Ocean Ocean Biotin 5000 Mcg 60 Kapsül

216,91 TL
(3,62 TL / kapsül)
Ürünün Diğer Satıcıları (64)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,91 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,50 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,10 TL196,18 TL
10.000 TL'ye 200 TL İndirim
Kurumsal Fatura
196,18 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ocean Ocean Biotin 5000 Mcg 60 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eOksijen Satıcı Ünvanı: EBK HARİTA MÜHENDİSLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323052997300014 Vergi Kimlik Numarası: 3230529973
    Bu ürün eOksijen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biotin, H vitamini veya B7 vitamini olarak adlandırılan suda çözünen bir vitamindir. Biotin vitamini vücutta sentezlenemez, dışarıdan alınması gerekir. Vücuda gereğinden fazla biotin alındığında fazlası idrarla dışarı atılmaktadır. Ocean Biotin her kapsülünde 5000 mcg biotin içerir ve Vcaps bitkisel kapsüllerdedir. Vcaps kapsül kullanım kolaylığı sağlar. Ocean Biotin’in içeriğinde bulunan
  • Biotin normal enerji olus?um metabolizmasına katkıda bulunur.* Biotin normal makrobesin o?g?eleri metabolizmasına katkıda bulunur.* Biotin normal sac?ın korunmasına katkıda bulunur.* Biotin normal mukozanın korunmasına katkıda bulunur.* Biotin normal cildin korunmasına katkıda bulunur.*

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Biotin
  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 60'lı
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Hedef Enerji
Geri Bildirim Ver

Ocean Biotin 5000 Mcg 60 Kapsül

Doku oluşumu ve yenilenmesi sağlık açısından önemlidir. Biotin cilt, saç ve tırnak dokusunun oluşumu için gerekli olan keratin proteinin üretiminde rol oynar. Ocean biotin düzenli kullanımda cilt, saç ve tırnak sağlığını destekler. Biotin, B7 ya da H vitamini şeklinde adlandırılan ve suda çözünebilen bir vitamin çeşididir. Vücudun kendisinin üretemediği bu vitamini beslenme ya da takviye yoluyla dışarıdan alabilirsiniz. Ocean biotin 5000 mcg 60 kapsül metabolizmaya katkıda bulunur ve size enerji verir. Aromasız bir tada sahip olan bu üründe her kapsülün içerisinde 5000 mcg biotin bulunur. Bu biotin içeriği Vcaps bitkisel tablet içerisinde yer alır. Bitkisel içerikli yapı size kullanım kolaylığı sağlar. Doğal içerikli bir gıda takviyesi olan bu ürünü kullanarak sağlığınıza yatırım yapabilirsiniz.

  • 60 adet kapsül
  • 5000 mcg biotin
  • Vcaps bitkisel içerikli tablet

Ocean 5000 Mcg 60 Kapsül Özellikleri

Ocean 5000 Mcg 60 Kapsül Özellikleri

Gün içerisinde dış etkenlerden fazlasıyla etkilenen cildinizi dışarıdan beslediğiniz kadar içeriden de takviyelerle destekleyebilirsiniz. Koparak dökülen saçlar ve kırılan tırnaklar yeterli vitamin alınmamasından kaynaklanır. Suda çözünebilen yapıdan olan B7 vitamini vücut tarafından sentezlenmez ve dışarıdan alınır. Biotin doğal içeriği sayesinde sağlığınızı destekler. Katkısız içeriklerden oluşan ürün sayesinde saçlarınız güçlenir, cildiniz ışıldar ve tırnaklarınız sağlamlaşır. Ocean biotin 5000 vücudunuz için gerekli bir vitamindir. Kutu içerisinde 60 adet kapsül bulunur ve her tablet 5000 mcg biotin içerir. İçerisinde uzun süreli kullanımınız için yeterli miktarda kapsül bulunur. Size enerji vermeyi hedefleyen ürün aromasız tadıyla kullanım kolaylığı sağlar. Bitkisel kaynaklı Vcaps kapsüller sayesinde müşteriler çeşitli avantajlar sağlar. Saçlarınız sağlıklı uzar ve cildinizin ışıltısını geri getirir. Her gün düzenli kullandığınızda cildinizdeki, saçınızdaki ve tırnaklarınızdaki olumlu değişimi gözlemleyebilirsiniz.

Ocean 5000 Mcg 60 Kapsül Yorumları

Ocean 5000 Mcg 60 Kapsül Yorumları

Saç ve cilt sağlığı herkes için önemlidir. Sağlıklı ve parlak duran saçlar, güçlü ve kırılmayan tırnaklar, ışıl ışıl parlayan bir cilt pek çok kişinin isteğidir. Ocean biotin 5000 mcg 60 kapsül yorumlarında ürünü kullanan müşterilerin belirttiği üzere bu takviye, vücut için fazlasıyla etkilidir. Metabolizmaya katkıda bulunan ürün doğal içeriklerden oluşur. H vitamini ya da B7 vitamini olarak bilinen biotin suda çözünebilir yapıdadır. Vücudun üretemediği bu vitamini takviye olarak alabilirsiniz. Fazlası idrar ile vücuttan atılır. Bitkisel yapıdaki tabletler kullanım açısından size yardımcı olur. Ocean biotin 5000 mcg 60 kapsül kullananlar saç dökülmelerinin gözle görülür bir şekilde azaldığını belirtir. Vücudunuzda etkisini gördüğünüz andan itibaren hep kullanmak istersiniz. Sağlıklı ve güçlü uzayan saçlara ve kırılmayan tırnaklara bu ürün sayesinde sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Biotin 5000 Mcg 60 Kapsül Fiyatı

Avantajlı Biotin 5000 Mcg 60 Kapsül Fiyatı

Ocean biotin 5000 mcg 60 kapsül fiyatı ürünün etkileri, kalitesi ve içeriği ile belirlenir. Dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz bu kapsüller zararlı maddeler içermez. Kutu içerisinde bulunan 60 tablet sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Ürünün aromasız tadı müşteriler için avantajdır. Ürün bu avantaj sayesinde size kullanım rahatlığı sunar. Bitkisel dış yüzey de rahat bir kullanım imkanı yaratan diğer bir özelliğidir. Tabletlerin içerisinde 5000 mcg biotin bulunur. Cilt, saç ve tırnak dokusunun oluşumu için gerekli olan keratin proteinin üretimi için B7 vitamini de gereklidir. Vücut tarafından sentezlenemeyen bu yapı takviye gıdalarla alınır. Doğal içeriklerden üretilen ürün, sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. Düzenli kullanımda cilt kendini yeniler ve etkisini gözle görülür şekilde fark edebilirsiniz. Ocean biotin 5000 mcg 60 kapsül satın almak için Trendyol’un avantajlı fiyatlarından yararlanabilirsiniz.