Görkito The Sun Project Yüksek Korumalı Hibrit Güneş Kremi High Protection Hybrid Sun Cream 50 Spf Pa 40 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Görkito The Sun Project Yüksek Korumalı Hibrit Güneş Kremi High Protection Hybrid Sun Cream 50 Spf Pa 40 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Görkito Satıcı Ünvanı: GÖRKİTO MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0410142651400001 Vergi Kimlik Numarası: 4101426514
    Bu ürün Görkito tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün bilgisi: The Sun Project High Protection Sun Cream - Yüksek Korumalı Güneş Kremi
  • tüm cilt tipleri için uygun yüksek korumalı güneş kremi. SPF50+ / PA ++++ sonuçları ile geniş spektrumlu teknoloji ile üretilmiştir. Koruyuculuğunun yanı sıra içeriğindeki üre, pantenol, yeşil çay yaprağı ekstresi, E vitamini ve özel olarak geliştirilmiş altıgen biçimli çinko oksit bileşenleri ile nemlendirir. Dermatolojik olarak test edilmiştir.VegandırHayvanlar üzerinde test edilmemiştir, Sülfat,SLES,SLS içermez. Tüm cilt tiplerine uygundurÜrün faydaları: İçeriğindeki
  • - Çinko oksit mineral bazlı fiziksel filtre sayesinde cildinizin maruz kaldığı güneş ışınlarını bir ayna gibi yansıtır. Özel olarak formülize edilmiş altıgen yapılı Çinko Oksit filtresi sayesinde cilt yüzeyinde boşluk bırakmayarak, güneş ışınlarına karşı maksimum seviyede koruma sağlar.- Yeşil çay ekstraktı çok güçlü antioksidan özelliğe sahiptir. - Üre ciltteki nemi hapsedip, cildin uzun süre derinlemesine nemli kalmasını sağlar. Cildi yumuşatır, pürüzsüzleştirir.- B5 vitamini olarak da bilinen Panthenol, cildin gereksinim duyduğu en temel bileşenlerden biri olarak, cildi su kaybına karşı koruyarak nemli kalmasını sağlar. Nasıl uygulanır: Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Yeterli miktarda ürünü masaj hareketleriyle yüzünüz boyununuz ve vücudunuza uygulayın. En iyi performansı alabilmek için güneş ışınlarına maruz kalmadan 15-30 dk önce uygulanması önerilir. Güneş ışınlarına uzun süreli maruz kalınacağı durumlarda her 2 saatte bir uygulama tekrarlanmalıdır. Uyarılar: Yalnızca harici kullanım içindir. Kullandıktan sonra ağzını sıkıca kapatın. Göz ile temasından kaçının. Göz ile teması durumunda bol su ile yıkayın. Direkt güneş ışığına bırakmayın ve aşırı sıcaktan koruyun. Bebek ve küçük çocuklarda kullanımı uygun değildir. Bebek ve çocukların erişemeyeceği yerde saklayın. Güneş koruyucu ürünler kullanıldığında bile güneşte uzun süre kalmayın. Uygulanması gereken miktarı azaltmak koruma düzeyini önemli ölçüde azaltacaktır.Ürün içeriği: Aqua, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Zinc Oxide, Cyclopentasiloxane, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Glycerin, Phenoxyethanol, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Ceteareth-25, Urea, Panthenol, Camellia sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, EDTA, Sodium HyaluronateMiktar: 50 ml e 1.69 fl. oz. 50 ml e 1.69 fl. oz.Nasıl uygulanır: Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Yeterli miktarda ürünü masaj hareketleriyle yüzünüz boyununuz ve vücudunuza uygulayın. En iyi performansı alabilmek için güneş ışınlarına maruz kalmadan 15-30 dk önce uygulanması önerilir. Güneş ışınlarına uzun süreli maruz kalınacağı durumlarda her 2 saatte bir uygulama tekrarlanmalıdır. Ürün içeriği: Aqua, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Zinc Oxide, Cyclopentasiloxane, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Glycerin, Phenoxyethanol, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Ceteareth-25, Urea, Panthenol, Camellia sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, EDTA, Sodium Hyaluronate.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Tüp
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Görkito The Sun Project High Protection Sun Cream Yüksek Korumalı Güneş Kremi 50+ SPF

Vücut gün içerisinde birden fazla vitamine ihtiyaç duyar. Kemiklerin gelişimi ve cilt için D vitamini alınması gerekir. Bunun için güneş ışınlarının altında vakit geçirmek gerekir. Ancak güneş ışınlarının direkt olarak vücuda isabet etmesi, ciddi sağlık problemlerini beraberinde getirir. Bu doğrultuda bu problemi ortadan kaldırmak için güneş kremi kullanılır. Özellikle yaz mevsiminde deniz kum güneş tatili, bronz bir vücuda sahip olmanın yollarından biridir. Bu bağlamda güneş kremleri bu noktada büyük ilgi görür. Görkito The Sun Project high protection sun cream yüksek korumalı güneş kremi 50+ SPF zengin içeriği ve uzun süreli kalıcı etkisiyle öne çıkar. Bu doğrultuda güneşin zararlı ışınlarından ürünün etkili performansıyla kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz.

  • Yüksek koruma
  • Tüm cilt tiplerine uygun
  • Etkili formül

Görkito The Sun Project High Protection Cream Özellikleri

Görkito The Sun Project High Protection Cream Özellikleri

Ürün bütün cilt tiplerinin kullanımı için uygundur. Güneş ışınlarına karşı yüksek koruma sağlayan ürün, geniş spektrumlu teknoloji ile üretilir. Bu bakımdan özellikle güneş lekelerine karşı etkili bir koruma sağlar. Bununla birlikte içeriğinde bulunan özel karışımlar cilt üzerinde nemlendirici etki ve yaşlanmaya karşı direnç sağlar. Bu sayede ürünü makyajlarınızın altına günlük olarak kullanabilirsiniz. Görkito The Sun Project high protection sun cream yüksek korumalı güneş kremi 50+ SPF kullananlar son derece sağlıklı bir şekilde güneşlenmenin avantajını yakalar. Ürün dermatolojik olarak test edilir ve herhangi bir koruyucu madde içermez. Yüksek koruma faktörü ile uzun süreli kalıcı etki sunar. Bu bağlamda Görkito güneş kremi tüm cilt tiplerine uyum sağlar. Siz de sağlıklı bir şekilde güneşlenmek ve zararlı etkilerden korunmak için ürünü tercih edebilirsiniz.

Görkito Yüksek Korumalı Güneş Kremi 50+ SPF Yorumları

Görkito Yüksek Korumalı Güneş Kremi 50+ SPF Yorumları

Güneş ışınlarının vücudunuza direkt gelmesini önleyen ürün, çinko bazlı fiziksel filtre, zararlı ışınları geri yansıtır. Çinko oksit içeriği sayesinde vücutta akne ve sivilce oluşumuna engel olur. Vücudun tüm bölgelerinde kullanıma uygundur. Görkito The Sun Project high protection sun cream yüksek korumalı güneş kremi 50+ SPF yorumları ile de dikkat çeker. Ürünün yorumlarını okuyarak detaylı bilgi edinebilir, diğer müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. İçeriğinde bulunan yeşil çay özür ile antioksidan özelliğe de sahiptir ve lekelerin açılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda ciltteki suyu muhafaza ederek uzun süreli nemli kalmasını sağlar. Bu çerçevede ürünün kullanımı da önemlidir. Kullanmadan önce iyice çalkalayarak masajlı bir şekilde boyun ve yüzünüze ürünü uygulayabilirsiniz. Etkili bir sonuç almak için güneşlenmeden 15 dakika önce kullanılması uzmanlar tarafından önerilir.

Görkito The Sun Project High Protection Sun Cream Fiyatı

Görkito The Sun Project High Protection Sun Cream Fiyatı

Uzun süreli kalıcı etki sunan ürünün kullanımına dikkat edilir. Özellikle uzun süreli güneş ışınlarına maruz kalınan yaz aylarında her iki saatte bir tekrar vücuda uygulanır. Ayrıca ürünün göz teması ve nefes yoluyla temasından kaçınması gerekir. Bu çerçevede son derece uygun fiyatlarla ürünü temin edebilirsiniz. Ancak bazı durumlarda ürünün fiyatı değişkenlik gösterir. Piyasa şartlarına göre bazı satıcılarda ürün, farklı fiyatlarda olabilir. Bu bakımdan Görkito The Sun Project high protection sun cream yüksek korumalı güneş kremi 50+ SPF fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Bunun yanında ürünü satın almak isteyenler için son derece uygun avantajlar sunar. Trendyol’dan Görkito The Sun Project high protection sun cream yüksek korumalı güneş kremi 50+ SPF satın alarak, cildinizi uzun süre koruyabilirsiniz.