3
Aydınlatıcı kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Kuatra Calendula Glow Nemlendirici, Antioksidan, Işıltı Veren Balm, Aydınlatıcı 'doğal Içerik' 7ml

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
9.5
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kuatra Calendula Glow Nemlendirici, Antioksidan, Işıltı Veren Balm, Aydınlatıcı 'doğal Içerik' 7ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUATRA PHARMA Satıcı Ünvanı: SANİYE SİBEL COŞKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1889255727400001 Vergi Kimlik Numarası: 2140144772
    Bu ürün KUATRA PHARMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Calendula Glow Nemlendirici, Antioksidan, Işıltı veren Balm Highlighter-Göz farı-Allık-Ruj . Konsantre, besleyici, cilt dostu, doğal formüle sahiptir. Kalendula(Aynısefa), Shea, Lavanta, Ylang Ylang yağları, KoenzimQ10, E Vitamini, Beta-glucan, non-nano pigmentler, mineral güneş filtreleri ve Ecocert belgeli koruyucu içerir. Tüm içerik budur. Cildi besleyerek, cilde doğal bir ışıltı verir düzenli kullanım ile yoğun vitaminler besleyici bitki özleri ile cildin kendi doğal ışıltısının da ortaya çıkmayasına yardımcı olur. Partikülleri nano olmayan pigmentler ile renklendirilmiştir.Doğal içerikli highlighter olarak ve arzu edilen cilt bölgelerine renk ve parlaklık vermesi amacı ile, ayrıca göz kapağı ve çevresi için göz farı ve aydınlatıcı, dudak için lip balm ve parlatıcı olarak kullanılabilir. Parmaklarınız veya fırça yardımıyla uygulayınız. Uygulama miktarına göre istediğiniz renk tonunu yakalayabilirsiniz. Doğal içerikli üründür. Şeftali- koyu somon rengi arası, sıcak, hafif ışıltılı ve ıslak görünümlü bitişe sahip renktedir. Uygulama dozuna göre rengini teninize yakışan tonda ayarlayabilirsiniz. En önemli özelliği katkı maddesiz, çok değerli içeriği ile cildinize aynı zamanda besleyici bir mineral- aromaterapik bakım yapmasıdır. Kuatra Doğal-Mineral ışıltılı makyaj ürünleri ile aynı zamanda cildinizi besleyerek, bakım yapmanın keyfini çıkarın!. %100 saf uçucu lavanta ve ylang ylang yağları içeririr. Kuatra ürünleri parfüm içermez. Uçucu yağların hem ferah kokusundan ve sabit yağlarla belli oranda kullanıldığı için cilde olan sayısız faydasından yararlanmayı hedefler. Kuatra ürünlerini uygularken lütfen derin derin koklayın. Hem cildinize, hem ruhunuza, hem de doğal içeriği ve cam ambalajı sayesinde gezegenimize de iyi gelecek ürünlerle tanışın! . Lavanta uçucu yağının ciltteki kolajen sentezini uyardığını biliyor muydunuz? Kuatra ürünlerinde (lavanta uçucu yağı içeren formüllerde, literatür ile uyumlu oranda üst kalite lavanta uçucu yağı bulunmaktadır.) Just only with natural/organic ingredients,natural plant oils, beeswax, vitamins, minerals, non-nano pigments and mineral UV filters. Bütün İçerik: Calendula Officinalis Flower Oil, Beeswax,Butyrospermum Parkii Butter, Tocopherol, Lavandula Angustifolia Oil, Zinc Oxide(non-nanomineral), Cananga Odorata Flower Oil, Ubiquinol, Beta-glucan, SorbitanCaprylate, CI77891, CI15985, Mica, Propanediol, Benzoic Acid, Propolis Extract. Daima Bilimin Işığında ve Doğaya Saygı İle. ÜRT lot numarasında yeralmaktadır. Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 3 yıldır. Kapak açıldıktansonra 6 ay içinde tüketilmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver