OJIJO LONDON At That Moment Kadın Parfüm Edp 100 Ml.

1.449 TL

Ürün Bilgileri

OJIJO LONDON At That Moment Kadın Parfüm Edp 100 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ojijo London Satıcı Ünvanı: ATLAS HELSE ENERJİ TURİZM KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0102091619800001 Vergi Kimlik Numarası: 1020916198
    Bu ürün Ojijo London tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ojijo London At That Moment Eau De Parfum 100 ml Ojijo London At That Moment, Bitmeyen yolculuktaki unutulmaz macera gibi…At That Moment Köknar ve sedir ağacının yoğun harmonisi ile sarmalanan, amberin ılık dokunuşlarıyla birleşen yaseminin narinliği ve safranın baharatsı aroması sizi adeta hayallerin içine sürüklüyor.Yasemin ve Safran'ın ışıltılı dansı ile açılış yapan At That Moment, bu güzel dansı orta nolarında Kehribar ağacı ve Amber vurucu zarafeti ile sürdürüyor. Temel notalarındaki köknar ve sedir ağacının narin ve ipeksi teninizde muhteşem bir harmoniye dönüşüyor. Parfüme Dair Her şey, esanslar ve yağların bir araya gelerek oluşturdukları harika kompozisyonlardır. Parfüm kalıcılıkları ve yoğunlukları içeriğinde kullanılan esans oranları ile doğru orantılı olarak değişmektedir. Kalıcı kadın parfümleri, kalıcı erkek parfümleri ve kalıcı unisex parfümler esans oranları yüksek parfümlerdir. Oriental ve Çiçeksi kokular ailesinden sizi karşılayan At That Moment 100 Ml. şık ve zarif tasarımıyla zevkinize hitap eden parfümdür.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Oryantal
Geri Bildirim Ver