L'Oreal Paris Hyaluron Uzmanı Gündüz & Gece Kremi Hyaluron Set

587 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
1 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Hyaluron Uzmanı Gündüz & Gece Kremi Hyaluron Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ali Özkan Tr Satıcı Ünvanı: ALİ ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2077330738000011 Vergi Kimlik Numarası: 6950010810
    Bu ürün Ali Özkan Tr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hyaluron Set, zenginleştirilmiş formülü ve temiz içeriği sayesinde geniş kitlelerin beğenisini kazandı. Hem gündüz hem de gece kremi içeren set gün boyu süren bir cilt bakımı sağlar. Sen de gün boyu bakımlı bir cilde sahip olmak istersen Hyaluron Set’i tercih edebilirsin. Hyaluron Set Nasıl Uygulanır?Hyaluron Expert Gündüz & Gece Kremi Hyaluron Set, -temizlenmiş boyun ve yüz bölgesine uygulanır. Her sabah ve akşam kullanılabilen kremin cilde iyi bir şekilde nüfuz etmesini sağlamak için masaj yaparak dairesel hareketlerle uygulanması tavsiye edilir. Dolgunlaştırıcı yüz kreminin ciltte emilmesinin ardından kolaylıkla makyajını yapabilirsin. Gün boyu canlı görünen bir cilde sahip olmak istersen Hyaluron Set tam sana göre! Hyaluron Set Ne İşe Yarar?Hyaluron Expert Gündüz & Gece Kremi Hyaluron Set içerisindeki dolgunlaştırıcı yüz kremi, cildin ihtiyacı olan nem seviyesini karşılayarak cilde dolgunluk sağlar. Bu sayede yaşlanma belirtilerinin olduğu bölgelerde kırışıklık görünümü azaltır. Hafif bir yapıya sahip olan dolgunlaştırıcı yüz kremi, sürümün ardından yağlı bir his bırakmaz. Boyun ve yüzde yer alan kırışıklık ve ince çizgi görünümü azaltarak cildi pürüzsüzleştirir. Sen de yüzünün ve boynunun pürüzsüz bir görünüme sahip olmasını istersen Hyaluron Set tam sana göre! Hyaluron Expert Gündüz & Gece Kremi Hangi Cilt Tipleri İçin Uygundur?Özenle geliştirilen Hyaluron Set, zenginleştirilmiş bir formüle sahiptir. Temiz içeriği sayesinde hassas ciltler dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinde etkilidir. Hafif bir yapıya sahip olan dolgunlaştırıcı yüz kremi, kullanımının ardından yağlı bir hisse neden olmaz. Bu nedenle karma ve yağlı cilt tipine sahip kişiler tarafından sık sık tercih edilir. Kırışıklıklar ve ince çizgiler üzerindeki yoğun etkisi sayesinde orta yaşlı kişiler tarafından beğenilir.. Sen de cildinin sağlıklı ve pürüzsüz bir görünüme sahip olmasını istersen Hyaluron Seti tercih edebilirsin. Hyaluron Set Neden Tercih Edilir?2 çeşit Hyaluronik Asit’in yer aldığı dolgunlaştırıcı yüz kremi, asitlerin yüksek konsantrasyonlarıyla güçlendirilir. Zenginleştirilmiş içeriği ile etkili sonuçlar alınmasına katkı sağlayan Hyaluron Set, cildi nemlendirirken aynı zamanda boyun ve yüzde yer alan ince çizgiler üzerinde de etkilidir. Cilde dolgunluk sağlayan yüz kremi bu sayede kırışık görünümünün önüne geçer ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Uygulamanın ardından yağlı bir his bırakmaz bu sayede makyaj bazı olarak da kullanılabilir. Dolgunlaştırıcı yüz kreminin emilmesinin ardından makyaj yapabilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF SPF 20 - 40
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • İçerik AHA / BHA
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver