Kerastase Blond Absolu Cicaplasme Sarı Saçlar Için Isıya Karşı Koruyucu Bakım Serumu 150 ml

1.104 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.160 TL1.104 TL
2 Al Sepette %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.104 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.160 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.180,83 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kerastase Blond Absolu Cicaplasme Sarı Saçlar Için Isıya Karşı Koruyucu Bakım Serumu 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAFİR KOZMETİK Satıcı Ünvanı: SINIRLI SORUMLU SAFİR KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0737124356900001 Vergi Kimlik Numarası: 7371243569
    Bu ürün SAFİR KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cicaplasme Sarı Saçlar için Isıya Karşı Koruyucu Bakım Serumu, her türlü açma işlemi sonrası hassaslaşmış saç tellerini güçlendirir. Hyalüronik asit ve Edelweiss bitkisince zenginleştirilmiş Cicaplasme, kırık saç uçlarını mühürleyerek daha ipeksi bir dokunuş sağlar ve elektriklenmeyen saçlar için pürüzsüzleştirir. Saç tellerinde hasar görmüş alanları anında onarır. 230°C'ye kadar ısı koruması sağlar. Saçları günlük oksidasyon ve kirliliğe karşı korur. Ana İçerikler Edelweiss çiçeği ve Hyaluronik asidin eşsiz birleşimi:Hyaluronik asit saç tellerini kaplar ve pürüzsüz, derinlemesine beslenmiş saç telleri için iyileştirir. Bu konsantre içerik saçları güçlendirir ve kırıkları önler.Edelweiss çiçeği, içeriğindeki zengin anti oksidanlarla birlikte saçları günlük hasara karşı korur, saçları yumuşatır ve hassaslaşmış saç tellerini sakinleştirir. Kullanım Önerisi: Havlu ile nemi alınmış saç için: Saçın uzunluğuna ve kalınlığına bağlı olarak 2 ila 4 pompa alın. Uçlara yayın, ardından ürünü eşit olarak dağıtmak için tarayın. Fönle kurutun veya kurumaya bırakın. Kurutulmuş saç için: Kabarıklığı yumuşatmak ve parlaklığı artırmak için son dokunuş olarak kurutmadan sonra kuru saça uygulayın. İstediğiniz gibi stil verin. Boy:150 ml Cilt Tipi:Boyalı/Röfleli Kullanma Amacı:Onarıcı Cinsiyet:UNISEX Yaş Grubu:UNISEX

Ürün Özellikleri

  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Boyalı / Röfleli
Geri Bildirim Ver

Kerastase Blond Absolu Cicaplasme 150 ml Serum

Kerastase Blond 150 ml serum, saç tellerini ve uçlarını güçlendirmek için doğru bir tercihtir. Saçlarınızı yumuşatarak onlara ipeksi bir dokunuş katar. İçindeki yararlı bileşenler ile saçınızı besleyerek günlük kirliliğe ve oksidasyona karşı koruma sağlar. Yüksek sıcaklıklarda da bu koruma etkisini sürdürür. Kerastase Blond 150 ml serum, hassaslaşmış saç tellerini güneş gibi dış etkenlerden korumak için üretilmiştir. Kullanıldığında saçı yumuşatır ve pürüzsüz bir görünüm elde edilmesine yardımcı olur. Saçta oluşabilecek elektriklenmelerin önüne geçer. Sağladığı tüm bu etkilerle saçların zarar görmesini engellerken aynı zamanda var olan hasarların onarılmasına da katkıda bulunur. Günlük kullanıma uygun bir üründür.

  • İşlem görmüş, röfleli ve yıpranmış saçlar için
  • 150 mililitre hacimli pompalı şişe
  • Hyaluronik asit bakımından zengin

Kerastase Blond Absolu Cicaplasme 150 ml Serum İçeriği

Kerastase Blond Absolu Cicaplasme 150 ml Serum İçeriği

Saç tellerini korumak, onarmak ve güçlendirmek amacıyla üretilen Kerastase Blond 150 ml serum, bu hedeflere uygun bileşenler içerir. Bu bileşenlerden birisi olan hyaluronik asit, birçok cilt ve saç bakım ürününde de kullanılır. Dokuların iyileşmesinde oldukça olumlu etkilere sahip olan asit, saç tellerinin hızla onarılmasına da yardımcı olur. Kerastase Blond Absolu Cicaplasme serumda kullanılan bileşenlerden birisi de aslan ayağı olarak da bilinen edelweiss bitkisidir. Edelweiss bitkisi yaşlanma karşıtı etkisi ile pek çok bakım ürünün içeriğinde kullanılır. Ayrıca zararlı mikroorganizmalara karşı savaşır. Bu özellikleri sayesinde saçların yıpranmasını engeller. Aynı zamanda saçların uzun süre boyunca pürüzsüz ve güzel bir görüntü sergilemesini sağlar. Kerastase Blond 150 ml serumun içeriğinde sağlığa olumsuz etkisi olan maddeler yer almaz.

Kerastase Blond Absolu Cicaplasme Serumu Kimler Kullanır?

Kerastase Blond Absolu Cicaplasme Serumu Kimler Kullanır?

Kerastase Blond Absolu Cicaplasme, özellikle yıpranmış saçların onarımını sağlamak için formüle edilmiş bir üründür. Çok fazla işlem görmüş ve bu yüzden yıpranmış saçlara sahip kişiler, serumu rahatlıkla kullanabilir. Hasarlı saç tellerini onaran serum içeriği düzenli kullanım ile etkisini kısa süre içinde gösterir. Kerastase Blond 150 ml serumun koruyucu özelliği de mevcuttur. Bu sayede saçları yıpranmamış kişiler tarafından koruyucu olarak da kullanılabilir. Bu sayede saç telleri dış etkenlere karşı koruma altına alınabilir. Ürün tüm saç tiplerinde güvenle kullanılabilir. Kerastase Blond 150 ml serum, saçları dış etkenlere karşı güçlendirerek canlılık kaybı ve elektriklenme gibi sorunlar ile de mücadele eder. Saçın uzunluğuna ve yoğunluğuna bağlı olarak bu serum, 2-4 pompa arasında kullanılabilir. Uygulama nemli saça yapılmalıdır.

Kerastase Blond Absolu Cicaplasme 150 ml Serum Kaliteli mi?

Kerastase Blond Absolu Cicaplasme 150 ml Serum Kaliteli mi?

Vadettiği koruma, onarma ve güçlendirme etkilerini yerine getirmekte sıkıntı çekmeyen Kerastase Blond 150 ml serum, saçlarınızın daha yumuşak, güçlü ve sağlıklı olmasını sağlar. Koruma etkisi sayesinde saçınızın dış etkenlerden zarar görmesinin önüne geçer. Onarma etkisi ile hâlihazırda zarar görmüş saç tellerini ve uçlarını tedavi ederek eskisinden daha canlı bir görünüm elde edilmesine yardımcı olur. Güçlendirme etkisi ise saçlarınızı daha kuvvetli hâle getirir. Bu etkileri gerçekleştirirken bir yandan da 230°C’ye kadar ısı koruması sağlar. Tüm bu koruma, güçlendirme ve onarma etkileri göz önünde bulundurulduğunda Kerastase Blond Absolu Cicaplasme serumun oldukça kaliteli bir ürün olduğu söylemek mümkündür. Kerastase Blond Absolu Cicaplasme serum yorumları da ürünün kalitesinin kullanıcılar tarafından onaylandığını gösterir niteliktedir. Kerastase Blond 150 ml serumu Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleri ile temin edebilirsiniz.