Kollagen Intensiv Yaşlanma Ve Kırışıklık Karşıtı Kolajen Yüz Kremi

502,55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kollagen Intensiv Yaşlanma Ve Kırışıklık Karşıtı Kolajen Yüz Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Proma Flex Satıcı Ünvanı: YENİ YILDIZ DEPOLAMA REKLAM ÇAĞRI MERKEZİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0948088612500001 Vergi Kimlik Numarası: 9480886125
    Bu ürün Proma Flex tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kollagen ıntensiv krem, uzun süreli nemlendirme sağlar, yüz elastikiyetini geliştirir ve belirgin bir yaşlanma karşıtı etkiye sahiptir.
  • Cildin esnekliğini, sıkılığını, nemini sağlar.
  • Ciltteki doğal kolajen dengesini yeniden sağlamaya yardımcı olur.
  • Kolajen sentezini artırır, cilt bariyer işlevini iyileştirir, kırışıklıkları azaltır ve cildi eşitler.
  • Özel ve kolayca asimile edilen kolajen formu, cildin derin katmanlarına nüfuz eder, besler ve yenilenme sürecini başlatır.
  • Uygulama metodu: Cilt bakımında son adım olarak kullanın. Temizlenmiş yüz cildine az miktarda krem sürün, kremi tamamen emilene kadar dairesel hareketlerle yayın.
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • Içerik: Hyaluronik asit, folik asit, deniz yosunu ekstraları.
  • Nasıl kullanılır? Temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine dairesel hareketlerle emilene kadar uygulayın. etkili sonuç alabilmek için her gün düzenli kullanın.
  • Nasıl saklanır? Serin ve kuru bir yerde güneş ışığından uzak tutunuz. Göz ile temas etmekten kaçınınız. Oda sıcaklığında ve çocukların ulaşamayacağı güvenli bir yerde saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Kavanoz
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
  • Form Krem
  • İçerik Kolajen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Kollagen Intensiv Yaşlanma Ve Kırışıklık Karşıtı Kolajen Yüz Kremi

Kremler, rutin olarak kullanılan kişisel bakım malzemeleri arasında yer alır. Kollagen markasına ait olan yaşlanmaya ve kırışıklığa karşı olan içerik de bunlardan biridir. Özellikle yetişkinler tarafından tercih edilir. Zaman içerisinde kendini gösteren kırışıklıkları etkili bir şekilde giderebilmek için bu üründen yardım alabilirsiniz. Krem formuna sahip olduğundan dolayı kolay şekilde uygulama yapabilirsiniz. Kolajen yüz kremi, kişilerin özellikle talep ettiği içerikler arasında bulunur. Nemlendirmesinin yanı sıra yaşlanma karşıtı olması ile beğeni toplar. Az miktarda kullanarak cildinizin gerekli düzeyde nemlenmesine katkıda bulunabilirsiniz. Yüz için kolajen krem, özel formülü sayesinde kısa süre içerisinde etkisini gösterir. Bu ürünü düzenli şekilde kullanarak ortaya koyduğu sonuçları gözlemleyebilirsiniz. Kadınlar ve erkekler tarafından özellikle tercih edilen krem sayesinde yaşlanmaya bağlı oluşan kırışıklıkları giderebilirsiniz.

  • Kolajen içerikli
  • Krem form
  • Yaşlanma karşıtı

Kollagen Intensiv Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi Özellikleri

Kollagen Intensiv Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi Özellikleri

El ve yüz gibi sürekli olarak çeşitli etkilere maruz kalan kısımlar üzerinde bakım yapmak gereklidir. Bu noktada özel formülü sayesinde uzun süre boyunca oluşan kırışıklıkların azalmasını sağlayan içeriklerden yardım alabilirsiniz. İlgi çekici bir tasarıma sahip olan kavanozun içerisinde yer alan bu ürünü kolaylıkla alarak kullanabilirsiniz. Çoğunlukla kuru cilt türüne sahip olanlar tarafından tercih edilir. Kollagen intensiv krem ile birlikte yaş almanın beraberinde getirdiği istenmeyen etkilerini minimuma indirebilirsiniz. Kollagen Intensiv yaşlanma ve kırışıklık karşıtı kolajen yüz kremi, 50 Ml hacimli olmasına bağlı olarak uzun süre boyunca düzenli kullanım için yeterli olan malzemeler arasında yer alır. Etkili içeriğe sahip olduğundan dolayı tüm yüzünüze ya da belli başlı problemlerin yoğun olarak kendini gösterdiği bölümler üzerine uygulama yapabilirsiniz. Sipariş oluşturarak siz de ihtiyacınızı kolaylıkla giderebilir, bakımınızı yapabilirsiniz.

Kollagen Intensiv Kırışıklık Karşıtı Yüz Kremi Faydaları

Kollagen Intensiv Kırışıklık Karşıtı Yüz Kremi Faydaları

Uygulaması pratik olan krem, özellikle alın ve göz çevresi gibi çizgilerin yoğun olarak kendini gösterdiği alanlarda tercih edilir. Kısa süreli ve düzenli bir kullanım ile müşterilerin beğenisini kazanacak sonuçlar ortaya koyar. Kollagen Intensiv yaşlanma ve kırışıklık karşıtı kolajen yüz kremi kullananlar için çeşitli avantajları beraberinde getiren ürün, gençler tarafından da sıklıkla tercih edilir. Hem var olan oluşumların azalmasına yardımcı olur hem de çizgilerin oluşmasının önüne geçer. Bu gibi çeşitli açılardan avantaj sağlaması, düzenli kullanım için teşvik eden detaylar arasında bulunur. Farklı cilt yapılarına sahip olan kişiler tarafından tercih edilebilir. Aynı zamanda özellikle soğuk havalarda kullanımı yaygındır. Soğuk havalar beraberinde kuruluğu getirdiği için cildi sürekli nemli tutabilmek için tercih edilir. Kollagen Intensiv yaşlanma ve kırışıklık karşıtı kolajen yüz kremi satın alarak bu imkanları değerlendirebilirsiniz.

Kollagen Intensiv Yaşlanma ve Kırışıklık Karşıtı Krem Fiyatı

Kollagen Intensiv Yaşlanma ve Kırışıklık Karşıtı Krem Fiyatı

Kollagen markasının özel olarak ortaya koyduğu malzeme, sabah ve akşam rutinlerini süsler. Yüzün uzun süre boyunca nemli kalmasına yardımcı olur. Bunun yanı sıra esnek olmasına da olanak sağlar. Sıkı bir cilde sahip olmak için kullanımı mümkündür. Cildin eşitlenmesine katkıda bulunması da sunduğu imkanlar arasında bulunur. Kuru ve serin yerde saklanması gereken ürünü boyun bölgesinde de kullanabilirsiniz. Kullanım alanı ve zamanı geniş olan malzemeyi temin edip rutinleriniz arasına dahil edebilirsiniz. Kollagen Intensiv yaşlanma ve kırışıklık karşıtı kolajen yüz kremi yorumları sayesinde ürünün kullanım şeklini öğrenebilir, müşterilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Öncelikli olarak cildi temizlemekle işe başlayabilirsiniz. Sonrasında dairesel hareketler ile birlikte ürünü uygulayabilirsiniz. Kollagen Intensiv yaşlanma ve kırışıklık karşıtı kolajen yüz kremi fiyatı hakkında bilgi alıp siparişinizi oluşturabilirsiniz. Bu noktada Trendyol’un anlaşılır arayüzünden destek alabilir, sunulan kampanyalardan yararlanabilirsiniz.