Hametol Onarıcı El Ve Vücut Bakım Kremi 30 gr 8699514350149

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
161,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hametol Onarıcı El Ve Vücut Bakım Kremi 30 gr 8699514350149

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: extravitamin Satıcı Ünvanı: EMRAH ARICAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2606665560200001 Vergi Kimlik Numarası: 0750361477
    Bu ürün extravitamin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HAMETOL Onarıcı El Ve Vücut Bakım Kremi 30 gr 8699514350149

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Karma
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • İçerik E Vitamini
Geri Bildirim Ver

Hametol Onarıcı El ve Vücut Bakım Kremi 30 gr

Vücudunuzun nemli kalmasını sağlamaya yardımcı olmak için onarıcı ve besleyici bir kreme ihtiyaç duyarsınız. Cildinize ihtiyacı olan nemi vererek yumuşak ve sağlıklı olmasına katkı sağlayan ürün, bu konudaki beklentilerinizi karşılar. Hametol onarıcı el ve vücut bakım kremi 30 gr, vücudun çevresel faktörlere bağlı kaybettiği nemi geri kazanmasına ve nem seviyesini dengelemeye fayda veren bir bakım ürünüdür. Cildinizi parlak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Teninize nem desteği sağlayarak kuru görünüm ve buna bağlı oluşan cilt kusurlarının giderilmesinde size yardımcı olur. Vücuttaki nem dengesini sağlayarak hem ışıltılı hem de sağlıklı bir cilt görünümüne katkı sağlar. Karma cilt türüne uygun yapıdadır. Kolay uygulanan ürün, pratik ve etkilidir. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Pratik ve kolay uygulama
  • Paraben içermeyen doğal yapı
  • E vitamini içerikli

Hametol Onarıcı Bakım Kremi 30 gr Özellikleri

Hametol Onarıcı Bakım Kremi 30 Gr Özellikleri

Hametol onarıcı bakım kremi 30 gr, paraben içermeyen doğal yapısı ile müşteri memnuniyeti toplayan bir üründür. Güvenle kullanabileceğiniz ürün, cildinize kaybettiği nemi geri kazandırarak canlı bir görünüme ulaştırır. Kolay uygulanabilen krem pratikliği ile beğenilir. Çantanızda dilediğiniz her yere kolaylıkla taşıyabileceğiniz ambalajı ile sıklıkla tercih edilen bu ürün, karma cilt tipi için uygundur. İçeriğinde E vitamini sayesinde cilt tonunun aydınlanmasını sağlar. Ciltteki UV hasarını azaltmada büyük oranda yararlı olur. Ciltteki nemi koruyarak, sıkılık kaybını azaltmaya yardımcı olur. Mevsimsel geçişlerde teninizde bazı olumsuz değişimler olabilir. Ürün, bu gibi durumlarda da cildinize kaybettiği ve ihtiyacı olan nemi verir. Mevsimsel geçişlerin etkisini aza indirmeye fayda sağlar. Onarıcıdır, cildin koruyucu bariyerini güçlendirmeye destek verir. Bu sayede teninizi genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Kullanışlı Hametol Onarıcı El ve Vücut Bakım Kremi 30 gr

Kullanışlı Hametol Onarıcı El ve Vücut Bakım Kremi 30 Gr

Eller, çok sık kullanılan ve işlevi de fazla olan uzuvlardır. Bu sebeple çoğu zaman pek çok kimyasala maruz kalırlar. Bazen sadece su ve sabun dahi, nemini kaybederek ellerin kurumasına sebep olabilir. Ayrıca sürekli dışarda olan eller, soğuk ve sıcak havadan etkilenerek de nemini kaybedebilir. Bu sebeple sürekli nemlendirmek sağlıklı görünüm için mühimdir. Kaybettiği nemi geri kazandırarak canlı ve ışıltılı görünmesine destek veren onarıcı el bakım kremi içeriğindeki E vitamini sayesinde derideki kırışıklık görünümü ile sıkılık kaybını azaltır. Cildin canlı ve genç görünmesine katkı sağlar. Hametol onarıcı el ve vücut bakım kremi cildi ışıl ışıl yapan ve bunu yaparken de yağlılık hissi vermeyen kullanımı kolay bir üründür. Sık yıkamaktan kuruyan teninizi onarır. Hassas cilt yapısına uygun yapıdadır. Boyutu ile çantanızda her yere kolayca taşıyabilirsiniz.

Hametol Onarıcı El ve Vücut Bakım Kremi 30 gr Fiyatı

Hametol Onarıcı El ve Vücut Bakım Kremi 30 Gr Fiyatı

Gerek hava koşulları gerekse de yıkamaya bağlı olarak cilt yapısı bakıma ihtiyaç duyar. Bu sebeple düzenli olarak nemlendirmek, canlı ve sağlıklı görülmesine olanak sağlar. Ürün, içerdiği E vitamini ile cilt sağlığını desteklemeye yardımcıdır. Derideki nemi koruyarak kurumasını engeller. UV ışınlarının sebep olduğu hasarı azaltmada faydalıdır. Parfüm paraben içermez. Bu sayede doğal nemlendirme sağlar. Yağlılık hissi vermeden teninizi yumuşacık yapar. Aynı zamanda ışıltılı bir görünüme ulaştırır. Cilt tarafından kolay emilen bir yapısı vardır. Elleriniz ve vücudunuz için kullanabilirsiniz. Makyajdan kaynaklı yıpranmaları da onarmakta faydalıdır. Kuruluğu gidererek cilde parlaklık verir. Cilt tonunun aydınlanmasını ve canlı görünmesini sağlar. Derideki nemi koruduğu için kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcıdır. Hametol onarıcı el ve vücut bakım kremi 30 gr fiyat performans ürünüdür. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Hametol onarıcı el ve vücut bakım kremi 30 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Ürüne Trendyol'dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.