JOWE Kolajen & Keratin Saç Mayonezi

189 TL

Ürün Bilgileri

JOWE Kolajen & Keratin Saç Mayonezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JOWE Satıcı Ünvanı: JOWE KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484211614400001 Vergi Kimlik Numarası: 4842116144
    Bu ürün JOWE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SAÇ MAYONEZİ Saçlarınızın daha canlı ve bakımlı olup, güçlenmesine yardımcı olmak amacıyla ürettiğimiz inovatif Mayonice saç maskesi içeriğindeki kolajen desteği ile yıpranmış saç tellerinin hasarının onarılmasına yardım eder. Keratin sayesinde saç uçlarındaki kırıkları tamir ederek pürüzsüz ve parlak görünmesini destekler. İÇERİKLER Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Olea Europaea Leaf Extract, Polyquaternium-10, Althaea Officinalis Flower Extract, Keratin, Hydrolyzed Collagen, Polyquaternium-39, Dimethicone, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hyaluronate, Sodium Alginate Sulfate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol(E Vitamini) ve eşsiz parfümü ile saçlarınızın mükemmel görünümüne destek olur. Kopan saç tellerine bakım yapar ve aylık düzenli kullanımda saç dökülmesi sorunlarını azaltmaya yardımcı olur. NASIL KULLANILIR? Saçlarınızı yıkadıktan sonra saç maskesini saça masaj yaparak uygulayıp bir süre (15 dk) bekleyiniz sonra ılık su ile durulayıp kurutabilir, fön çekebilir ya da şekillendirebilirsiniz. Ayrıca saçlarınızı yıkadıktan sonra saç maskesini uygulayıp, direkt kurutabilir, fön çekebilir ve şekillendirebilirsiniz. Haftada 2 ya da 3 defa uygulayabilirsiniz. Ürünümüzü kullandıktan sonra saç maskesini saçınıza uygulamadan güne başlamak istemeyeceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0-199 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Özellik Sülfatsız
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver