Gliss Magnificent Strength Saç Bakım Maske 300 Ml

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
195 TL185 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
198,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gliss Magnificent Strength Saç Bakım Maske 300 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFLAMEL Satıcı Ünvanı: EMEL ÖZDİLSİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5940820475
    Bu ürün EFLAMEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güçlendirici etkisiyle kusursuz uzayan saçlar! Yeni Tri-Protein içeriği saçı 20 kat güçlendirici protein sağlar
Geri Bildirim Ver

Gliss Magnificent Strength 300 ml Saç Bakım Maske

Daha sağlıklı ve güçlü saçlar elde etmek için Gliss Magnificent saç maskesini tercih edebilirsiniz. Zayıf ve ince telli saçlara maksimum güçlendirici etkisi ile eşsiz bir dokunuş yapan bu ürün, kullanıcılara hacimli bir görünüm ve hızlı uzama vadeder. Üç protein kompleksi içeren formülü sayesinde, her saç telini onararak bakım yapan Gliss Magnificent Strength saç bakım maskesi, yalnızca zayıf tellerin güçlenmesini sağlamakla kalmaz hoş kokusu ile havanızı tamamen değiştirebilir. Bu noktada, geliştirilen özel içeriğinin yanı sıra, bu maske pek çok özellikle karşınıza çıkar.

  • Ürün Boyutu: 300 ml
  • Keratin içerir.
  • Güçlü protein formüle sahiptir.

Gliss Magnificent Strength Saç Maskesinin Özellikleri

Gliss Magnificent Strength Saç Maskesinin Özellikleri

Zayıf ve çabuk kırılan saçlar, bakımı konusunda oldukça zorlayıcı çeşitlerdir. Cansız görünüm ve koparak dökülme gibi şikayetler için Gliss Magnificent Strength 300 ml saç bakım maskesi iyi bir çözüm sunabilir. Ürün, 20 kat güçlenme sağlayan tri-protein içeren yapısıyla köklere yoğun bakım yaparak saç tellerini içten dışa doğru onarır. Bu sayede kusursuz bir şekilde uzama sağlayan bakım maskesi, saç yüzeyini koruma altına alır. Böylelikle, dış etkenlere karşı savunmasız olan saçı, daha güçlü ve dayanıklı hâle getirir. Ürün; Gliss şampuan, bakım kremi ve diğer ürünler ile birlikte kullanıldığında optimum başarıya ulaşabilir. Bundan dolayı, Gliss Magnificent Strength 300 ml saç bakım maskesinden tam verim almak ve gözle görülür değişikliklere şahit olmak için maskenin serisiyle birlikte alınması tavsiye edilir.

Magnificent Strength Saç Maskesi Hangi Saç Tipleri İçindir?

Magnificent Strength Saç Maskesi Hangi Saç Tipleri İçindir?

Gliss Magnificent Strength 300 ml saç maskesi, yıpranmış bağları onararak güçlendiren bir içeriğe sahiptir. Bu noktada, cansız ve ince telli saçlar için oldukça iyi bir alternatif olan maske, eski gücünü yeniden kazandırmayı amaçlar. Aynı zamanda Gliss maske, kırılmaya meyilli ve kuru saç tipine sahip olan bireylerin de tercih edebileceği bir bakım ürünüdür. Her bir teli kökten uca yenileyerek koruma altına alan maske, şekillendirici, güneş ve diğer pek çok üründen kaynaklanan hasarlara karşı direnç sağlar. Böylelikle, koparak dökülmeyi önleyerek eşsiz bir uzama sağlar. Gliss Magnificent Strength 300 ml saç bakım maskesi yorumlarından ürünü tercih eden kişilerin izlenimlerini öğrenebilir, maske kullanımının ardından oluşan değişim hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Gliss Magnificent Strength Saç Maskesi Saçları Yumuşatır mı?

Gliss Magnificent saç maskesi, saç tellerini hem içten hem de dıştan 360 derece onarır. Gliss şampuan ve bakım kremi ile birlikte düzenli olarak kullanıldığında yoğun bir bakım yapan bu ürün, daha pürüzsüz ve canlı bir görünüm sunar. Onarılmış ve güçlü bir görünümün yanında saçların daha yumuşak olmasını sağlar. Bu noktada, şampuanın ardından durulayacağınız yüzeye, avucunuzun 4/1 kadar alacağınız Gliss maskeyi, masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Maskeyi 2-3 dakika beklettikten sonra durulayarak başarılı bir şekilde bakımızı tamalayabilirsiniz. Saçlarınızın daha yumuşak olması ve maskenin daha etkili sonuçlar sunabilmesi için duştan sonra sıcak bir havluyla başınızı sarmanız önerilir. Gliss Magnificent saç maskesi ile saçlarınıza yepyeni bir görünüm kazandırmak istiyorsanız Trendyol’dan indirimli fiyatlarla siparişinizi oluşturabilirsiniz. Alışveriş platformu, kullanıcı dostu site tasarımı ve kart bilgilerinizi koruyan güvenlik sertifikası ile sizleri keyifli bir alışveriş deneyimine davet eder.