SAİM İPEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4790595401
    Bu ürün One Step tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • One Step markalı seyahat tipi mini düzleştirici ile her zaman ve her yerde mükemmel saçlarınızı koruyun ve şekillendirin. 16 cm boyutundaki bu kompakt düzleştirici, valizinize veya çantanıza kolayca sığacak şekilde tasarlanmıştır. Pratik boyutuyla seyahatlerinizde veya gün içindeki hızlı düzeltme ihtiyaçlarınızda yanınızda taşıyabilirsiniz. Dört farklı renk seçeneğiyle tarzınıza uygun olanı seçin ve her zaman şık görünün. One Step mini düzleştirici, seramik plakalarıyla saçınıza zarar vermeden düzleştirme sağlar ve hızlı ısınma özelliği sayesinde kullanıma hazır hale gelir. Saçlarınızı her zaman istediğiniz gibi şekillendirin ve güvenle taşıyabileceğiniz pratik mini düzleştiriciyi keşfedin

Ürün Özellikleri

  • Plaka Materyali Titanyum Plaka
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Maksimum Sıcaklık 160 Derece
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Pembe
  • Tip Plaka
  • Dijital Ekran Yok
  • İyon Özelliği Yok
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Mi7a Seyahat Tipi Mini Saç Düzleştirici

Mi7a seyahat tipi mini saç düzleştirici oldukça işlevsel bir üründür. Bu alet sayesinde saçınızı kurutma ve şekillendirme işlemlerini kolayca yapabilirsiniz. Maşa şeklindeki cihazla kalın ve kıvırcık telleri pratik bir şekilde düzleştirebilirsiniz. Aynı zamanda düz saçlarınıza dalgalı bir görünüm de kazandırabilirsiniz. Ürün yüksek ısı değeriyle çalışır; bu nedenle aynı bölgeye uzun süre uygulanması istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Bunun yerine cihazı tarak hareketlerine benzer şekilde kullanabilirsiniz. Mi7a saç düzleştiriciyle, tellerin birbirine dolaşması da önlenir. Ürünün iç kısmında bulunan beyaz renkli plakalar sayesinde ısı iletilir. Cihazın tutma sapı sıcaklığın elinize etki etmesine izin vermez. Böylece ürünü rahatça kullanabilirsiniz. Pembe renkteki cihaz tüm saç tipleri için uygun özelliktedir.

  • Çalışma ısısı: 160 derece
  • Güç: 110-220v
  • Kablo uzunluğu: 50 cm

Mi7a Seyahat Tipi Mini Saç Düzleştiricinin Özellikleri

Mi7a Seyahat Tipi Mini Saç Düzleştiricinin Özellikleri

Mi7a Igoy profesyonel mini seyahat tipi seramik uçlu pembe saç düzleştirici pek çok özelliğe sahiptir. Ürünün ayırt edici yanlarından biri plakalarında kullanılan materyaldir. Bu parçalar ısıyı başarılı bir şekilde iletmesiyle bilinen seramik maddesinden imal edilir. Turmalin yapıdaki bu plakalar yüksek sıcaklıkta çalışsa bile saçta bulunan nemi ve parlaklığı korur. Kızılötesi ısı yayan bu aparatlar, tellerin kabarmasını da önler. Tüm bunlara ek olarak, seramik turmalin plakalar düşük sıcak değerleriyle iyi sonuç verir. Böylece saça zarar verip yıpratabilecek ısı derecelerinin uygulanmasına gerek kalmaz. Ürün güç düğmesiyle kontrol edilir. Prize takılıp çalıştırılan cihaz, anında ısınmaya başlar. Böylece saçınızı şekillendirmeye vakit kaybetmeden başlayabilirsiniz. Mi7a seyahat tipi mini saç düzleştiricinin güç düğmesi üzerindeki ışık sayesinde aletin çalışma durumunu kontrol edebilirsiniz.

Mi7a Seyahat Tipi Mini Saç Düzleştiricinin Isı Ayarı Nasıldır?

Mi7a Seyahat Tipi Mini Saç Düzleştiricinin Isı Ayarı Nasıldır?

Mi7a seyahat tipi mini pembe saç düzleştiricinin sabit bir ısı ayarı mevcuttur. Ürün 160 derecede çalıştırılır. Küçük ebatlara sahip cihaz için bu sıcaklık değeri oldukça idealdir. Ayrıca bu derece saça farklı modeller verebilmek için de yeterlidir. Mi7a seyahat tipi mini saç düzleştiricinin sahip olduğu dayanıklı plastik kabuk, yüksek ısının tutma sapına ve dolayısıyla elinize ulaşmasını önler. Bu sayede cihazın kullanımı oldukça güvenlidir. Fakat ürün çalışırken seramik turmalin plakalara temas etmemeniz gerekir. Saça şekil verecek olan ısı bu alanlarda yoğunlaşır. PTC sistemli ürün fişe takılıp aktif hâle getirildikten sonra anında sıcaklığını artırmaya başlar. Bu mekanizmanın sağlamlığı ve ısı geri kazanımlı çalışma prensibi sayesinde ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Mi7a Seyahat Tipi Mini Saç Düzleştiricinin Boyutları Nasıldır?

Mi7a seyahat tipi mini saç düzleştirici kompakt tasarıma sahiptir. Böylece cihazı seyahatlerde de büyük bir kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Mini boy ürünün kablo uzunluğu 50 cm civarındadır. Kendine ait saklama kutusuna sahip olan cihazı bu şekilde muhafaza etmek mümkündür. Bütçe dostu olan bu ürün, geniş bir kitleye hitap eder. Mi7a seyahat tipi mini saç düzleştiriciyi gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Cihazı hem kalın hem de ince saç yapısına sahip kişiler kullanabilir. Ürünün işlevselliği sayesinde düzleştirme ve şekillendirme işlemlerini tek bir cihazla gerçekleştirebilirsiniz. Bunda seramik turmalin plakalar da oldukça etkilidir. Mi7a seyahat tipi mini pembe saç düzleştirici yorumlarına göz atabilirsiniz. Böylece aleti daha önce kullanan kişilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Mi7a düzleştiriciyi Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz. Böylece avantajlı fırsatlardan yararlanma şansını da elde edebilir, ürünün kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.