Luis Bien Yağlı Ve Karma Ciltler Için Nemlendirici Yüz Kremi 50 ml

183,57 TL

Ürün Bilgileri

Luis Bien Yağlı Ve Karma Ciltler Için Nemlendirici Yüz Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Luis Bien Satıcı Ünvanı: SCANDİ KOZMETİK ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757093410700001 Vergi Kimlik Numarası: 7570934107
    Bu ürün Luis Bien tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yağlı ve karma ciltler de nemlendirilmeye ihtiyaç duyar. Karma ve yağlı ciltlerde nemlendirici kullanımı ile cildin sebum dengesini korumak mümkündür. Luis Bien’in karma ve yağlı ciltler için özel olarak geliştirdiği nemlendirici krem sayesinde ciltte parlama ve yağlanma yaratmadan neme doymuş ve sağlıklı bir cilde kavuşmanız mümkündür.Jel formülü ile ciltte yağlı ve parlak bir görünüm yaratmadan hızla emilir. Cildi besler, onarır ve güçlendirir. Gözenekleri tıkamadan nemlendiren Luis Bien Yağlı ve Karma Ciltler İçin Nemlendirici Krem ile gün boyu canlı ve aydınlık bir cilt görünümüne sahip olabilirsiniz. Kullanım öncesinde cildinizi temizleyin. Ardından nemlendirici kremi cildinize masaj yaparak uygulayın. Emilmesi için bekleyin. Gün boyu nemli ve canlı görünümü yakalayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Luis Bien 8681967483345 Yağlı ve Karma Ciltler İçin 50 ml Nemlendirici Yüz Kremi

Luis Bien yağlı ciltler için 50 ml nemlendirici yüz kremi, özel formülüyle cilt bakımınıza destek olur. Ürün, yüz bölgesinde kullanıma uygundur. Jel yapısı sayesinde yüzünüzde yağlı bir his oluşturmaz. Bu sayede karma ciltlerin ihtiyaç duyduğu dengeye kavuşmasını kolaylaştırır. Kremi düzenli şekilde kullandığınızda, içeriğinin cildinizdeki etkilerini kısa sürede görmeniz mümkün olur. Ürün, günlük kullanıma uygundur. Cilt bakım rutininizin bir parçası olarak yüksek fayda sağlar. Uygulaması kolay olan bu kremi, avantajlı boyutları sayesinde çantanızda da taşıyabilirsiniz. Böylece ihtiyaç duyduğunuz her an cildinizi nemlendirebilirsiniz. Gün boyu aydınlık bir cilt görünümüne kavuşmak isterseniz Luis Bien markasının kalitesini taşıyan bu ürünü, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Yağlı ve karma ciltler için uygundur.
  • 50 ml içeriğe sahiptir.
  • Cildi besleyerek sebum dengesini korumaya yardımcıdır.

Luis Bien 50 Ml Nemlendirici Yüz Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Luis Bien 50 Ml Nemlendirici Yüz Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Luis Bien karma ciltler için nemlendirici yüz kremi, 50 ml içeriğiyle kullanıcılara sunulur. Krem, yağlı ve karma cilt yapısındaki kişiler için özel olarak formüle edilir. Bu cilt yapıları üzerinde denge sağlayarak yağlı görünümü de engeller. Krem, jel formunda kullanıma sunulur. Bu durum, uygulamanın kolay yapılmasını sağlar. Ayrıca kremi sürdüğünüzde yağlı yapı oluşmasını da önler. Luis Bien krem, cildiniz tarafından hızlı bir şekilde emilir. Yüzünüzde, etkili nemlendirme sağlarken cilt üzerindeki gözeneklerde tıkanma yapmaz. Bu ürün, cildinize aydınlık bir görünüm katmanıza da yardımcı olur. Yüzünüze ihtiyacı olan nem dengesini vererek cildi besler ve güçlendirir. Günlük olarak kullanılan bu ürün, cildinizi dışarıdan gelen etkilere karşı da korumayı başarır. Kuruluk oluşmayan cildiniz, krem sayesinde canlı görünür.

Luis Bien Jel Karma Ciltler İçin Yüz Kremi Nasıl Kullanılmalıdır?

Luis Bien Jel Karma Ciltler İçin Yüz Kremi Nasıl Kullanılmalıdır?

Luis Bien jel karma ciltler için nemlendirici yüz kremi, kolay kullanım özelliğiyle de beğeni kazanır. Ürünü uygulamadan önce cildinizi temizlemeniz önerilir. Böylece krem, açılan gözeneklere daha rahat bir şekilde ulaşarak etkili sonuçlar verir. Kremi, yüzünüze hafif masaj hareketleriyle sürebilirsiniz. Uygulamayı bu şekilde yapmanız, kremin emilimini kolaylaştırır ve eşit bir şekilde yüzünüze dağıtılmasını sağlar. Kan akışını hızlandıran masaj, cildinizin canlı görünmesine de yardımcı olur. Luis Bien yağlı ciltler için 50 ml nemlendirici yüz kremi yorumlarında, ürünün kullanım sonrası sağladığı etkilere dair bilgiler bulabilirsiniz. Bu kaliteli kremi, günlük olarak yüzünüze uygulayabilirsiniz. Düzenli kullanım sonucunda, cildinizin nem dengesinin kısa sürede sağlandığını görebilirsiniz.

Luis Bien Yağlı Ciltler İçin Nemlendirici Yüz Kremi Kimler İçindir?

Luis Bien Yağlı Ciltler İçin Nemlendirici Yüz Kremi Kimler İçindir?

Luis Bien jel karma ciltler için 50 ml nemlendirici yüz kremi, tüm cilt tipleri için uygundur. Bu ürünü hem yağlı hem de karma cilt yapısına sahip olanlar kullanabilir. Yağlı ve karma ciltlerin de gerekli nem düzeyine ihtiyacı vardır. Yüzünüzdeki sebum dengesini korumak için bu ürünün kapsamlı içeriğinden yararlanabilirsiniz. Krem, yağlı ve karma cilt yapılarına özel olarak formüle edildiğinden tüm cilt tiplerinde, uygulama sonrası parlama gibi sorunlar yaratmaz. Cilt bariyerini onarmak istediğinizde, bu ürünü kullanarak etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Pek çok kişinin, içeriğinden memnun kaldığı bu krem, farklı bütçelere hitap etmeyi başarır. Luis Bien yağlı ciltler için 50 ml nemlendirici yüz kremi fiyatı, ürünün sağladığı faydalar göz önüne alındığında uygun bir aralıkta bulunur. Böylece cildine gerekli bakımı vermek isteyen herkes, ürüne kolayca ulaşabilir. Kaliteli yapısıyla öne çıkan Luis Bien nemlendirici kreme, Trendyol üzerinde sunulan avantajlar sayesinde hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.