Maru.Derm Maruderm Leke Karşıtı Cilt Beyazlatıcı Bakım Kremi 200 ml

269,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,99 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
312,88 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
316,95 TL
2 Adet ve Üzeri 42 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
352,88 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Maru.Derm Maruderm Leke Karşıtı Cilt Beyazlatıcı Bakım Kremi 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MaruDerm Satıcı Ünvanı: MARUDERM GÜZELLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925051281300017 Vergi Kimlik Numarası: 9250512813
    Bu ürün MaruDerm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İlk başta ürünün gelmesi için 10-15 saniye kadar basılmalıdır içerisindeki hava temizlenmelidir. Parfum, Paraben, SLES, SLS İçermez.
  • Peptitler ve alpha arbutinle zenginleştirilmiş formülü ile koyu leke görünümünün azalmasına yardımcı olur. Düzenlenmiş bir cilt tonu ile aydınlık bir görünüm kazandırır.
  • Kullanım Şekli/Uyarılar: Sabah ve akşam, temizliğini tamamladığınız cildinize nazikçe masaj yaparak uygulayın. Haricen kullanılır. Tahriş olmuş ciltte kullanmayınız. Gözle direkt temasından kaçınınız, temas halinde bol suyla durulayınız. Çocukların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza ediniz.
  • Ingredients: Aqua, Niacinamide, Glycerin, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Allantoin, Solidago Virgaurea Extract, Panthenol, Alpha Arbutin, Palmitoyl Sh-Octapeptide-24 Amide, Palmitoyl Sh-Tripeptide-5 Norisoleucyl Sh-Nonapeptide-1, Arginine, Aspartic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Phenoxyethanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Xanthan Gum, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer, Polyvinyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Tridecyl Salicylate, Tocopherol Acetate, Carbomer, Dimethicone, Sodium PCA, Phenylpropanol, Glyceryl Caprylate.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • SPF Korumasız
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Şişe
  • Form Krem
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • İçerik Arbutin
Geri Bildirim Ver

Maruderm 8682397030680 200 ml Leke Karşıtı Cilt Beyazlatıcı Bakım Kremi

Maruderm 200 ml leke karşıtı cilt beyazlatıcı bakım kremi, zenginleştirilmiş formülüyle kendisine dikkat eden herkesin oldukça beğendiği ürünler arasındadır. Gün içinde maruz kalınan dış etkenler sebebiyle cildimizde meydana gelen lekeler, bir süre sonra içinden çıkılmaz bir hâl alabilir. Bunun önüne geçmeyi amaçlayan Maruderm leke karşıtı cilt beyazlatıcı bakım kremi, derinlemesine etkisiyle oldukça beğenilen sonuçlar elde edilmesini sağlar. Kararma olan bölgelerde düzenli şekilde kullanıldığında gözle görülür sonuçların kısa sürede elde edileceği bu ürün sayesinde cilt tonu eşitlenir. Parfüm, paraben, SLES ve SLS içermeyen formülüyle cildin dengesini bozmayan bu krem, vazgeçilmez bakım ürünlerinizden birisi olmaya adaydır.

  • Ürün hacmi 200 ml’dir.
  • Parfüm, paraben, SLS ve SLES içermez.
  • Her cilt tipinde güvenle kullanılabilir.

Maruderm 200 ml Leke Karşıtı Cilt Bakım Kreminin Özellikleri

Maruderm 200 ml Leke Karşıtı Cilt Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Maruderm leke karşıtı ve beyazlatıcı cilt bakım kremi, herkese uyum sağlayan özelliğiyle oldukça beğenilen bir üründür. Vücudunuzda bulunan kararmalara ve lekelere karşı etkili formülüyle bu krem, bakım rutinlerinize girecek ürünlerden birisi olmaya adaydır. İçinde parfüm, paraben, SLES ve SLS içermeyen formülüyle bu krem, hassas cildi bulunan kişilerle dahi uyumlu yapıdadır. Cilt üzerinde bulunan koyu leke görünümlerinin ortadan kaldırılmasını sağlayan bu krem, teninizin aydınlık bir görüntüye kavuşmasını sağlar. Nemlendirici özelliği de bulunması sayesinde bu cilt bakım kremi, teninizin hak ettiği değeri göstermenize yardımcı olur. Herhangi bir ürünle etkileşime girmeyen özelliği sayesinde bu krem, tedavi amaçlı kullanılan jellerden önce ya da sonra da kullanılabilir. Maruderm 200 ml leke karşıtı cilt beyazlatıcı bakım kremi, teninizin her zamankinden ışıltılı olmasını sağlayacak özelliktedir.

Maruderm 200 ml Cilt Beyazlatıcı Bakım Kremini Kimler Kullanabilir?

Maruderm 200 ml Cilt Beyazlatıcı Bakım Kremini Kimler Kullanabilir?

Maruderm 200 ml leke karşıtı cilt beyazlatıcı bakım kremi, sahip olduğu formülle teninize uyum sağlayan özelliktedir. Bu sayede her cilt tipinin kullanımına uygun olan bu krem, gerekli görülen tüm bölgelerde kullanılabilir. Kararmaların cilt rengiyle eşitlenmesine yardımcı olacak bu ürün, kafein ve retinol da içermez. Bu özellikleriyle hamilelerin kullanımı için de uygun olan krem, herkese hitap edecek bir formülle üretilmiştir. Cilt üzerinde tahriş olan bir alan olmadığı sürece akneli ve sivilceli yüzlerde dahi kullanıma uygun olan bu krem, yağlanma yapmadan nemlendirme sağlar. Ayrıca Maruderm 200 ml leke karşıtı cilt beyazlatıcı bakım kremi, güneşin sebep olduğu izlerin de ortadan kaldırılmasına yardımcı olarak aydınlık bir görüntü elde etmenizi sağlar.

Maruderm Leke Karşıtı Cilt Beyazlatıcı Bakım Kreminin Kullanımı

Maruderm Leke Karşıtı Cilt Beyazlatıcı Bakım Kreminin Kullanımı Nasıl?

Maruderm 200 ml leke karşıtı cilt beyazlatıcı bakım kremi, günlük kullanıma uygun bir üründür. Her gün sabah ve akşam temizlenmiş cilt üzerine nazik şekilde masaj yaparak uygulanması tavsiye edilen bu ürün, etkisini kısa bir süre içinde düzenli kullanımla hissettirir. Tahriş olmuş ciltler üzerinde uygulama önerilmediği için kullanıcılar, kremi sürmeden önce tenlerinde herhangi bir hassasiyetin olmadığından emin olmalıdır. Gözle temas etmeden kullanılması gereken bu krem, haricen uygulanan kozmetik ürünlerinden birisidir. Durulama gerektirmeyen Maruderm 200 ml leke karşıtı cilt beyazlatıcı bakım kremi, yüzde kullanım için de uygundur. Etkisiyle kullanıcıları tarafından tam not alan beyazlatıcı kremi siz de satın almak isterseniz bu ürüne Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşma imkânına sahipsiniz. Dilerseniz Maruderm 200 ml leke karşıtı cilt beyazlatıcı bakım kremi yorumlarını daha önce bu ürünü kullanan kişilerden görüntüleyerek, onların deneyimlerinden faydalanma imkânına da sahipsiniz.