Neutrogena Norveç Formülü Yoğun Nemlendirici Bakım Kremi 200 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (80)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Al Sepette %15 İndirim
Kurumsal Fatura
87,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Neutrogena Norveç Formülü Yoğun Nemlendirici Bakım Kremi 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kırmızı Beyaz Satıcı Ünvanı: KIRMIZI BEYAZ SAĞLIK ÜRÜNLERİ MEDİKAL İLAÇ KOZMETİK PAZARLAMA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0558070491300013 Vergi Kimlik Numarası: 5580704913
    Bu ürün Kırmızı Beyaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neutrogena Norveç Formülü Yoğun Nemlendirici Bakım Kremi 200 ml

Ürün Özellikleri

  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
Geri Bildirim Ver

Neutrogena Norveç Formülü 200 ml Yoğun Nemlendirici Bakım Kremi Çeşitleri Trendyol'da!

Cilt sağlığı ve bakımında önemli bir yeri olan kremlerin kaliteli olması tercih edilir. Neutrogena 200 ml Norveç formülü yoğun nemlendirici bakım kremi, kalitesi ve özel formülüyle kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı başarır. Kuru ciltlerin uzun süreli olarak nemlendirilmesini sağlayan ürünün formülü yağ içermemesiyle dikkat çeker. Bu sayede krem, cilde sürüldüğü andan itibaren kısa süre içerisinde emilir. Oldukça hafif olan yapısı sayesinde ürün, uygulama sonrası cildi pürüzsüz ve yumuşacık yapar. Hoş kokusuyla ellerinize ferahlık veren Neutrogena 200 ml Norveç formülü yoğun nemlendirici bakım kremini günün her saatinde güvenle kullanabilirsiniz.

  • E vitaminiyle güçlendirilmiş özel formül
  • Cilt Tipi: Kuru
  • Yenilenmiş formülüyle üst düzey koruma

Neutrogena Yoğun Nemlendirici Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Neutrogena Yoğun Nemlendirici Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Neutrogena 200 ml Norveç formülü yoğun nemlendirici bakım kremi, kuru ciltleri kısa süre içerisinde rahatlatmayı başaran bir üründür. Söz konusu nemlendirici bakım kreminin yoğun besleyici formülü dikkat çekicidir. Ürün, çok kuru ciltlere uygulandığında dahi olumlu etkilerini anında gösterir. Neutrogena 200 ml Norveç formülü yoğun nemlendirici bakım kremi, uzun süre kullanıldığı takdirde cilt kuruluğundan kaynaklanan sorunları büyük oranda hafifletir. Söz konusu ürün, ilk sürüldüğü andan itibaren başlayan etkisini 24 saat boyunca sürdürür. Böylece kuru ten bir gün boyunca nemli yapısını korur. Ciltteki nem dengesinin sağlanmasına yardımcı olan ürün, bu bakımdan son derece etkilidir. Neutrogena 200 ml Norveç formülü yoğun nemlendirici bakım kreminin kuruluktan kaynaklanan cilt gerginliğini azalttığına dair çalışmalar da mevcuttur.

Neutrogena Yoğun Nemlendirici Bakım Kreminin İçeriği Nasıldır?

Neutrogena 200 ml Norveç formülü yoğun nemlendirici bakım kreminin içeriği cilt kuruluğunu ortadan kaldırmaya yöneliktir. Söz konusu ürünün içerisinde 200 ml krem bulunur. Kremin formülünde E vitamini de yer alır. Cilt sağlığı için oldukça faydalı olan bu vitamin sayesinde ürünün içeriği kuvvetlenir. Neutrogena 200 ml kavanoz yoğun nemlendirici bakım kreminin içindeki maddeler yoğun nemlendirme özelliğine sahiptir. Bu ürün, konsantre formüldür. Böylece nemlendirmenin yanı sıra rahatlatıcı etki de gösterir. Söz konusu içeriği sayesinde bu krem, ciltte 10 katman koruma sağlayabilir. Fransa'da üretilen Neutrogena 200 ml Norveç formülü yoğun nemlendirici bakım kremi, dermatologlar tarafından test edilmiş olma özelliğiyle de kullanıcılardan tam not almayı başarır.

Neutrogena Yoğun Nemlendirici Bakım Kremini Kimler Kullanabilir?

Neutrogena 200 ml Norveç formülü yoğun nemlendirici bakım kremi, kuru ciltlere özel bir üründür. Söz konusu bakım kreminin yoğun nemlendirici özelliği sayesinde çok kuru ciltler fayda görür. Ürünün cilt bariyerini güçlendirme etkisi mevcuttur. Böylece cildi dış etkenlerden kaynaklı kuruluk sorununa karşı korur. Bu sayede ürün, cildi soğuk havalar gibi dış etkenlere karşı açık olan hassas ciltli kişiler tarafından kullanıma uygundur. Neutrogena 200 ml yoğun nemlendirici bakım kremi, klinik testlere tabi tutulmuş olması sayesinde, son derece hassas ciltlerde dahi güvenli bir şekilde kullanılabilir. Ürün, kuru teni nemlendirme özelliğine sahip olmakla beraber özellikle kış aylarında karma yapıda olan ciltler tarafından da kullanılabilir. Kremi kullanmadan önce kutuda yazan talimatları okumanız tavsiye edilir. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz, Neutrogena 200 ml Norveç formülü yoğun nemlendirici bakım kremi yorumlarını okuyabilirsiniz. Siz de bu etkili ve kaliteli ürüne sahip olmak isterseniz, Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla satın alma işlemini gerçekleştirmeniz mümkündür.