Golden Rose Suya Dayanıklı Siyah Eyeliner - Vinyl Liner Waterproof Glossy Black 8691190965778

229,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,90 TL
200 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,95 TL
2. Ürüne 55 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
358,94 TL

Ürün Bilgileri

Golden Rose Suya Dayanıklı Siyah Eyeliner - Vinyl Liner Waterproof Glossy Black 8691190965778

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Golden Rose Satıcı Ünvanı: VATAN MARKET-SİNAN ŞİŞECİ ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140063921
    Bu ürün Golden Rose tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yoğun siyah pigment içeren, suya dayanıklı ve kalıcı formülü ile parlak siyah bir görünüm sağlar
  • İnce ve esnek ucu sayesinde kolayca uygulanır
  • Yoğun siyah ve parlak görünümü ile gün boyu çarpıcı bakışlar yaratırAmbalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Sıvı
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Golden Rose Suya Dayanıklı Siyah Eyelinerla Çarpıcı Bakışlar

Gün içerisinde yoğun bir şekilde dış etkenlere maruz kalan cilt yüzeyi için bu faktörlere dayanıklı makyaj malzemelerini tercih etmek avantajlı olacaktır. Rüzgar, yağmur, kar gibi birçok faktör bu dışsal etkenler içerisinde sayılabilir. Ayrıca yaz aylarının gelmesi ile havuz ve deniz içerisindeki etkinlikler de suya dayanıklı ürünler kullanılmalıdır. Kadınlar günün her anında bakımlı görünmek isteyeceklerdir. Bunun içinde akla gelebilecek ilk tercih markası ve içeriği mutlaka Golden Rose vinyl liner waterproof eyeliner olmalıdır. Göz üzerinde istenilen çizim formunu oluşturabilmeyi kolayca sağlayan çizim ucu oldukça konforludur. Suyla temas sonrası dahi ilk anki gibi durmaktadır. Belirgin göz hatları ve bakımlı bakışlar için tercih edilebilecek en doğru seçeneklerden olacaktır. İçeriği kadar dış dizayn tasarımı da gösterişli ve şık yapıdadır.

  • Suya Dayanıklı Muhteşem Doku
  • Parlak ve Kalıcı Siyah Renk
  • İnce ve Esnek Yapı

Golden Rose Suya Dayanıklı Siyah Eyeliner Özellikleri

Golden Rose Suya Dayanıklı Siyah Eyeliner Özellikleri

En önemli özelliği su ile teması sonrası herhangi bir bozulmaya uğramamasıdır. İlk sürüldüğü anda cilt yüzeyindeki duruşunu sağlamak üzere tasarlanmış yapısı ile dışsal faktörlerden en iyi şekilde korumayı hedefleyen bir özelliği bulunmaktadır. Siyahın en hoş siyah pigmenti ile oluşturulmuş renk özelliği sayesinde belirgin ve hoş göz hatlarına sahip olmak mümkün olmaktadır. Kalıcılığı sayesinde talep edilen en önemli özellik beklentisini sağlamaktadır. Göz üzerine çizimin rahat ve hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayan ince ve esnek ucu sayesinde makyaj zamanları daha keyifli bir şekilde geçirilecektir. Hem içerik özellikleri hem de dış tasarım özellikleri itibari ile kullanmak isteyenler tarafından satın alınmış olan Golden Rose suya dayanıklı siyah vinyl liner waterproof glossy yüksek oranda beğeni toplayan seçeneklerdendir. Günün her anında yanında taşıyanlar sonuçtan oldukça memnundur.

Golden Rose Suya Dayanıklı Siyah Eyeliner Yorumları

Golden Rose Suya Dayanıklı Siyah Eyeliner Yorumları

Makyaj seçenekleri arasında göz ve göz çevresi için tercih edilen ürünlerin ayrıca özenli ve dikkatli araştırıldığı görülmektedir. Gözün ve göz çevresinin hassas yapısı bu titiz seçimi gerekli kılmaktadır. Yapılan seçimler sonrası makyaj malzemesinden beklenti oldukça önemlidir. Golden Rose suya dayanıklı siyah eyeliner - vinyl liner waterproof glossy black yorumları bu açıdan olumlu birçok içerik ile yeni kullanmak isteyen kişileri yönlendirmektedir. Golden Rose suya dayanıklı siyah eyeliner - vinyl liner waterproof glossy black kullanımından içerik kalitesine kadar farklı konularda bilgilendirici detaylara yorumlar bölümünden ulaşabilmek mümkündür. Yapılan paylaşımlar sayesinde Golden Rose suya dayanıklı siyah eyeliner - vinyl liner waterproof glossy black kullananlar deneyimlerini paylaşmaktadırlar. Bu yorumlar hem satın alınan malzeme ile ilgili hem de kişi üzerinde bıraktığı etkiler ile ilgili birçok konuda bilgi edinmeyi sağlayacaktır.

Golden Rose Suya Dayanıklı Siyah Eyeliner Fiyatları

Golden Rose Suya Dayanıklı Siyah Eyeliner Fiyatları

Fiyat durumu ile ilgili ayrıntılar ürün için yapılan araştırma sürecinde müşteriyi en çok ilgilendiren konuların başında gelmektedir. Ancak satın alınmak istenen malzemenin içerik özelliklerinde çok fazla miktarda, farklı nüanslar bulunmaktadır. Boyut en önemli fiyat değişkenlerindendir. Diğer taraftan paket yani ambalaj şeklindeki tasarım farklılıkları fiyat durumunu doğrudan etkileyecektir. Satın alınmak istenen ürün güncellenmiş dış tasarımı ile tüketicilere sunulduğu takdirde fiyat bir önceki sezon tasarımına göre daha farklı olacaktır. Ancak müşteri memnuniyeti tam anlamı ile sağlamak amacı ile birden fazla bütçe için seçim şansı oluşabilmesi adına oldukça fazla seçenek durumu oluşturulmuştur. Trendyol'da yer alan 8691190965778 MEYV kodlu bu ürünü, dileyen herkes Golden Rose suya dayanıklı siyah eyeliner - vinyl liner waterproof glossy black içeriğine göz atarak diledikleri zaman satın alabilirler.