Mia Herba Gözenekleri Temizleyerek Sıkılaştıran Aydınlatıcı Ve Yumuşatıcı Kahve-kil Maskesi 50ml

479,90 TL

Ürün Bilgileri

Mia Herba Gözenekleri Temizleyerek Sıkılaştıran Aydınlatıcı Ve Yumuşatıcı Kahve-kil Maskesi 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mia Herba Satıcı Ünvanı: SANİTAS ONLİNE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0744100555700001 Vergi Kimlik Numarası: 7441005557
    Bu ürün Mia Herba tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mia Herba Kahve - Kil Maskesi - Doğadan Gelen Taze Canlılık Mia Herba, cildinizin ihtiyaç duyduğu doğal bakımı sunmaya devam ediyor. Kahve ve kilin muhteşem birleşimiyle oluşturduğumuz bu özel maske, cildinizi arındırmak, canlandırmak ve sıkılaştırmak için tasarlandı. Cilt Dostu İçerikler: Kaolin ve Kahve: Fazla yağı absorbe etme özelliği ile bilinen kaolin, kahve ile bir araya geldiğinde cildinizi derinlemesine temizler. Sivilceleri kurutarak ve düzenli kullanımda siyah noktaları gidererek cildinizi pürüzsüzleştirir. . . Allantoin ve Meyan Kökü: Akne lekelerini hafifletmeye ve cildinizi tonlandırmaya yardımcı olan bu doğal içerikler, cildinizi adeta bir terapiye tabi tutar. Centella Asiatica: Cildinizi sıkılaştırmak ve gözenekleri optimize etmek için kullanılan bu özel bitki, cildinizi canlandırarak genç ve taze bir görünüm kazandırır. Gül Hidrosolü: Cildinizi ferahlatmak ve nazikçe tonlamak için kullanılan gül hidrosolü, Mia Herba'nın maskesine özel bir dokunuş katar. İçindekiler: Aqua, Kaolin, Coffea Arabica Seed Powder, Rosa Damascena, Flower Water, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated, Castor Oil, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Citric Acid, Cyrrhiza Glabra Root Extract, Centella Asiatica Extract, Sodium Benzoate, Melaleuca, Alternifolia Leaf Oil, Potassium Sorbate, Allantoin Kullanım Önerileri: Haftada 3 gün kullanıma uygun olan Mia Herba Kahve - Kil Maskesi ile cildinizi şımartın. Kuru cilde uygulayın, nazikçe masaj yapın ve 10-15 dakika bekledikten sonra ılık su ile durulayın. Düzenli kullanımda, cildinizdeki değişimi siz de fark edeceksiniz. Uyarılar: Ürünü ambalajında kuru, serin ve direkt güneş ışığından uzak bir yerde tutunuz. Göz ile temasından kaçınınız, temas etmesi halinde bol su ile durulayınız. Çocuklardan uzak yerde muhafaza ediniz. Içerisinde bulunan her hangi bir bileşene karşı bilinen bir allerjiniz var ise ürünü kullanmayınız. Doğadan ilham alın, cildinize sevgiyle bakın! Mia Herba ile cildinizdeki canlılığı keşfedin.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Krem
  • Tip Tüp
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Hacim 50+ ml
Geri Bildirim Ver