GoldenPlus Vücut Lekeleri Ton Eşitleyici Bakım Kremi 50ml Ve Yaşlanma Kırışıklık Karşıtı Altın Serum 30ml

219 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GoldenPlus Vücut Lekeleri Ton Eşitleyici Bakım Kremi 50ml Ve Yaşlanma Kırışıklık Karşıtı Altın Serum 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bikutu Güzellik Satıcı Ünvanı: ESN GRUP KOZMETİK VE BİLİŞİM İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0380056080800019 Vergi Kimlik Numarası: 3800560808
    Bu ürün Bikutu Güzellik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GoldenPlus Makyaj Bazı ve Tüm Vücut Lekeleri için Ton Eşitleyici Bakım Kremi 50mlTüm vücut için ton eşitlemeye yardımcı olur. Ciltteki renk dengesini eşitlemeye yardımcı olur. Koltuk altı, Dirsek, Diz ve benzeri kararmaya meyilli bölgelerde kullanıma uygundur. Düzenli kullanımda aydınlık ve daha sağlıklı bir cilt sağlamaya yardımcı olur. Kullanımı: Göz çevresi hariç tüm vücutta uygulamak istediğiniz yere yeterli miktarda sıkınız. Dairesel şekilde masaj yaparak uygulayınız. Sabah, Akşam olarak günde 2 defa kullanımı tavsiye edilir. GoldenPlus Yaşlanma ve Kırışıklık Karşıtı Altın Parçacıklı Serum 30mlCiltteki Kırışıklılık ve Yaşlanma belirtilerinin önüne geçmeye yardımcı olur. İçeriğinde bulunan Hyaluronic Acid ve Kolajen sayesinde cildin bağ dokusunu destekleyerek ciltteki kırışık görünümü botox etkisi ile gidermeye ve Işıl ışıl pırıltılı bir cilde ulaşmaya yardımcı olur. Kullanımı: Temiz Cilde alın, Yanak ve Çene bölgesine birer damla damlatınız. Dairesel şekilde masaj yaparak iyice yediriniz. Durulanmaz. Makyaj veya herhangi bir krem sürme öncesi 30 dakika ciltte bekletiniz. Ardından durulamadan uygulayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver