Neutrogena Retinol Boost Yaşlan Ma Karşıtı Gündüz Kremi Spf 15 50 ml

298,85 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649 TL369 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Neutrogena Retinol Boost Yaşlan Ma Karşıtı Gündüz Kremi Spf 15 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saldoscare Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Saldoscare tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neutrogena Retinol Boost Yaşlan ma Karşıtı Gündüz Kremi SPF 15 50 ml ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : 05/2024 Neutrogena Retinol Boost Yaşlan ma Karşıtı Gündüz Kremi SPF 15 50 ml Bu gündüz kremi cilt yüzeyine saf retinol sağlayarak kırışıklık, sarkma, kuruluk ve yaş almayla oluşan koyu lekeler gibi yaşlanma belirtileriyle savaşır ve cildi ilerleyen yaşlan ma belirtilerine karşı korur. Johnson And Johnson Sıhhi Malz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
  • İçerik Retinol
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Neutrogena Retinol Boost Spf Gündüz Kremi

Neutrogena markasına ait olan krem, yüze genel anlamda nem katarak cildin parlak bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Bu da kadın ve erkeklerin talep ettiği sonuçlar arasında yer alır. Gündüz kremi olarak bilinen ürünü düzenli olarak kullanarak ortaya koyduğu etkileri rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz. 50 ml hacimli olduğundan dolayı uzun zaman boyunca kullanıma uygundur. Farklı mevsimler içerisinde kullanılarak cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olabilirsiniz. Neutrogena retinol, yaşlanma karşıtı bir ürün olduğundan dolayı genellikle orta yaş ve üzeri olan kişiler tarafından tercih edilir. Bunun yanı sıra henüz kırışıklık oluşmamış ciltler üzerinde yaşlanmayı geciktirme etkisi olduğundan dolayı kullanılabilir. Neutrogena gündüz kremi, sunduğu bu gibi imkanlar sayesinde müşterilerin memnun kalmasını sağlar. Siz de seçiminizi bu malzemeden yana yapabilirsiniz.

  • 50 Ml hacimli
  • Yaşlanma karşıtı
  • Gündüz kremi

Neutrogena Boost Spf Gündüz Kremi Özellikleri

Neutrogena Boost Spf Gündüz Kremi Özellikleri

Bakım rutinleri içerisinde bulunan krem, düzenli olarak temiz cilt üzerine uygulanarak kaliteli sonuçlar elde edilmesine yardımcı olur. İçerisinde yer alan besleyici maddelerin yanı sıra ürünün onarıcı bir yönünün olması da müşteriler açısından ilgi çekici bulunan detaylar arasında yer alır. Neutrogena retinol krem, yaşlanma karşıtı olarak nitelendirildiğinden dolayı çoğu kişinin dikkatini çekmeyi başarır. Ürünü kullanan kişilerde fark edilir sonuçlar görülür. Koyu leke görünümünün yanı sıra kaz ayaklarının oluşumunu engelleyen ve var olan bu gibi problemleri çözüme kavuşturan ürün, ince çizgileri ve kırışıkları da giderir. Farklı yaş grupları tarafından rahatlıkla kullanılır. Hafif bir yapısı olduğundan dolayı yüzde ağırlık hissi oluşturmaz. Bu da gün boyunca rahat bir şekilde hareket edebilme imkanını beraberinde getiren ayrıntılar arasında yer alır. Siz de Neutrogena retinol boost spf gündüz kremi satın alabilirsiniz.

Neutrogena Boost Spf Gündüz Kremi İçeriği

Neutrogena Boost Spf Gündüz Kremi İçeriği

Kişisel bakım ve temizlik işlemleri sırasında kullanımı tercih edilen ürünlerden biri de Neutrogena markasına ait olan özenle tasarlana kremdir. Çizgilerin ve derin kırışıkların yanı sıra yaş almaya bağlı olarak kendini gösteren çeşitli lekelerin giderilmesinde de etkisini ortaya koyar. İçerisinde saf retinol, mersin bitkisi özü ve hiyalüronik asit bulunur. Bunlardan ilki, kolajen üretiminin artmasına yardımcı olur. İkincisi, retinolün ortaya koyduğu etkiyi artırıcı niteliktedir. Üçüncüsü ise yüksek oranda nemlendirme sağlar. O nedenle Neutrogena retinol boost spf gündüz kremi, özellikle sonbahar ve kış mevsimlerinde sıklıkla tercih edilir. Ürünün kullanımı oldukça basittir. Tasarımı sayesinde pompa yardımıyla kremin şişe içerisinden alınması mümkündür. Yüz bölgesinin yanı sıra boyun kısmında da sıklıkla tercih edilir. Neutrogena retinol boost spf gündüz kremi kullananlar tarafından beğenilen bu içeriği siz de temin ederek sürekli olarak kullanabilirsiniz.

Neutrogena Boost Spf Gündüz Kremi Fiyatı

Neutrogena Boost Spf Gündüz Kremi Fiyatı

Zaman içerisinde oluşan ve çoğu kişiyi rahatsız eden kırışıklıkları pratik çözümler sayesinde ortadan kaldırabilirsiniz. Rutin olarak birkaç pompa alarak cildinize kremi uygulayabilirsiniz. Ortalama olarak hem yüz hem de boyun bölgesinde kullanmak için iki pompa kullanımı yeterli bulunur. Neutrogena retinol boost spf gündüz kremi yorumlarından hareketle bu konuyla ilgili detaylara ulaşabilir, farklı kişilerin ne gibi uygulamalar yaptıklarının öğrenebilirsiniz. Hafif dokusunun yanı sıra hızlı emilebilen bir yapıya sahip olması, bu üründen beklenen performanslar arasında yer alır. Ayrıca farklı cilt tipleri tarafından kullanımının uygun olması da kremin çok sayıda kişiye hitap edebilmesini mümkün kılar. İçeriği ve ortaya koyduğu faydalar sayesinde Neutrogena retinol boost spf gündüz kremi fiyatı ile sunulan ürünü siz de değerlendirerek satın alabilirsiniz. Trendyol sayesinde gerekli bilgileri ve kullanım talimatları öğrenerek sipariş oluşturma işlemini yapabilirsiniz.