KÉRASTASE Kerastase Elixir Ultime Boyalı Saçlar Bakım Yağı 100ml 3474636624768

1.600 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
1.850 TL

Ürün Bilgileri

KÉRASTASE Kerastase Elixir Ultime Boyalı Saçlar Bakım Yağı 100ml 3474636624768

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BROSS SHOP Satıcı Ünvanı: ÖMER MARANGOZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6120436603
    Bu ürün BROSS SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kerastase Elixir Ultime Boyalı Saç Yağı 100ml 3474636624768 Özellikler İşlem görmüş saçların gerçek parlaklığını ortaya çıkaran güç. Oléo-Complexe gücü ve Imperial çay özü saçı besler, korur ve ışıltısını açığa çıkarır. Boyalı saçlar beslenir, güçlenir, canlı ve duyulara hitap eden bir yumuşaklık ile parlak bir görünüme kavuşur. Oléo-Complexe teknolojisi ve Imperial çay özü bileşiminden oluşur: Mucizevi ve kişiye özgü ritüelin besleyici, koruyucu ve güzelleştirici gücü. Beslenen ve güçlenen saç dış etkenlere karşı koruma altına alınır. Imperial çay özü : Değerli ve nadir, antioksidan kaynağı. Mısır filizi yağı : Güçlü beslenme sağlar. Argan yağı : Saçlarınızı korur ve saçlarda hafif bir his bırakır. Kamelya yağı : Saça mükemmel parlaklık kazandırır. Prekaksi yağı : Saça dayanıklılık katar. Uygulama Kurutmadan önce: Havlu ile nemi alınmış saçlarınıza şekillendirme öncesi en iyi tutuşu sağlamak için uygulayın. 1-2 pompa Elixir Ultime yağını saç boylarına ve uçlarına doğru eşit miktarda dağıtın. Son Dokunuş Elixir Ultime saçlarda parlaklık,ışıltı ve göz kamaştırıcı bir etki bırakır. Saç boylarına ve uçlarına 1 pompa uygulayın. Günlük Kullanım Gününüzü mükemmel kılacak birgereklilik: Elixir Ultime, saç tellerinizi günlük yıprandırıcı etkilerden korur, besler ve mucizevi bir parlaklık kazandırır. Saç boylarına ve uçlarına 1-2 pompa uygulayın. Bu Ürün Karakter Medya Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Parlaklık Verici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver