Mixup ! Sun Care Spf 50+ Uva+uvb Leke Karşıtı Koruyucu Güneş Kremi 50ml

124,90 TL

Ürün Bilgileri

Mixup ! Sun Care Spf 50+ Uva+uvb Leke Karşıtı Koruyucu Güneş Kremi 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bikutu Güzellik Satıcı Ünvanı: ESN GRUP KOZMETİK VE BİLİŞİM İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0380056080800019 Vergi Kimlik Numarası: 3800560808
    Bu ürün Bikutu Güzellik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GENEL ÖZELLİKLERSPF 50 faktör korumalıSuya karşı dayanıklıdır.4 mevsim kullanıma uygundur.Leke karşıtı koruma sağlar.Cilt lekelerine karşı güneşten korumaya,Cildi nemlendirmeye, UVA-UVB ışınları ve dış etkenlere karşı korumaya, Cildi canlandırmaya ve tazelemeye yardımcı olur.Dermatolojik olarak test edilmiştir.C vitamini içermektedir.E vitamini içermektedir.Panthenol içermektedir.Rosa damascena yağı içermektedir.Hyaluronik asit içermektedir.Çok Yönlü EtkiYalnızca cildi güneşe karşı koruma etkisine değil, aynı zamanda cilde nem kazandırma işlevine de sahiptir. Cildi tazeleyip canlandırmaya yardımcı olur.Zengin Formülİçeriğinde bulunan C ve E vitamini sayesinde cildi besleyerek bakım yapar. Panthenol sayesinde hücre yenilenmesi sağlar ve hyaluronik asit ile cilde nem kazandırır.C VitaminiC vitamini dış faktörlerin etkisiyle ciltte oluşan hasarları gidermeye yardımcı olur. Cildi daha canlı bir görünüme ulaştırmaya çalışır. C vitamini içeren ürünler, kolajen üretimin destekler. Cilde aydınlık, sıkılık kazandırmaya çalışır ve güzel bir görünüme ulaştırır.E VitaminiCiltteki nemi koruyarak cilt hücreleri arasında uzun süreli nem tutuşu sağlanmasını destekler. E vitamini ciltte oluşabilen yanık, yara izlerinin azalmasına destek olur. Antioksidan özelliği sayesinde siyah nokta önleyen sebum (yağ) oksidasyonunun azalmasına yardımcı olur PanthenolCildi Güçlendirir. Cildi Onarır. Cildi Nemlendirir.Cildin koruyucu özelliğini güçlendirmek, cildi kuruluktan, dehidrasyondan korumak için ve cilt bariyerinin oluşumu için gerekli moleküller olan lipidlerin (yağ asidi) oluşumunu uyarır.Rosa Damascena YağıMükemmel bir doğal parfüm. Antiseptik özelliği vardır. Sivilce tedavisinde başarı elde edilmiştir.Cildi besler ve gençleştirir.Hyaluronik AsitCildin genç ve kırışıksız olmasına yardımcı olmaktadır.Cildi nemlendirir ve esnek bir yapı sağlar.Ciltte oluşacak akne izlerini önleme yardımcı olmaktadır.Ciltteki iltihaplanma ve tahriş olduğunda yok etmek için savaşmaktadır.KULLANIMGüneşe çıkmadan 20 dakika önce tüm vücut ve yüzünüze yeterli ve eşit miktarda dağıtarak uygulayınız. Güneşten korunmanın devamlılığını sağlamak için özellikle yüzdükten veya terledikten sonra havluyla kurulanarak tekrar uygulayınız. Güneşte uzun süre kalındığı taktirde 2 saatte bir yenilenmesi gerekir. UYARIHaricen kullanım içindir. Göz ile temas durumunda bol su ile yıkayınız. Ürün bebek ve çocuklar için uygun değildir. Direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız. SAKLAMA KOŞULLARIÇocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Görünüm Renksiz
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver