Hada Labo Tokyo Kırışıklık Karşıtı Jel Losyon 150 ml

583 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Hada Labo Tokyo Kırışıklık Karşıtı Jel Losyon 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beyazyıldız Satıcı Ünvanı: İSMAİL BEYAZYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1325979842000001 Vergi Kimlik Numarası: 1670628113
    Bu ürün Beyazyıldız tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hada Labo Kırışıklık Karşıtı Jel Losyon, birkaç saniye içinde cildi derinlemesine nemlendirici aktif bileşenler içerir. Cilde suyu hapseden özel formülüyle cildin nem dengesini korur. İçeriğindeki Super Hyaluronik asit ile, kırışıklık oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Mükemmel bir makyaj bazı olarak kullanılabilir. Hassas ciltler için uygundur. Kullanımı: Temizlenmiş cilde bir miktar alarak çene, yanaklar, alın ve boyuna küçük noktalar uygulayın. Hassas göz bölgesinden kaçınarak ürün tamamen nüfuz edilinceye kadar masaj yaparak yediriniz. Uyarılar: Harici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Kullanım talimatına uyunuz. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Güneş ışığına maruz bırakmayınız. Menşei: Japonya

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • SPF Korumasız
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Tip Tüp
  • Form Jel
  • Ek Özellik Sülfat İçermeyen
  • İçerik E Vitamini
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Hada Labo Tokyo Kırışıklık Karşıtı Jel Losyon 150 ml

Hada Labo Tokyo kırışıklık karşıtı jel losyon 150 ml kaliteli özelliklere sahip bir cilt bakım ürünüdür. Bu ürün jel bir forma sahip olmasıyla bilinir. Hassas cilt tipine sahip tüm müşteriler için geniş bir kullanım seçeneğine sahiptir. Bu jel losyon ürün E vitamini yönünden son derece zengin olan içeriğiyle öne çıkar. Yüksek performanslı nemlendirici özelliği ile cildinizin gün içinde kurumasını önler. Bu sayede cildinizin nem dengesi her daim korunmuş olur. İçerisindeki hyaluronik asit sayesinde istenmeyen kırışıklık probleminin büyük bir ölçüde önüne geçilir. Dilerseniz bu ürünü makyaj öncesinde baz özelliği taşıması için de kullanabilirsiniz. Güvenli tüp şişesi içerisinde müşterinin eline ulaşır. Cilt sağlığınız için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Temiz ve sağlıklı içerik
  • Kırışıklıkları büyük bir ölçüde önleme
  • Yüksek nemlendirici özelliği

Etkili Formülüyle Kırışıklık Karşıtı Jel Losyon Özellikleri

Etkili Formülüyle Kırışıklık Karşıtı Jel Losyon Özellikleri

Hada Labo Tokyo kırışıklık karşıtı jel losyon cildiniz için birçok faydalı özelliğe sahiptir. Cildinizi kuru ve sağlıksız hissettiğiniz anlarda içiniz rahat bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Kullanım aşaması oldukça pratik özellikler taşır. Ürünü kullanmadan önce cildinizin ve ellerinizin de temiz olmasına dikkat etmeniz gerekir. Bu ürünü temiz cildinize nazik hareketlerle masaj yaparak kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. Uygulama esnasında ürünü göz çevrenizden uzak tutmanız tavsiye edilir. Ürün gözünüz ile temas ettiği takdirde bölgeyi bol su ile dikkatli bir şekilde durulayabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak jel losyonu boyun bölgenize de uygulayabilirsiniz. Ürünü çocukların erişemeyeceği yükseklikte bir yerde muhafaza etmeniz güvenli bir seçenek oluşmasını sağlar. Jel losyonun uzun ömürlü olması için güneş ışığına maruz bırakmadan ve oda sıcaklığında konumlandırabilirsiniz.

İşlevsel İçeriğiyle Kırışıklık Karşıtı Jel Losyon Yorumları

İşlevsel İçeriğiyle Kırışıklık Karşıtı Jel Losyon Yorumları

Bu kaliteli ürünün içeriğinde sülfat mevcut olmadığı için cilt sağlığınızı olumsuz yönde etkilemez. Kırışıklık karşıtı jel ürün sayesinde her daim genç ve sağlıklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Cildi makyaj öncesi hazırlayarak yüzünüzde temiz bir zemin oluşmasını sağlar. Cilt bakım rutininize gönül rahatlığıyla dahil edebileceğiniz son derece fonksiyonel bir üründür. Düzenli ve doğru kullanım sonucu etkileri gözle görülür bir düzeye ulaşır. Hada Labo Tokyo kırışıklık karşıtı jel losyon 150 ml kullananlar bu kaliteli jel losyon hakkında yorum ve değerlendirmelerde bulunur. Hada Labo Tokyo kırışıklık karşıtı jel losyon 150 ml yorumları bölümünden tüm müşteri deneyimlerine göz atabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak ürünü satın aldıktan sonra siz de yorum ve değerlendirmede bulunarak potansiyel müşterilerin jel losyon hakkında fikir sahibi olmasına yardım edebilirsiniz.

Kaliteli Yapısıyla Kırışıklık Karşıtı Jel Losyon Fiyatları

Kaliteli Yapısıyla Kırışıklık Karşıtı Jel Losyon Fiyatları

Cilt bakım ürünü seçimi yaparken temiz bir içeriğe sahip olmasına dikkat etmeniz iyi bir deneyim yaşamanızı sağlar. Hada Labo Tokyo kırışıklık karşıtı jel losyon 150 ml fiyatı ürünün özellikleri, içeriği ve diğer faktörler göz önüne alınarak belirlenir. Üretim aşamasındaki tüm etmenler de bu noktada büyük bir rol oynar. Bu cilt bakım ürünü uygun fiyatı ile oldukça avantajlı niteliklere sahiptir. Ürün ambalaj tasarımında canlı pembe ve beyaz renk tercih edilir. Bir cilt bakım ürününde aradığınız tüm kriterleri karşılayacak bir kaliteye sahiptir. Cilt bariyerinizin her daim güçlü ve sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Dilerseniz ürünü favorilerinize dahil ederek olası fırsatlardan anında haberdar olabilirsiniz. Trendyol’dan Hada Labo Tokyo kırışıklık karşıtı jel losyon 150 ml satın alarak sağlıklı ve nemli bir cilde kavuşabilirsiniz.