İALUSET Krem 25 gr

360 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İALUSET Krem 25 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Novapharma Sağlık Satıcı Ünvanı: NOVAPHARMA SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632043037900018 Vergi Kimlik Numarası: 6320430379
    Bu ürün Novapharma Sağlık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün bilgileri Onarıcı özelliği Erkek veya hanımlarda 30-35 yaşından sonra vücudun “hyaluronik asit“ üretimi yavaşlar. Başka sebeplerde olabilir ama düşük hyaluronik asit üretimi derinin fonksiyonlarını bozmaya başlar. Buda değişik arazlar olarak ortaya çıkar. Kuru cilt gibi gibi,kırışıklık gibi vs. Derideki hyaluronik asitin üçte biri her gün ölür. Bu ölen üçte bir kadar hyaluronik asit sentezlenmezse bu arazlar artarak devam eder. Eksik üretilen hyaluronik asiti tamamlamak için hyaluronik asit ihtiva eden kozmetik preparatlar kullanmanız gerekir. Diğer özellikler % 0.2 hyaluronik asit (düşük moleküllü) içeren krem Hyaluronik asit yaşlanma karşıtı özellikleri nedeniyle kullanılan bir maddedir
  • Cildi nemlendirerek kuruluğu önler
  • Ialusetkremin rozasea tedavisinde (gülhastalığı) etkili olduğu klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır
  • Ialuset krem seboreik dermatitin belirti ve semptomlarını azaltmada yararlı etkilerinin olduğu klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır
  • Radyoterapi yanıkları
  • Üretici firma Hyaluronik asit bulunan ürünler ,hyaluronik asitin kalitesi ve saflığıseviyesinde etkilidir. Ialuseti üreten firma Ibsa ınstitut biochimique sa Isviçre,italya ve çin de fabrikaları olan 90 ın üzerinde ülkeye ihracatyapan hyaluronik asit bazlı ürün sayısı olarak dünya liderlerinden biridir. Ayrıca ürünlerinde kullandığı hyaluronik asitlerin her tipini en yüksek saflıkta ve kalitede kendisiüretebilen dünyadaki ender firmalardan biridir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Karma
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • İçerik Hyalüronik Asit
Geri Bildirim Ver

İALUSET 25 g Krem Ürünleri Trendyol'da!

Sağlıklı bir cildin sağlıklı görünebilmesi için neme doyması gerekir. Cildi içeriden suyla neme kavuştururken dışarıdan da bir takviye kullanılması önem arz eder. Neme doymuş bir cilt daha parlak, pürüzsüz ve dolgun gözükür. Aynı zamanda soğuk hava, güneş gibi dış faktörlerden de daha az etkilenir. Cildin daha sağlıklı ve daha iyi bir görünüme sahip olması için nemlendirici ve onarıcı kremler tercih edilir. Bu ürünlerin başında gelen İaluset krem 25 g'lık ambalajıyla hem cildin onarılmasında hem de içeriğindeki hyaluronik asit sayesinde cildin ihtiyacı olan nemi karşılanmasında rol oynar. Enfekte veya basit yaraların, lezyonların iyileştirilmesinde destekleyici olarak kullanılabilir. Hem kozmetik hem de tıbbî amaçla tercih edilir.

  • Cilt kırışıklıklarını önler.
  • Ciltteki yağ dengesini ayarlar.
  • Enfekte olan ya da olmayan yaralarda kullanılabilir.

İaluset Kremin Özellikleri Nelerdir?

İaluset Kremin Özellikleri Nelerdir?

İaluset 25 g nemlendirici ve onarıcı krem hasar görmüş cilt yapısını onarmaya yarayan ve aynı zamanda cildin nemli ve sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlayan bir kremdir. İçeriğinde etkin madde olan hyaluronik asit sayesinde cildin nemlendirilmesinde, onarılmasında ve bakteriyel kökenli dermatolojik hastalıkları tedavi etmede rol oynar. İçeriğinde kortizon bulundurmaz bu sayede güvenle kullanılabilir. İaluset 25 g hyaluronik asitli nemlendirici ve onarıcı krem ciltteki kırışıkları önler, yeni kırışıklıkların önüne geçer. Ciltteki bozuklukları ve lekeleri gidermek için tercih edilebilir. Ayrıca bir dolgu maddesi olarak da görev alır. Teninizin daha canlı, parlak ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına destek verir. Lezyonları, enfekte ya da enfekte olmayan yaraları tedavi eder. Cildin elastikiyetini artırır. Bacak ülserinin ve yanıkların tedavisinde rol oynar. Tahriş olmuş cildin rahatlamasına yardımcı olur.

İaluset Krem Ne Amaçla Kullanılır?

İaluset Krem Ne Amaçla Kullanılır?

İaluset krem 25 g formuyla onarım ve nemlendirme ihtiyacını karşılamak başta olmak üzere pek çok farklı amaçla kullanılır. İçeriğindeki zengin hyaluronik asit sayesinde cildin alt katmanlarına nüfuz edebilir. Bu özelliğiyle hücre yenilenmesini başlatır ve hidrasyon dengesini koruyarak onarıcı bir etki gösterir. İnce kırışıkları gidermek ve yeni kırışıklıkların oluşmasını önlemek amacıyla kullanılır. Lazer ve dermapen uygulamaları sonrasında cildin hızlı toparlanması ve tekrar sağlıklı bir görünümüne kavuşması için uygulanır. Radyoterapi yanıkları, ciltteki diğer yanıkların izlerini gidermek için kullanılabilir. Rozasea ve seboreik dermatite gibi hastalıkların tedavisine destek olması için doktor kontrolünde kullanılması mümkündür. Ameliyat sonrası dönemde dikiş izi kalmadan iyileşmeye destek verir. İaluset 25 g hyaluronik asitli nemlendirici ve onarıcı krem yorumlarında da görüldüğü üzere İaluset, büyük bir etkiye sahip ve cildin ihtiyacını karşılamayı başaran bir kremdir.

İaluset Krem Nasıl Kullanılır?

İaluset Krem Nasıl Kullanılır?

İaluset kremin farklı bölgelerde farklı kullanımı mevcuttur. Yüz için kullanımından önce bir temizleme ürünüyle kirden arındırılır. Yüz temizlendikten sonra ürün direkt olarak cilde uygulanır ve iyice yedirilir. Herhangi bir yaranın tedavisi için kullanımında ise yine temizleme işlemi tekrarlanır ve daha sonra 2-3 mm kalınlığında olacak şekilde direkt olarak gerekli bölgeye sürülür. Yaraya direkt uygulanamıyorsa bu işlem bir gazlı bez yardımıyla yapılabilir. İaluset krem 25 g'lık tüpten alınarak gazlı bezin üzerine ince bir tabaka olarak sürülür ve yaranın üzerine kapatılır. Uygun bir bandaj kullanılarak pansuman korunabilir. Günde bir kez kullanıma uygundur. İçerisindeki etken ya da yardımcı maddelere alerjik durumunuz söz konusu olduğunda birtakım yan etkilerle karşılaşabilirsiniz. Uygulamadan önce kullanma kılavuzunu okumanız önerilir. Bebek ve çocuklar için uygun bir ürün değildir. Hamile ve emziren bireylerin doktor kontrolü altında kullanması önerilir. İaluset 25 g kremi Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.