Jeuvenile SPF 50+ Çok Yüksek Korumalı Güneş Kremi - Leke Karşıtı (UVA/UVB Filter, Antioxidants, Vitamin E)

329,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Jeuvenile SPF 50+ Çok Yüksek Korumalı Güneş Kremi - Leke Karşıtı (UVA/UVB Filter, Antioxidants, Vitamin E)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jeuvenile Satıcı Ünvanı: SCANDİ KOZMETİK ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757093410700001 Vergi Kimlik Numarası: 7570934107
    Bu ürün Jeuvenile tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek Koruma Faktörü ile UVA ve UVB ışınlarından güneşin zararlı etkilerine karşı Korur.
  • İçerisinde Koyu Lekelerin Oluşumunu Önlemeye Yardımcı Özel Aktifler Bulunmaktadır.
  • Kolayca Emilir, Yağlı His Bırakmaz, ve Son Teknoloji Aktifleri Sayesinde Beyazlık Bırakmaz.
  • E Vitamini ile Antioksidan Koruma Sağlar ve Besler.
  • Kullanım Şekli/Uyarılar: Güneşe çıkmadan 15-20 dakika önce ürünü cildinize uygulayın. Güneşte uzun süre kalacaksanız daha iyi koruma sağlamak için 2 saatte bir uygulamayı tekrarlayın. Haricen kullanılır. Tahriş olmuş ciltte kullanmayınız.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Tüp
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Form Krem
  • Özellik Suya Dayanıklı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Jeuvenile 8682397030260 Spf 50+ 50 ml Leke Karşıtı Yüksek Koruma Güneş Bakım Kremi

Jeuvenile leke karşıtı 50 ml SPF+50 güneş kremi, kaliteli içeriği ve kullanışlı yapısı ile beklentilerinizin fazlasını karşılar. Özel olarak geliştirilen ürün, yüksek koruma faktörü sayesinde cildinizi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korur. Kolayca emilerek ciltte ağırlık oluşturmaz. Bu sayede en yoğun günlerde bile eşsiz bir konfor sunar. Jeuvenile leke karşıtı 50 ml SPF+50 güneş kremi, birbirinden kaliteli içerikleri ile ihtiyaç duyduğunuz bakımı yapar. Cildi besler ve leke oluşumunun önüne geçer. Son teknolojiye sahip aktif maddeler, ciltte beyazlık bırakmaz. SPF 50+ koruma, UVA ve UVB gibi zararlı ışınların etkilerini en aza indirir. Jeuvenile 50 ml leke karşıtı güneş kremini tüm cilt tiplerinde kullanabilirsiniz.

  • İçerisinde E vitamini ve allantoin yer alır.
  • Güneşe çıkmadan 15-20 dakika önce kullanılır.
  • 50 ml boyuta sahiptir.

Jeuvenile Spf 50+ Yüksek Koruma Güneş Bakım Kreminin İçeriği Nedir?

Jeuvenile Spf 50+ Yüksek Koruma Güneş Bakım Kreminin İçeriği Nedir?

Jeuvenile leke karşıtı 50 ml güneş kremi, yüksek koruma faktörünün yanı sıra faydalı içerikleriyle de beğeni kazanır. Yenilikçi teknolojiye sahip tesislerde üretilen üründe E vitamini ve allantoin yer alır. E vitamini, içerdiği güçlü antioksidanlar sayesinde cildi besler. UV hasarlarını en aza indirerek eşsiz bir koruma sağlar. Aynı zamanda ciltteki koruyucu bariyerleri güçlendirir. Allantoin ise hücre yenilenmesini destekleyen yapısıyla ön plana çıkar. Dokulardaki tahribatın azalmasını sağlayarak bebeksi bir cilde kavuşmanızı sağlar. Cildi kurutmadan ölü derilerden arındırır. Aynı zamanda cildin su tutma kapasitesini artırarak doyurucu bir nem sunar. Jeuvenile leke karşıtı 50 ml güneş kremi sayesinde zararlı ışınlardan korunurken ışıl ışıl bir cilde sahip olabilirsiniz. Leke oluşumunu da azaltan ürün, renk tonunu eşitleyerek cildin daha genç bir görüntüye ulaşmasını sağlar.

Jeuvenile Spf 50+ Yüksek Koruma Güneş Bakım Kremi Ne İşe Yarar?

Jeuvenile 50 ml Spf 50+ Yüksek Koruma Güneş Bakım Kremi Ne İşe Yarar?

Jeuvenile leke karşıtı SPF+50 güneş kremi, içerisinde bulunan güçlü aktif maddelerle koruma sağlarken aynı zamanda cilde gerekli bakımı yapar. Yüksek koruma faktörüne sahip olan güneş kremi, UVA ve UVB gibi zararlı ışınların etkilerini minimuma indirir. Özellikle yüz bölgesinde görülen koyu lekelerin oluşmasını önler. Son teknolojiye sahip aktif içerikler, kremi cilde sürdüğünüzde beyazlık bırakmaz. Ciltte tamamen emilerek kullanıcıyı gün boyu rahat ettirir. Yağlı his bırakmayan Jeuvenile leke karşıtı SPF+50 güneş kremi, cildinizin nemlenmesine yardımcı olur. Bu sayede ışıl ışıl bir cilde kavuşmanız mümkün olur. Özel olarak geliştirilen ürün, faydalarının yanı sıra ergonomik şişe tasarımıyla da dikkat çeker. 50 ml olan ürünü dışarıya çıkarken çantanızda taşıyabilirsiniz. Kapaklı tasarım, güneş kreminin dökülmesine ya da farklı yerlere bulaşmasına da engel olur.

Jeuvenile Spf 50+ Leke Karşıtı Güneş Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

Jeuvenile güneş kremi, ergonomik şişe tasarımı sayesinde hem evde hem de dışarıda kolayca kullanılır. İlk olarak kapağı açmanız ve ihtiyaç duyduğunuz miktarda güneş kremini elinize almanız gerekir. Nazik hareketlerle cilde uygulanan ürün, kısa süre sonra emilmeye başlar. Beyazlık bırakmayan yapısı sayesinde zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Kremi güneşe çıkmadan 15 – 20 dakika önce cilde uygulamanız tavsiye edilir. Güneşte uzun bir süre kalmayı düşünüyorsanız, korumayı artırmak için uygulamayı 2 saatte bir tekrarlayabilirsiniz. Kremi, havuza ya da denize girdiğinizde de yenilemeniz önerilir. Jeuvenile leke karşıtı 50 ml SPF+50 güneş kremi yorumlarına ve fiyat bilgisine Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür.