Masala Moringa Yağı 20 Ml. Soğuk Pres (moringa Carrier Oil)

209,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  209,90 TL
%5 indirim
2 x  199,41 TL
398,81 TL
%7 indirim
3 x  195,21 TL
585,62 TL
%10 indirim
4 x  188,91 TL
755,64 TL

Ürün Bilgileri

Masala Moringa Yağı 20 Ml. Soğuk Pres (moringa Carrier Oil)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Masala Satıcı Ünvanı: SER BAHARAT GIDA DOĞAL ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761104183400001 Vergi Kimlik Numarası: 7611041834
    Bu ürün Masala tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Masala moringa yağı 20 ml. Soğuk pres (moringa carrier oil %100 saf ve doğal sabit yağ elde ediliş: Soğuk pres (tohumlardan) latince adı : Moringa oleifera menşei
  • hindistan renk: açık sarıdan yeşilimsi sarıya kadar değişir. Aromatik açıklama: bu yağın güçlü bir karakteristik kokusu vardır. açıklama: moringa sabit yağ, hindistan'ın himalaya bölgelerine özgü egzotik moringa oleifera ağacının ("davul çubuğu ağacı" olarak da bilinir) tohumlarından elde edilir. moringa oleifera yağındaki yüksek behenik asit seviyeleri nedeniyle, ben yağı ve behen yağı takma adlarını da kazanmıştır. b ve c vitaminlerinin yanı sıra nem açısından da zengin olan bu yağın, cildin parlaklığını arttırırken cildi beslediği, yumuşattığı ve pul pul döktüğü bilinmektedir. ayrıca ince çizgiler ve kırışıklıklar gibi yaşlanma belirtilerinin görünümünü en aza indirmeye yardımcı olan zengin bir antioksidan kaynağıdır. yumuşatıcı özelliği, ciltte ve saçta kolay yayılmayı teşvik ederek hem daha yumuşak, pürüzsüz ve daha parlak görünmeyi hem de hissetmeyi sağlar. Emilim: bu yağ cilt tarafından kolayca emilir ve hafif parlak bir kalıntı bırakabilir. Not: bu yağ daha düşük sıcaklıklarda katılaşabilir. şişeyi hafifçe ılık su banyosuna koymanızı ve sıvı hale gelene kadar suyu sık sık değiştirmenizi öneririz. Muhafaza :Tazeliğini korumak ve maksimum raf ömrüne ulaşmak için koyu renkli cam kaplarda muhafazası önerilir. Soğuk sıkım taşıyıcı yağların tazeliğini koruması ve maksimum raf ömrüne ulaşması için serin ve karanlık bir yerde saklanması tavsiye edilir. soğutulmuşsa, kullanmadan önce oda sıcaklığına getirin.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver