Luv it! Aydınlatıcı C Vitamini Serumu (vitamin C + Hyaluronic Acid + Panthenol + Niacinamide) 30 Ml

315,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Luv it! Aydınlatıcı C Vitamini Serumu (vitamin C + Hyaluronic Acid + Panthenol + Niacinamide) 30 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Luv it! Satıcı Ünvanı: KALİA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0492057661300001 Vergi Kimlik Numarası: 4920576613
    Bu ürün Luv it! tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Luv it! - Aydınlatıcı C Vitamini Serumu Sodium Ascorbyl Phosphate 10% Sodium Hyaluronate 2% Panthenol 2% Niacinamide 2% • Cildinizin doğal bir şekilde parlamasını sağlar • Eşit olmayan cilt tonunu dengeler • Düzenli kullanımda oluşabilecek cilt lekelerine karşı bariyer oluşturur. • Cildin daha yumuşak hissedilmesine ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. • İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünün azalmasında yardımcı olur • Dermatolojik olarak test edilmiştir. • Ürün içeriği 30 ml'dir Kullanımı: Sabah ve akşam rutininizde, temiz cildinize birkaç damla serumu tamamen absorbe edilene kadar hafifçe masaj yaparak uygulayınız. Kuruduktan sonra nemlendirici kullanabilir, makyaj yapabilirsiniz. Uyarılar:Ürünün kapağını açtıktan sonra serum oksijenle temas eder ve zamanla oksidasyona uğrar, bu nedenle rengi koyulaşabilir ve ürünün etkisinde azalma olabilir. Bu yüzden serumu tavsiye edilen süre içinde tüketiniz. ve benzeri bir cilt sorununuz varsa bu serumu kullanmadan önce doktorunuza danışınız. Alerjik reaksiyonlara karşı cildinizin ufak bir kısmında test ediniz. Beklenmeyen bir durumda ürünü kullanmayı bırakıp dermatoloğunuza başvurunuz. Sadece harici kullanım içindir. Göz ile temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile yıkayınız. Kullanım sonrası güneşe maruz kalınacak ise güneş koruyucu kullanınız. Ağzı kapalı olarak güneş ışığından uzak ve serin yerde muhafaza ediniz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. İçindekiler / Ingredients:Aqua, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Soluble Collagen, Niacinamide, Polysorbate 20, Arnica Montana Flower Extract, Phenoxyethanol, Glycerin, Allantoin, Propylene Glycol, Tetrasodium EDTA, Ethylhexylglycerin

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Niacinamide
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Luv it! L101 30 ml Aydınlatıcı C Vitamini Serumu (Vitamin C + Hyaluronic Acid + Panthenol + Niacinamide)

Luv it! 30 ml aydınlatıcı C vitamini serumu cilt bakımı için hazırlanmış bir üründür. Serum, damlalıklı şişe formundadır. Bu sayede kolayca kullanılabilir. Ürün sahip olduğu özellikler sayesinde oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi başarır. Hem erkekler hem de kadınlar ürünü rahatlıkla kullanabilirler. Luv it! serum, karton bir ambalaj içerisinde gönderilir. Ürünün ambalajı üzerinde içerik ve son kullanma tarihi gibi bilgiler de yer alır. C vitaminli serumun miktarı 30 ml'dir. Bu, ortalama kullanımlarda uzun süre yeterli olacak ölçüdedir.

  • Damlalıklı form
  • C vitamini
  • 30 ml

Luv it! Aydınlatıcı C Vitamini Serumu İçeriğinde Neler Var?

Luv it! Aydınlatıcı C Vitamini Serumu İçeriğinde Neler Var?

Luv it! 30 ml aydınlatıcı C vitamini serumu oldukça geniş bir içeriğe sahiptir. Bu sayede ürün pek çok farklı cilt sorununa hitap eder. Ürünün içerik listesinde sodyum askorbil fosfat olarak bilinen C vitamini bulunur. Bu vitaminin serum içerisindeki oranı ise %10 gibi yüksek bir miktardır. Bu sayede cilt üzerindeki olumlu etkisi de oldukça yüksektir. Serumun içinde bulunan diğer bir bileşen ise niacinamide'dir. Bu içerik ise cilt için pek çok faydası bulunan, suda çözünebilen bir B vitamini türevidir. Ürünün formülünde yer alan diğer bir vitamin türevi ise pantenoldür. Pantenol de B5 vitamininden elde edilen bir tür asittir ve cilt için çeşitli faydaları bulunur. Serumda bulunan son içerik ise hyaluronik asittir. Bu da cilt sağlığı üzerinde olumlu etkileriyle bilinen faydalı bir bileşendir.

Luv it! Aydınlatıcı C Vitamini Serumu Kimler Kullanır?

Luv it! Aydınlatıcı C Vitamini Serumu Kimler Kullanır?

Luv it! 30 ml aydınlatıcı C vitamini serumu farklı cilt sorunlarına hitap ettiği için geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Çeşitli cilt ihtiyaçları olan kişiler Luv it! 30 ml aydınlatıcı C vitamini serumu kullanabilirler. Ürün içerdiği yoğun C vitamini sayesinde ciltteki leke sorunlarının giderilmesinde oldukça etkilidir. Bu sebeple cildinde sivilce izleri ve güneş lekeleri gibi sorunlar olan kişiler Luv it serumu kullanabilir. Ürünü kullanabilecek bir diğer grup ise yaşlanma belirtileri yaşayanlardır. Ürün hem C vitamini hem de niacinamide içeriği ile yaşlanmanın ilk belirtileri olan ince çizgilerin ve kırışıklıkların giderilmesinde kullanılabilir. Ürün ayrıca normal cilt yapısına sahip kişiler tarafından cilt sağlığının korunması ve cilt yenilenmesinin hızlandırılması için de kullanıma uygundur. Serumun kullanımı oldukça kolaydır. Kişiler ürünü temiz ciltlerine sabah ve akşam uygulayabilir.

Luv it! Aydınlatıcı C Vitamini Serum Güvenilir ve Etkili mi?

Luv it! Aydınlatıcı C Vitamini Serum Güvenilir ve Etkili mi?

Luv it! vitamin C hyaluronic acid panthenol niacinamide serum, içeriğinde barındırdığı faydalı bileşenlerle kullanıcı üzerinde olumlu etkiler yaratan bir üründür. Oldukça kapsamlı bir içeriğe sahip olan serumun içerisindeki maddelerin yoğunlukları da yüksektir. Örneğin ürünün içerisinde %10 oranında C vitamini bulunur. Bu yüksek yoğunluk üründen alınan verimin artmasına yardımcı olur. Ürün ayrıca oldukça özel bir formülasyona da sahiptir. Bu formülasyon sayesinde serum cilt tarafından kolay bir şekilde emilebilir. Luv it! 30 ml aydınlatıcı C vitamini serumu oldukça güvenilirdir. Ürünün içeriği dermatolojik olarak test edilerek cilt açısından güvenilirliği kanıtlanır. Ürünün göz ve dudak çevresi gibi hassas bölgelere temas etmemesi önerilir. Dilerseniz Trendyol'da yer alan Luv it! 30 ml aydınlatıcı C vitamini serumu yorumlarını inceleyerek ürünün etkinliği ile ilgili kullanıcı deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Cildinize sağlık ve güzellik kazandırmak için bu ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.