NIVEA Cellular Luminous 630 3 LÜ Set

1.199,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.490 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599,95 TL

Ürün Bilgileri

NIVEA Cellular Luminous 630 3 LÜ Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: By Freya Satıcı Ünvanı: PELİN GÜNGÖRDÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1990365940
    Bu ürün By Freya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SERUM : 110 Yılı Aşkın Cilt Bakım Uzmanı NIVEA'dan NIVEA Luminous630 Leke Karşıtı Cilt Serumu 30ml: Devrimsel yeniliğe sahip patentli formülü ile 10 yıllık leke oluşumunu 4 haftada azaltmaya yardımcı olur* . Düzenli kullanımda lekesiz,eşit cilt tonuna sahip,ışıtılı bir cilt sağlar. Bağımsız araştırma kuruluşunun Mart 2019 araştırmasına görePatentli Luminous 630 : Mevcut pigmentasyon üzerinde etki göstererek , koyu renkleri aydınlatmaya ve boyutunu küçültmeye yardımcı olur.Yeni lekelerin oluşumunu engellemeye yardımcı olur Kadınların 82%si onayladı "Şimdiye kadar denediğim en etkili leke karşıtı etkiye sahip ürün"**. Kadınların 100%ü onayladı "Bu ürünü yüz bakım rutinimin düzenli bir adımı yapmak isterim» **Kişisel değerlendirme,34 kadın ile 12 haftalık çalışma,2018 Luminous630 patentli formül Temizlenmiş yüzüne,gündüz ve akşam günlük yüz bakım rutininizden önce,serumu tüm yüzünüze yayarak uygulayın.Luminous 630 içeren ürünleri günde en fazla 4 kere uygulayın. Gözle direkt temasından kaçının. Hangi Cilt Tipleri için Uygundur? Dermatolojik olarak onaylanmıştır : Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için önerilir. Tüm cilt tonlarında etkilidir GÖZ BAKIM KREMİ : Enerji veren kafein göz altı torbası görünümünü azaltmak için yorgun gözlerdeki şişkinlik görünümünü almaya yardımcı olur . Hyaluronik Asit cildi nemlendirir ve ince çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olur. NIVEA LUMINOUS630 LEKE KARŞITI GECE BAKIM KREMİ: Koyu leke görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
  • Hyaluronik Asit içeren formülü ile cildin canlanmasına ve güçlenmesine yardımcı olur.
  • Dermatolojik olarak onaylanmıştır.
  • Cilde nazik davranan bir üründür. Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur.
  • Tüm cilt tonlarında etkilidir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Onarıcı
Geri Bildirim Ver