LABOTE Doğal Kil Seri Katil Maskesi 4 Kapsül

975 TL

Ürün Bilgileri

LABOTE Doğal Kil Seri Katil Maskesi 4 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LABOTE PARIS Satıcı Ünvanı: İLGİ HAYDA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2516524179200001 Vergi Kimlik Numarası: 4600172252
    Bu ürün LABOTE PARIS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dönemsel ve şiddetli akneye eğilimli ve açık gözenekli ciltlerin görünümünü düzeltir. Hedeflenen cilt sorunları: Özellikle yağlı ve dönemsel akneye eğilimli ciltler için uygundur. CİLDE ETKİSİ: Montmorillonit açısından zengin yeşil kil, çinko birleşimi, akneye eğilimli ciltlerin görünümünü düzeltir. AMBALAJ: Tek kullanımlık kapsül, LABOTÉ maskelerine özgü yenilikçi bir paketleme şeklidir: - Ürün bileşenleri
  • stabiliteyi, konsantrasyonu ve etkinliğini korur - Koruyucu içermediği için temizdir. - Ekolojiktir, su içermeyen formüle sahiptir ve tamamen biyolojik olarak parçalanabilen selüloz ambalajındadır - Ultra pratiktir, bakım çantanıza sığar ve doğru miktarı garanti eder. Akne Karşıtı Doğal Kil Seri Katil Maskesi: su ile temas ettiğinde kremsi, taze bir jöleye dönüşen toz ile kilin optimum etkilerinden faydalanır ve ilk kullanımdan itibaren, gözle görülür sonuçlar elde edersiniz. KULLANIM ŞEKLİ: Temizleme ve peeling’den sonra haftada bir kez. Diğer Laboté maskeleri ile çoklu maskelemede kullanılabilir. Bir kapsül açın ve içindekileri bir kaseye koyun ve ölçüm kabını kullanarak azar azar 10 ml su ekleyin. Hafifçe karıştırın ve maskenin nemlenmesini sağlayın. Suyun tamamı ilave edildikten sonra küçük topaklanmalar oluşuyorsa, pürüzsüz bir macun elde edinceye kadar bir miktar daha su ilave edin ve cildinize uygulamadan önce birkaç dakika bekletin. Kremsi bir doku elde edildikten sonra maske uygulanmaya hazırdır. Göz çevresinden kaçınarak temiz ve kuru yüzünüze cömertçe yayın. 10 dakika bekletin. Kilin kurumaması için yüzünüze floral su püskürtebilirsiniz, ardından temiz su ile durulayın. Kili etkisiz hale getirebilecek metal gereçler (kase, kaşık vb.) kullanmayınız. YUTMAYIN Adet : 4 kapsül GÖZLE GÖRÜLÜR SONUÇLAR Akneye eğilimli ciltlerin görünümünde %73 düzelme. İÇİNDEKİLER: SODIUM CARBOXYMETHYL STARCH, MONTMORILLONITE, ILLITE, ZINC GLUCONATE, PARFUM Fransa’nın alanında uzman eczacıları tarafından özenle tasarlanan Laboté Paris ürünleri ‘akneye’ çok etkili çözüm sunarak cilt bakımda yolculuğuna da başlamış oldu. Bu sihirli formüller leke ve kırışıklık karşıtı bakımda klinik çalışmalarla da onaylanmış başarılı sonuçlar elde etti. Paris’ten Türkiye’ye uzanan Fransa’nın özel formülleri ile tanışmaya ne dersiniz? Laboté Paris ürünleri Fransa’da üretilmiş olup, ürünler üzerinde klinik çalışmalar yapılmıştır. Hiçbir ürün hayvanlar üzerinde test edilmemiştir, paraben, sülfat içermez. Ürünlerimiz, doğaya saygılı, geri dönüştürülebilir cam ambalaj içerisinde yer alır. Hiç açılmadan 18-36 ay süreyle saklayabilirsiniz. Özel Fransız Formüllerini dermo-aktif ve doğal içerikli aktif bileşenler ile cildinizde hissetmeye hazır mısınız?

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 1 - 15 ml
  • Form Toz
  • Tip Tüp
  • Set İçerik Adeti Çoklu
Geri Bildirim Ver